REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ce AVERI au NOII CONSILIERI judeţeni USR-PLUS

Ce AVERI au NOII CONSILIERI judeţeni USR-PLUS

Replica API 20 noiembrie 2020 | 00:09 2931

Ziarul Replica continuă seria articolelor în care vă prezintă averile pe care le deţin noii consilieri judeţeni. După PSD şi PNL, iată că, acum, sunt luaţi în vizor colegii de la USR-PLUS şi ALDE. Foarte corecţi în ceea ce priveşte publicarea declaraţiilor de avere întrucât nu a fost omisă nici măcar una, aşa cum s-a întâmplat de altfel, în cazul celelorlalte partide.Cinci sunt consilierii judeţeni membri ai USR şi doar unul face parte din ALDE.

Terenuri şi case în Bucureşti

Andrada Dordea, consilier judetean USR, a precizat în declaraţia de avere că are în posesie un teren, dar şi un imobil în capitală. Aceasta nu deţine nici conturi în bancă, nici autoturisme, în schimb este acţionar la Hewlett Packard Enterprise Romania SRL, valoarea acţiunilor sale fiind de 5.900 de dolari. Veniturl realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 146.141 de lei.

Colegul său, Geroge Bădilă, ceva mai puţin norocos, deţine un teren în localitatea Urluia, nu are în posesie imobile şi nici autoturisme sau conturi bancare. Venitul realizat în ultimul an fiscal este de 1.085 de lei, fiind şi asociat unic la Urluia SRL.

Vicepreşedintele CJC, asociat în două firme

Petre Enciu, proaspăt ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a precizat în declaraţia de avere că nu are în posesie terenuri ori imobile, dar deţine un autoturism marca BMW. Acesta nu are nici bijuterii, iar veniturile realizate în ultimul an fiscal sunt de 136.512de lei. Acesta este administrator şi asociat al SC Lavomatic Expert SRL, dar şi asociat la Vesta-Systems.

Şi mai bogat pare a fi Edward Nedelcu. Acesta a declarat că are două terenuri în Mihai Viteazu, altul în Constanţa şi unul în judeţul Bistriţa Năsăud. Are un apartament şi un garaj în Constanţa. Bijuteriile pe care le deţine au o valoare de 20.000 de euro, iar în ultimul an fiscal a realizat venituri de până la 138.980 de lei.

Pe de altă parte, Remus Negoi nu se poate lăuda nici cu terenuri, nici cu case, nu are nici autovehicule ori bijuterii. Acesta este asociat şi administrator în două firme, SC Alera Tech REL şi SC Vecodrom SRL, iar venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 39.558 de lei.

Consilierul Judeţean ALDE are două motociclete

Leonard Tănase, consilier judeţean ALDE, a precizat în declaraţia de avere că deţine un teren în Corbu şi o casă în Mangalia. Acesta mai are şi un autoturism şi două motociclete. Veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 75.510 de lei, fiind şi ascoiat în două firme, SC Lion Sign SRL şi SC Minecraft SRL.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimeni nu zice de samsarul de masini
4
1
averea lui Cacagheorghe de la CL vrem sa o aflam. Si vrem sa stim de ce ne a mintit ca va ramane aici sa se zbata pt oras si el pleaca la parlament acum. NNu mai votati macedonii si USR! sunt o minciuna gogonata!
8
1
Vai ne aratati averile mwistilor astia ca sa ne ofticati, ia uitati prostilor pe cine ati ales , cam asa suna tot circul asta, sa le luam averile in pwla
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212