REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit! Cine sunt nașii de cununie ai cuplui

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit! Cine sunt nașii de cununie ai cuplui

Replica API 30 august 2021 | 00:00 2169

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit în urmă cu câteva ore. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 3 din Capitală, iar fosta concurentă de la Asia Express a postat și primele imagini pe rețelele de socializare, scrie spynews.ro

Carmen Grebenișan a postat primele imagini pe rețelele de socializare, după ce a spus ,,DA” la starea civilă. Tot pe rețelele de socializare, aceasta a dezvăluit cine au fost alături de ei la marele eveniment în calitate de nași. Este vorba de buna sa prietenă Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa.

Ce ținute au purtat cei doi îndragostiți și nașii acestora

Carmen Grebenișan a ales să poarte o rochie bej, accesorizată cu pene de sus până jos. Ca și bijuterii, vedeta a purtat un colier cu perle pentru gât, iar pe degete mai multe inele.

Soțul său, Alex Militaru, a optat pentru un costum camel asortat cu o cămașă albastră.

Alina Ceușan a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea a lui Carmen, aceasta a purtat un top strălucitor de culoare negru decorat tot cu pene și pantaloni evazați de aceeași culoare. Raul Tișa a ales un stil mai casual, astfel că acesta a purtat un costum simplu accesorizat cu un tricou și o pereche de ghete.

Cum au devenit prietene bune Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au locuit în Cluj, acolo unde și-au descoperit pasiunea pentru fotografie și au decis să colaboreze. Cele două s-au mutat într-un apartament din Cluj-Napoca și au reușit să lege una dintre cele mai frumoase prietenii din showbiz.

"Apartamentul nostru de pe Eroilor, Cluj-Napoca, este plin de poveşti pe care nu le vom uita niciodată. După ce m-am mutat cu Alina, am devenit cele mai bune prietene, şi am realizat cât de multe puncte comune existau între noi. Eram pasionate de poze, ori de câte ori ieşeam în oraş ne făceam poze una celeilalte şi ne plăcea să stăm să le edităm. De aici şi dorinţa de a participa la tot felul de shootinguri de beauty sau produse, la care nu spuneam niciodată pas. Obişnuiam să ieşim împreună foarte des, iar dacă nu ieşeam, chemam prietenii la noi şi făceam petreceri. Aveam o viaţă de student în toată regula, mergeam la facultate şi la petreceri, iar adiacent eram foarte active pe social media, unde postam foarte multe poze", spunea Carmen în urmă cu câteva luni.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt în prezent printre cele mai apreciate vedete din mediul online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cocalarii si pitipoancele astea?
3
0
asta nu este cordaciunea aia care se ardea pe 1 leu si o tigara in Vama Veche ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212