REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CAZAREA la campingul lui Mihnea NĂSTASE, mai SCUMPĂ ca la HOTEL

CAZAREA la campingul lui Mihnea NĂSTASE, mai SCUMPĂ ca la HOTEL

Replica API 3 iunie 2021 | 00:10 23767

Deși se spune că stațiunea Mamaia este cea mai scumpă de pe litoral, iată că, încet dar sigur, celelalte stațiuni o ajung din urmă. Corbu, de exemplu, a ajuns să fie vânată de dezvoltatorii imobiliari sau de micii afaceriști. Cum ar fi Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care a pus bazele unui camping pe plaja cândva sălbatică, pe care-l va inaugura pe 20 iunie. Rezervările se pot face, deja, iar dacă sunteți curioși de prețuri, vă spunem că nu sunt chiar pentru toate buzunarele.

Potențialul zonei Corbu i-a atras atenția lui Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase care, împreună cu iubita sa, Corina, au pus bazele unui camping modern. Campingul este gata, iar pe 20 iunie va fi inaugurat. Tarifele nu sunt deloc de neglijat, ba chiar sunt la fel sau mai mari decât la hotel.

Închirierea unui cort glam… 500 de lei pe zi

Năstase și iubita au gândit afacerea ca o zonă de camping, dar și una de glamping, un fel de cort… glam, înconjurat de natură. Zona de Glamping reprezintă o simbioză între lux și natură, cu facilitățile unei cazări care îți oferă confortul de care beneficiezi într-o vacanță la hotel. Spațiul zonei de camping este de 7000 de metri pătrați. În zonă există și un bar, cu băuturi rafinate.

De exemplu, închirierea unui cort glam costă 500 de lei pe zi, iar dacă optezi pentru un spațiu autorulotă, veți scoate din buzunar 119 lei pe zi, la care se adaugă taxa pe curent electric… 15 lei pe zi. Dacă doriți un cort mare, cu două dormitoare, costă 180 de lei pe zi sau, dacă stați mai mult de 3 zile, costă 165 de lei pe zi.

Trebuie specificat că veți mai scoate din buzunar bani pentru anumite taxe, cum ar fi taxa pentru saltea, pernă, sac dormit, umflat salteaua și taxa de parcare.

Corina Corolevschi și Mihnea sunt împreună de câțiva ani buni. Este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, provine dintr-o familie înstărită din Constanța, fiind fiica lui Constantin Corolevschi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Din campioană a ajuns asistent în Parlamentul European. Cei doi tineri au o viață decupată din revistele de lux: vacanțe scumpe, haine de firmă, bijuterii exclusiviste.

Mihnea Năstase este consilier politic la Delegația Socialistă din Parlamentul European.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faci diabet pe loc cand citesti articolul asta. ...atat de siropos este...iar despre personaje ce sa mai vorbim...
19
1
astia nu se multumesc cu miliardele de euro furate,mauivor sa le si inmulteasca.DNaul ce face,banii din belize,porto rico,bahamas,creta,etc unde sint????
16
0
Bombonel spala banii furati de Bombo ,daca nu se astampara va ajunge unde a stat si taica-su,dar lui Bombo i-a placut la bulaneala
30
2
acolo parca era rezervatie si nu se poate construi sau e doar pentru cei de rind
37
0
Am mihnat terenul ! Daca am pe tata bulanete ! Am noroc la veata ! Da cred ca o sa mi se intample ceva !
27
1
Pai nu merita sa ii arda pe cocalri?
22
2
fam ilia de ca ca t tam ara.In p ret cup rinde si o gut uie pa tron ului si patr oan ei.
16
0
eu am cerit o concesiune fiind om de rand, si lu asta ii da sa faca pe plaja ditamai resort de corturi glam. ce inseamna sa ai 3 oua.
36
0
Autorizatie de construire a obtinut ?
35
3
Sa ii dam la m ue lu matusa tamara.
55
3
Sa ma pish in afacerile facute cu bani furati!
66
3
daca era un om de rand nu i daddeati voie sa faca nimic acolo ca i zona protejata ...la beizadelele asta a mers treaba .deja au stricat treaba in corbu cu glamour ul lor .o sa inceapa sa vina beizadele cu masini de lux ,drogati,fite de 2 lei.ala era un loc pt cei care au fugit de vama si de ce a ajus acum...s a dus si cu salbaticul corb
87
2
H a V a ...plus Se cu din Banii DVS nimic mult...Bom bo ne l fura si el ca doar este un ca t el si acum va rade-n nas joaca H a v a si isi da la bass.Ce misto sa fie tactu' Bom bo ne l...dar H A VA?te-ai scos din serva
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468