REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Caz INCREDIBIL chiar şi pentru anchetatorii din Constanţa: Şi-a înfipt cuţitul în zona inimii de 13 ori!!!

Caz INCREDIBIL chiar şi pentru anchetatorii din Constanţa: Şi-a înfipt cuţitul în zona inimii de 13 ori!!!

Replica API 24 octombrie 2017 | 09:01 377

În depresie din cauza locului de muncă?!

În depresie din cauza locului de muncă?!

Seara de sâmbătă, 21 octombrie, a fost una sângeroasă la malul mării! Trei bărbați au murit și unul a ajuns la spital, fiind vorba despre o crimă pe strada Theodor Burada, un suicid pe strada Nehoiului, un accident rutier pe A2 și o bătaie pe Aurel Vlaicu. Cât despre suicid, detaliile i-au uimit până și pe anchetatori. Este vorba despre faptul că victima și-a înfipt în piept, în zona inimii, un cuțit de bucătărie. Dar nu o singură dată și nici de două ori. De 13 ori!!!

Totul s-a petrecut într-o locuință situată pe strada Nehoiului din cartierul Kilometrul 4 din municipiul Constanța. Acolo locuia bărbatul în vârstă de 62 de ani împreună cu soția și fiica. Se pare că bărbatul suferea de depresie de când aflase că urmează să fie dat afară de la locul de muncă, așa cum ar fi precizat soția sa. Vecinii ar fi adăugat că existau și neînțelegeri în familie, însă aceste aspecte nu au fost momentan probate.

Cert este că sexagenarul nu mai voia să trăiască, încercând, după cum ar fi spus cea cu care și-a împărțit existența, să se electrocuteze în cursul zilei de sâmbătă, dar l-a oprit. Însă, spre seară, bărbatul ar fi decis să-și ducă planul la bun sfârșit. A mers în bucătărie și și-a provocat nu mai puțin de 13 plăgi tăiate, destul de adânci, unele atingând organe vitale, în zona inimii. Cu toate acestea, el a reușit să iasă din bucătărie, prăbușindu-se pe hol. Acolo a fost găsit de soție și fiică, care au sunat la 112.

Victima era încă în viață, decedând, din păcate, la spital. Toate aceste detalii i-au înmărmurit până și pe anchetatori, fiind vorba despre cele 13 lovituri de cuțit, în încercarea de a nimeri inima. Potrivit informațiilor noastre, unele dintre răni nu erau foarte adânci, de unde și presupunerea că au fost primele, după care au urmat cele ce au atins organe vitale. Totodate, surse din anchetă au precizat că loviturile au fost executate la foc automat, fără prea mult timp între ele, de unde și voința arzătoare de a-și pune capăt zilelor, asta dacă va rămâne bătut în cuie că a fost suicid, așa cum au indicat primele rezultate.

Până acum au mai fost înregistrate cazuri de suicid prin autoînjunghiere, însă nu a fost vorba despre atâtea plăgi. Spre exemplu, pe 8 noiembrie 2016, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort în locuinţă, cu o plagă înţepată la nivelul hemitoracelui stâng.

Cei care au alertat Poliţia au fost chiar membrii familiei. Bărbatul a fost găsit cu un cuţit înfipt în zona inimii, zăcând într-o baltă de sânge, în baie, iar orice încercare a medicilor de la Ambulanţă, sosiţi şi ei la faţa locului, de a-l salva, a fost inutilă. Ulterior, în urma necropsiei, s-a stabilit că este vorba despre o sinucidere, şi nu de o crimă. De precizat că bărbatul care şi-a pus capăt zilelor era preotul Lucian Ganea, retras la pensie pe caz de boală din luna februarie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102