REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cât este ‘nota de plată’ pentru cei care au refuzat să-şi demoleze singuri garajele la Mangalia

Cât este ‘nota de plată’ pentru cei care au refuzat să-şi demoleze singuri garajele la Mangalia

Replica API 11 iulie 2018 | 00:00 353

La Mangalia continuă demolarea garajelor, chiar dacă acţiunea iniţiată de primarul Cristian Radu a stârnit nemulţumire în rândul unora dintre cetăţeni. Cei mai mulţi au înţeles, însă, susţine edilul, care a precizat că în locul garajelor petriţe şi inestetice vor fi amenajate locuri de parcare.

De altfel, cu ocazia demolărilor, primarul a mers pe străzile vizate, pentru a discuta cu cetăţenii şi pentru a le arăta proiectul viitoarelor locuri de parcare.

Important de precizat că cei care aşteaptă ca Primăria Mangalia să pună în aplicare acţiunea propriu-zisă de demolare primesc, ulterior, note de plată la domiciliu.

“Cine nu îşi demolează singur garajul, plăteşte 2.500 de lei. Cei mai mulţi au înţeles şi au început să demoleze singuri”, au precizat reprezentanţii Primăriei Mangalia. În afară de problema “notei de plată”, oamenii au dorit să-şi recupereze şi din materialele de construcţii. Au existat însă şi câteva cazuri de cetăţeni care au refuzat să intervină singuri, aşa că a intervenit primăria.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cristi.barbatul din tine demoleaza si garajele din incinta Muzeului Callatis ?!
4
0
sa se darame garajele din fata de la Sfuntul Mina. Monument, atractie turisica a orasului, inconjurata de garaje mizerabile de unde pute a muraturi.
10
0
In alte orase,celor care li s-au demolat garajele au fost despagubiti.La Mangalia tot ce se poate rau.Cei care au imprejmuit langa blocuri portiuni mari raman asa.Te intrebi:ce vrea acest primar?
3
7
Daca va fi amenajata o singura parcare, eu ma duc si ma calugaresc. Cind la intilnirea din februarie, D. Georgescu a spus clar " nu avem bani ptr asa lucrare. Trebuie asfalt, lumina , camere video". Cind a facut piticul rost de bani si de unde, cind primaria e inglodata in datorii. Vor veni firmele de paza la executari silite..
5
2
CEI CARE NU AVEATI GARAJE , FIE ATI FOST EXTREM DE ZGARCITI FI FOARTE COMOZI DAR DE PRECIZAT ESTE FAPTUL CA IN TOATA EUROPA SUNT ASTFEL DE GARAJE ! SPUNETIMI O TARA UNDE NU SUNT !
5
8
Lucru bun ca erau tot felul de cocioabe prin care misunau milioane de soareci si sobolani Trebuie schimbata fata orasului si putina ordine nu strica . Primarul sa si cumpere o pereche de pantofi mai finuti pt ca pt inaltimea grosimea si finetea cu care este imbracat pantofii par a fi barcute . Domnule primar vba rog studiati poza si comparati O zi buna
9
6
eu cred ca miza sunt terenurile pe care sunt amplasate.
11
2
Il mai voteaza pulea pe asta primar.
9
7
Eu vad un lucru bun demolarea garajajelor.Nu exita in lume asa ceva si marea lor majoritate aveau butoaie de varza,muraturi saltele sa doarma vara ca inchiriau apartamentel si toate acareturile prin ele.Masinile stateau in parcare si ocupau locurile celor ce nu aveau garaje.
20
5
Demolarea garajelor, marea realizare a lui Cristi ; nici-o parcare amenajata intr-o luna de zile. Cetatenii ,ghiocei ,isi merita soarta.
19
6
Dar cei cu garajele etajate din curtea spitaluilui ce zice Prim. sunt pilele lui si a dat ordin sa nu se atinga nimeni de ei..... Si altii ce se lauda caau acte de proprietate
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108