REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Carmen Dan NU DEMISIONEAZĂ de la Ministerul de Interne

Carmen Dan NU DEMISIONEAZĂ de la Ministerul de Interne

Replica API 12 ianuarie 2018 | 01:28 647

Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan a anunţat joi, de la ora 21.00, o conferinţă de presă la sediul MAI.

Conferinţa vine după ce miercuri seara premierul Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan, într-un interviu la Antena 3, că l-a minţit şi că nu mai poate lucra cu aceasta. Declaraţiile premierului: AICI

În debutul conferinţei, Carmen Dan a declarat că a dispus trimiterea corpului de control al MAI la IGPR, pentru clarificarea unor aspecte legate de cercetările privind poliţistul-pedofil.

Mai departe, Carmen Dan a spus că are documentul prin care Cătălin Ioniţă a semnat un document prin care îşi dădea acceptul să preia conducerea IGPR. Acordul a fost semnat, potrivit ministrului MAI, marţi, după ce a discutat cu Ioniţă, însă ulterior, în spaţiul public a fost lansată o campanie împotriva lui. Prin urmare, miercuri, Ioniţă a cerut o discuţie cu Dan, în care i-a precizat că are reţineri privind preluarea conducerii IGPR. Tot miercuri, premierul Mihai Tudose a anunţat că nu îl va schimba pe Bogdan Despescu de la conducerea IGPR, deşi, susţine Carmen Dan, nu a consultat-o pe acest subiect. “Ulterior, premierul l-a sunat pe chestorul Ioniţă, întrebându-l dacă îşi mai doreşte postul, la care a răspuns nu (…)”.

"Am aici dovada acceptului exprimat de chestorul Cătălin Ioniţă pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Române, în situaţia în care premierul ar fi decis să accepte propunerea de eliberare din funcţie a chestorului Despescu. Acest acord a ajuns şi la domnul prim-ministru. Sintetizând, avem pe de o parte, documente şi pe de altă parte, vorbe. Acordul a fost semnat de chestorul Cătălin Ioniţă marţi, înaintea anunţului public pe care l-am făcut, referitor la propunerea de demitere a actualului şef al Poliţiei Române", a mai spus Dan în cadrul conferinţei. Ministrul a adăugat că poate înţelege "dubla poziţionare sub presiune" a chestorului Cătălin Ioniţă, dar a respins acuzaţia că l-ar fi minţit pe premierul Mihai Tudose.

Mai departe, Carmen Dan a precizat că Guvernul este unul politic, iar decizia în privinţa ei se află la partid! “Guvernul e unul politic, miniștrii sunt nominalizați validați în forurile statutare ale partidelor din coaliție. Tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern”, a spus Dan.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/inca-una-pentru-carmen-dan-politistii-ii-cer-demisia-341698/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUNT ATAT DE MULTE FERME DE VACI CARE O ASTEAPTA PE ACEASTA MULGATOARE, SAU LA PLANTAT DE RASADURI PRIMAVARA. hais, cea ..
0
0
Ce nume e asta ? De familie ? Dan , Daniela Dan, Carmen Dan pfiu , macar de ar fi buna de pwla
1
1
Min de interne trebuie condus de un barbat care are si studii corespunzatoare - ce cauta aceasta dna in functia de ministru cind ea nu a condus nici macar o asociatie de locatari
3
2
eu zic totusi sa te debarasezi de dictatorul penal draknea, daca vrei sa mai ai o sansa ca secretyara de scoala generala, ce zici?
3
2
Tovarasa secretara Dan, nu vrea sa demisioneze, daca nu are acordul de bun simt a lui Dragnea.
4
4
Cum sa demisioneze sluga preferata a lui Dragnea?
8
4
are dreptate, nici eu nu am vazut nr. de inregistrare pe raport si nici macar data.
2
2
Nesimtita asta spune ca ea se supune partidului , ca-i guvern politic. Fa proasta pulii lui Dragnea, o fi politic guvernul, da tu trebuie sa servesti tara, nu javrele din psdul matii. Mari jigodii au ajuns sa conduca tara asta. Ar trebui ca Tudose sa-i dea un sut in vur si ei si lui Dragnea, la pachet cu Tariceanu. Si daca nici asa nu merge, sa-si dea el demisia. Asa pleaca tot guvernul psdist iar Iohanis o sa le dea spoi multa, multa muie.
10
3
Duomnu guodina si batzaitzii tai colegi vedeti ca sunteti violati de pedofilul vostru zilnic
3
2
Laura in mm de retardata....esti la fel de proasta ca vaca aia de la interne care a absolvit la o facultate privata "no name"
7
7
retrageti te rog felicitariel intru-cat acea dovada este inventata, nefiind inregistrata- este nula , tev asteptai la altceva din partea acestei secretare de scoala generala, a fost rugata de penalul draknea sa iventenze ceva si cum, inteligenta ei este redusa, atat a reusit. Pentru asta premierul trebuie urgent sa inaionteze presedintelui tarii- demisia
6
4
Transmiteti-i lui godina si lui nefericitul ala din vrancea,taicutzu cutzu ca le sunt asteptate demisiile.
6
4
Acum mwiwtza o inghite tudoseeee! A crezut el ca da o mwie si s-a trezit ca primeste de la tot psd-ul
9
7
Bravo fato!Sa ma scuze nevestele de militieni din generatia pedofil si spunem ca ne pisham in caschetele lor ca sa le stea bretonul cald
11
10
Felicitari, Carmen Dan! Astept demisia lui Tudose, un premier mincinos, fata de care astept si o pozitie a organizatiei de femei din PSD, daca exista acolo doamne care stiu ce este aceea demnitate...
10
23
titei,teliceanu,tufose si alti escroci din militia romana veti ajunge la puscarie... escrocilor...mafiotilor
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369