REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Catargul de lângă Pavilionul Constanța NU are autorizație. Explicația lui Palaz!

Catargul de lângă Pavilionul Constanța NU are autorizație. Explicația lui Palaz!

Replica API 1 noiembrie 2019 | 00:37 241

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de joi, 21 octombrie, Marian Crușoveanu l-a întrebat pe Claudiu Palaz, referitor la construcția catargului de lângă Pavilion, daca are autorizație de construire. Vicepreședintele CJ, adică Palaz, i-a răspuns că nu a fost obținută, însă au demarat procedurile pentru intrarea în legalitate. Faptul că nu are autorizație lucrarea nu este din culpa CJC, ci a constructorului care ar fi trebuit s-o solicite.

Grupul PNL din cadrul Consiliului Județean Constanța a formulat, recent, o solicitare Inspectoratului de Stat în Construcții prin intermediul căreia solicită control în regim de urgență cu privire la modu l în care s-au executat lucrările de construcție la amplasarea catargului de la Pavilionul Expozițional. În ședibța CJ de joi, 30 octombrie, consilierii nu au ezitat să-i ceară explicații inițiatorului proiectului,Claudiu Palaz. Marian Crușoveanu l-a întrebat pe Claudiu Palaz, referitor la construcția catargului de lângă Pavilion, daca are autorizație de construire. Vice președintele CJ i a răspuns că nu a fost obținută, însă au demarat procedurile pentru intrarea în legalitate. Faptul că nu are autorizație lucrarea nu este din culpa CJC, ci a constructorului care ar fi trebuit s-o solicite.

Citește DETALII aici: Consilierii județeni PNL au sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții cu privire la catargul de lângă Pavilionul Expozițional

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa vrajala palazeee. Ti a tras o bebe mocianu de nu te a vazut si sa vezi ce o sa mai patesti !
1
0
Nu va este rusine. Se instaleaza in Constanta si in alte orase din judet statuile turcilor care ne-au asuprit si jefuit sute de ani, si nu aveti loc de drapelul national ? Idiotilor.
3
1
Hahaha...dar pretul? Cum sa coste 80000 euro?
0
0
Autorizatia de constructia o cere proprietarul. Palazu mic iar ne crede prosti.
4
0
FMM crusovene. Si tu tactu ala drogat
1
1
Interlop sau interpol? Cum se zice? Unii oameni e fericiti si asa si asa. Asta a ajuns Pnl constanta, plina de interlopi. Ginerica fara frica sau Pnl Constanta, ca e plin de ginerici tot Pnl Constanta.
3
1
Tu ori esti prost ori te prefaci? Ptr DRAPELUL NATIONAL sa se solicite autorizatie? Tu care te tragi din ''pisica'' tot soareci o sa halesti! Legalistule care esti!
3
3
Daca si de stindardul Romaniei va luati, asta este prea detot. Nu vedeti alte ilegalitati mult, mult mai mari ?
12
2
Astia nu a ce face la sedinte. Se bat de musca. Problema asta se putea discuta intr-o pauza pe hol! De ce nu se ocupa ei de adevaratele probleme ale judetului si orasului Constanta! Sa mearga in curtea Spitalului Vechi - Boli Infectioase si sa vada acolo probleme! Spital de boli infectioase fara porti, fara paza, intra si iese cine vrea cum vrea, o cladire inutila dezafectata care sta sa cada ,vechea centrala termica sau ce o fi.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272