REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Care este incidentul care a provocat excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

Care este incidentul care a provocat excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

Replica API 11 februarie 2021 | 00:06 2567

Liderul grupului AUR din Senat, Claudiu Târziu, a declarat miercuri, despre excluderea Dianei Șoșoacă din partid, că evenimentul care „a umplut paharul” a fost un scandal iscat în plen de senatoare, urmat de o discuție contradictorie în biroul său, scrie stiripesurse.ro.

Diana Șoșoacă, foto antena3.ro

„S-au acumulat mai multe derapaje și am hotărât că pentru motive de indisciplină de partid și pentru nerespectarea codului de conduită parlamentară trebuie să o excludem.

A avut loc azi un episod destul de jenant în plenul Senatului, unde se făceau declarații politice și ăsta a fost evenimentul care a umplut paharul. Doamna Șoșoacă nu a respectat niște norme și a început cu acuzații de tot felul la adresa parlamentarilor prezenți. După care am încercat o punere la punct, de fapt am încercat să o aduc la adevăr și la realitate, dar nu am reușit și dacă dânsa crede că numai cu tonul ridicat și cu acuzații în cascadă poți să comunici, eu nu sunt de părerea asta și nu comunic prea mult în regimul ăsta.

Subiectul abordat nu este o problemă, fiecare parlamentar are dreptul la declarații politice și nu i le cenzurează nimeni, însă ideea este să te încadrezi în niște norme. Dacă ți se dau două minute și ți se atrage atenția că le-ai cam depășit de patru minute peste cele două, te oprești. Sau dacă ți se taie microfonul pentru ca tu continui, nu te apuci să faci toți parlamentarii criminali. Și dacă secretarul de ședință care se întâmplă să fie și șeful tău de partid, Sorin Lavric, te invită să iei loc și să încetezi cu acuzațiile și cu amenințările, iarăși, nu sari la gâtul lui. Sunt niște chestiuni elementare.

Dar ăsta a fost doar ultimul eveniment care chiar a umplut paharul. Noi am avut nenumărate discuții cu dânsa, pentru că face rău imaginii partidului și își face rău propriei imagini prin modul de a se manifesta, prin participarea la tot felul de scandaluri de presă pe care le isca, de la petreceri până la live-uri pe Facebook de altă natură”, a declarat Claudiu Târziu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Balaceanca cu voi!!!
2
0
sa moara tradata de propria securitate. O sa vina si vremea cand nepotii securistilor vor lucra cu ziua la ei in tara,tara distrusa de bunicii lor.Unii vor rade,stiind cat de mult au furat,numai ca viata va demonstra ca planul facut pe o alta realitate nu functioneaza
2
0
asta e o magazie de cacat !! o rabla care se baga prea mult in seama !!
3
1
Felicitari DIANA!! Nu te lasa fato!! PUNELE FOFOLOANKA PA BOT!!
1
3
pasare pe limba ei piere
10
2
o huiduma, betiva prosti sunt romanii ca au votat o.
15
5
S-a dus dracu Dodoasca de aur, sa vina la preaindecent de fericitul teodosie sa o bage sub sutana .
10
2
SORIN LAVRIC SI CLAUDIU TIRZIU ATI AJUNS IN SENAT DATORITA CREDIBILITATII ASUPRA POPORULUI DIN PARTEA LUI DIANA FARA IMPLICAREA VIE A LUI DIANA NOI NU STIAM DE AUR IAR DIANA ARE TOT DREPTUL SA PUNCTEZE TOATE BUBELE CREATE CA SI SUFERINTA ASUPRA POPORULUI SI ASUPRA TARII DE 31 ANI CU O DEMOCRATIE FALSA IN CARE TARA NOASTRA ESTE DISTRUSA IAR POPORUL INDOBITOCIT SA VEDEM CE VA URMA MAI SORIN SI CLAUDIU CARE VA PUPATI PRIETENII VOSTRI VECHI TRADATORI
6
19
halatul, cat e halatul...ia-ti pastilele retardatul pulii
2
9
adevarul este ca fara fofoaca nici azi nu stiam de haur
8
8
De cacat johannisto penelizde
8
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212