REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cati Hristu e sărac lipit pământul, dar și-a împrumutat soția cu 150.000 de euro

Cati Hristu e sărac lipit pământul, dar și-a împrumutat soția cu 150.000 de euro

Replica API 25 august 2022 | 00:00 5211

Cati Hristu, de la Cogealac, este un primar aparte, unic am putea spune! Știm cu toții cât și-a dorit să revină pe funcția de primar, atât de mult încât s-a ales și cu dosare penale pentru mită electorală și vizite ale mascaților la un susținător al PSD. Văzut cu sacii în căruță, Hristu și-a recâștigat titlul de ”capo di tutti capi”. Nimeni nu-i suflă, toți sunt supuși, teoretic, el e deștept, iar ceilalți sunt proști. Replica a adus în atenția opiniei publice, de mai multe ori, isprăvile lui Cati Hristu, însă ceea ce vă prezentăm mai jos e de noaptea minții.

Cati Hristu este cel mai sărac primar din Constanța! Nu are terenuri, nu are case bani în conturi sau active financiare, nu deține nicio firmă și nu are nici un credit contractat. Și nici nu a avut vreodată!

Cu toate acestea, și-a împrumutat soția cu 150.000 de euro… aviz ANI! Da, ați auzit bine! 150.000 de euro, pe care i-a oferit consoartei în baza unui contract de împrumut.

O fi făcut vreo vrajă sau a câștigat la loterie?! Nu știm ce inginerii a făcut primarul din Cogealac și cum a reușit să stoarcă 150.000 de euro, organele de control abilitate ar trebui să se autosesizeze în acest caz.

Până atunci, am încercat să aflăm chiar de la Hristu cum a reușit performanța de a-și împrumuta partenera de viață cu o căruță de bani! Însă, ca de obicei, pe nici un număr de telefon nu a putut fi contactat. Ambele numerele erau închise, iar la primărie nu l-am găsit, chipurile era pe teren. În speranța că poate soția Camelia Hristu ne luminează mințile, am cerut-o la telefon. Nici ea nu era în primărie, probabil era cu soțul… pe teren.

Precizăm că până la închiderea ediției, Cati Hristu nu ne-a contactat pentru un punct de vedere.

Așa cum am spus și mai sus, candidat din partea alianţei PSD-ALDE-PNŢCD la Primăria Cogealac, primarul Cati Hristu a avut parte de o campanie tumultoasă asezonată cu acuzații, dosare penale pentru mită electorală și vizite ale mascaților la un susținător al PSD. În actualul mandat, Cati Hristu a ajuns de nenumărate ori în atenția opiniei publice, pentru acțiunile mai mult sau mai puțin pe placul cetățenilor. Plecând de la slujba oficiată în localitate, pentru alungarea coronavirusului, (asta se întâmpla prin noiembrie 2020), sau vizitele, în timpul programului de muncă, în cafeneaua de la Vivo, și ajungând până la asfaltarea urbei, în funcție de preferințe și de cât cotizează fiecare. La un an și jumătate de la preluarea frâielor urbei, Cati Hristu aproape că a reușit să bage primăria în faliment, lăsând instituția fără curent electric, în primăvara acestui an. Enel Dobrogea a oprit alimentarea cu energie electrică pentru neplata facturilor.

Un alt aspect de luat în seamă este faptul că auditorii de la Curtea de Conturi au formulat,a nul trecut, plângere penală împotriva primăriei, pentru un prejudiciu de peste 500.000 lei. Dosarul este în lucru, pe masa procurorilor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce gurita de ...caras are ! de ce va bateti joc de un ...intelectual?
0
0
Un jeg de m******n incult, hot si i*******r ca tot neamul lor de oi
1
0
Nea Aracet asta e inca liber?
0
0
Nu-l poate nimeni supecta de inteligenta.
0
0
Un caine latrator , care sa batut cu taicasu si cu maicasa , el nu a facut nimic toata viata lui , decat ce a stiut sa latre , nevastasa o catea si ea , o saracie de la ceamurlia , care la masa ii scorlaiau matele de foame ! Are de dat bani multi la tauri , unde o sa lase hotelu fraieru !
0
0
m******n prost,puscarias ordinar.
0
0
Avea 1000 tauri el , 1000 taicasu ! Cand o sa vina statul peste el o sa se faca si mai mici !
0
0
Umbla pe la hotel havana pe mihaileanu , il camatarea fulina , cofetaru de la havana e vai de p**a lui , are datorii la banci , sa batut cu tasu si cu masa , e certat cu sorsa ! Familie de scusuri ! Nevastasa o analfabeta venita cu caruta de la ceamurlia !
0
0
Ia bani de la camatari cu camata !
0
0
cel mai bun primar din Romania. Sbanezi Cati.
1
0
Dom primar are cea mai capabila si frumoasa secretara ! Sarut mana, d-na Mihaela !
0
0
Fara spatiu comentarii ? Protejati escrocii? Le este teama? De cine?
1
0
Ce face un m*****n sarac cand ramane fara bani ? Schimba 1000 de euro ! Ce face un roman amarat cand ramane fara bani ? Schimba 100 de euro !
0
0
Efectiv nu se vrea sa-l gaseasca ca organele sunt la mina lui.
0
0
... care reprezinta perfect locuitorii si etnia din Cogealac ! Daca Codzealacu' a ajuns sa fie condus de un individ cu 4 clase de scoala si alea facute vai mama lor , puscarias ... spune mult !!! Aceasta comuna mare ... chiar atat a decazut ?!?
0
0
Daca nu e arestat evazionistul, isi face de cap.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272