REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Care este motivul pentru care Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase

Care este motivul pentru care Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase

Replica API 24 iunie 2021 | 01:24 1364

Ioana Simion a decis să îi mai dea o șansă lui Ilie Năstase. Frumoasa brunetă a ales să îl ierte pe marele tenismen și să-l lase pe acesta să facă în continuare parte din viața ei, după ce în urmă cu 3 luni a depus actele de întrerupere a căsătoriei la judecătoria Hârșova.

Ioana Simion, Ilie Năstase

Care a fost cauza care a dus la retragerea cererii de divorț?

După zile bune în care divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase a fost în atenția presei, soția fostului tenismen a surprins pe toată lumea cu decizia ei.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase și-a dat seama că despărțirea ar fi fost o greșeală, deoarece sentimentele dintre ea și soțul ei nu au dispărut, ci sunt din ce în ce mai puternice, scrie wowbiz.ro.

Mai mult, un al motiv care a făcut-o pe Ioana să își retragă cererea ar fi fost faptul că Ilie are mare nevoie de ea și nu îl poate lăsa singur: "Probabil că l-au ajuns toate

și că mai are și el scăpări, dar în perioada asta chiar a fost ok. Doar eu îi sunt alături și atât. Îi iubesc prietenii lui Ilie, dar vă dați seama că nu pot veni prietenii lui Ilie să stea cu el. Îi iubesc, îi respect, sunt niște oameni deosebiți, doar că eu sunt cea care stă cu el mai tot timpul și el are nevoie de mine", a declarat bruneta într-o emisiune TV.

A fost susținută Ioana de fiul ei în această decizie?

Fiul Ioanei Simion pare că nu a dorit să se amestece în relația dintre mama lui și Ilie Năstase, dar a avut încredere în alegerile făcute de Ioana. Întrebată în aceeași emisiune care a fost reacția băiatului când a aflat că aceasta nu mai divorțează, bruneta a povestit că fiul ei o susține mereu și știe că mama lui ia cele mai bune decizii.

Ioana Simion și Ilie Năstase ar fi trebuit să aibă prima înfățișare în cazul divorțului pe 24 iunie, însă partenera de viață a fostului tenismen s-a răzgândit. Cei doi au revenit la sentimente mai bune după ce au stat un timp separați, semn că distanța i-a făcut să realizeze ce simt cu adevărat unul față de celălalt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil au ceva prenuptial si ea si-a dat seama ca nu-i ia toata averea.
8
0
Motivul este probabil pasiunea pentru box a ofilitei.
9
0
Banul este motivul. Punct. Foamea dupa bani. Cum sa stai ca femeie cu un barbat care te loveste? Ori iti place ca esti masochista ori depinzi de el ca tu nu esti capabila sa fii pe picioarele tale. Simplu
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212