REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Carmen Dan: PSD reacţionează ''ca un zid'' în jurul Vioricăi Dăncilă şi al lui Liviu Dragnea

Carmen Dan: PSD reacţionează ''ca un zid'' în jurul Vioricăi Dăncilă şi al lui Liviu Dragnea

Replica API 17 mai 2018 | 00:00 237

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi că în ceea ce priveşte plângerea penală a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului şi a liderului PSD, social-democraţii au în astfel de situaţii o ''coeziune fantastică'' şi reacţionează ''ca un zid'' în jurul Vioricăi Dăncilă şi al lui Liviu Dragnea.

"PSD are o putere de coeziune fantastică şi în situaţii de genul acesta să ştiţi că noi reacţionăm ca un zid în jurul preşedintelui şi al premierului, pentru că este normal să reacţionezi aşa atunci când te confrunţi cu ceea ce nici nu gândeşti. Iată că trăim vremuri în care apar situaţii pe care nici nu le poate gândi un om care gândeşte normal, un om care gândeşte logic, un om care gândeşte în beneficiul acestei ţări", a afirmat Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la RTV, conform Agerpres.

Ministrul Afacerilor interne a calificat plângerea penală a lui Ludovic Orban ca un gest "penibil şi incalificabil al unui lider de partid", precizând totodată că orice s-ar întâmpla, premierul nu va face pasul înapoi.

"E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România. Noi suntem determinaţi şi hotărâţi, alături de premier, alături de coaliţia aflată la guvernare, să nu cedăm, nu ne abatem de la implementarea programului de guvernare", a adăugat Carmen Dan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Iaşi, că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-a mai femeie frumoasa
1
1
Wow! Hora TANTITELOR de Videle! Auzi: Ca un zid al prostiei, al incompetentei si supunerii totale fata de dictatorul Dragnea. Sunteti niste slugi aservite. Va uneste jaful, ciolaniada, micile interese, puneti de-o hora la latrina 3 in direct.... Tradatorilor, circarilor, sa va fie RUSINE! Nu va mai suportam.
2
0
Ce de postaci angajati, hastagistii nerezistenti la calm, ratiune, disciplina in tzara pe care o vor in perpetua zazanie. Au instictul proprietatii a ceea ce nu le apartin VOTUL ROMANILOR Huoooooooo !
1
4
el a pus-o fara el la putere pleaca si ea la scoala generala
6
2
madam dan,de regula sobolanii fug primii,ma indoiesc puternic ca ar fi si oameni atat de fideli fuhrerului printre voi,avand in vedere ca sunteti doar slugi aservite,nicidecum nu va uneste decat mici interese,jaful,ciolaniada,etc.cand fuhrerul de teleorman va fi priponit o sa constate ca si ''fratii''se vor pisa pe el si se vor dezice la latrina 3 in direct.rahatul ajunge in latrina,asa cum e firesc,pute,nimeni nu-l ia in palme.
5
1
da ca un zid al prostiei,dar uitati de cei care au ridicat zidul,asa cum l-au facut asa il dau jos,noi am votat un partid de stanga si ce avem, unul de extrema dreapta,infiinteaza o sinecura a statului pentru caprele regale,creste leafa unei singure profesii la un nivel,nesustenabil,inventeaza salarii si mai ales pensii speciale,pe ce baza,oricum nu pe baza contributiei,fura peste 70 de procente din castig,trimite soldati angajati sa moara pe coclauri ca ulterior sa gratuleze vaduvele fericite,recunosc ocuparea unui stat independent si i-si muta ambasada in capitala celui invadat
8
4
Ce blonda frumoasa
0
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212