REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce mesaj a transmis fostul patron al localului Kaptan Baba!

Ce mesaj a transmis fostul patron al localului Kaptan Baba!

Replica API 17 iulie 2017 | 00:00 328

După dezastrul găsit în localul Kaptan Baba situat vis-a-vis de Primăria Constanţa, persoana cunoscută drept patron al acestui restaurant a ţinut să se delimiteze de „reclama negativă” din ultimele zile! Astfel, fostul patron al restaurantului a postat următorul mesaj pe Facebook:

“BUNA ZİUA PENTRU TOTİ CARE Mİ-AU TRİMİS MESAJE VREAU SA VA ANUNT CA ACUM 15 ANİ AM DESCHİS RESTAURANTU KAPTAN BABA Sİ L-AM CONDUS CU BUNE Sİ RELE DAR EU ACEST RESTAURANT L-AM DAT ACUM 2 LUNİ Sİ JUMATATE IN ACEST MOMENT EU NU MAİ SUNT PATRON ACOLO NU MAİ AM TREABA CU RESTAURANTU VİS-A-VİS DE PRİMARİE EU AM CONDUS ACEST RESTAURANT Sİ IN 15 ANİ NU AM AVUT VREO RECLAMATİE DİN PARTEA VREUNUİ CLİENT .CLİENTİİ MEİ AU AVUT ACCES Sİ IN BUCATARİA MEA TOATE AU FOST LA VEDERE MAİ ALES IN VARA CAND EU SCOTE-AM TOATE GEAMURİLE SA FİE VİZİBİLA TOATA MUNCA NOASTRA DİN BUCATARİE ACEL RESTAURANT IN MOMENTUL DE FATA POARTA DOAR NUMELE NOSTRU ATATA TOT TOTİ CEİ CARE MA CUNOSC STİU CA EU AM DAT ACEL LOC CHİAR Sİ CLİENTİİ MEİ FİDELİ .AM FOST INTREBAT DACA NU MA DOARE SA VAD ASA CUM ESTE ACUM SİNCER FOARTE MULT EU PENTRU ACEST RESTAURANT AM MUNCİT Sİ AM STAT MAİ MULT ACOLO DECAT CU FAMİLİA MEA EU IN MOMENTU DE FATA MAİ AM 2-3 LOCURİ Sİ NU VREAU SA FİE ASOCİATE TOATE LOCURİLE IN ACEİASİ OALA Sİ CEİ CARE IMİ SUNT PRİETENİ PE FACEBOK CRED CA AU VAZUT CA EU DE 2 LUNİ Sİ CEVA NU AM MAİ POSTAT NİMİC PE SİTEU KAPTAN BABA VA MULTUMESC”.

Iată ce a găsit Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Constanţa la localul amintit:

https://www.replicaonline.ro/mizerie-crunta-la-localul-kaptan-baba-de-langa-primarie-324421/

https://www.replicaonline.ro/avem-dovada-ca-in-localul-calcat-de-opc-zilele-trecute-se-si-fumeaza-la-bucatarie-324512/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
porcu ala ordinar care e ginerele lu Pelehra,sa-si ia viteza din Constanta!facem cu el slanina afumata si sapun.
0
0
kaptan baba e a lui Galip care i kurd din turcia
1
0
Tatar sa ma pis pe el ! vomitaturi de oameni , cine mananca acolo face kk pe el pana acasa !
1
1
acest"fost"patron incearca prin acel mesaj sa-si salveze si celelalte restaurante care poarta acelasi nume,s-a gandit ce sa faca ca sa nu-l ocoleasca clientii si a inventat minciuna ca nu mai este patron de doua luni acolo,domnii jurnalisti de la Replica de ce nu au verificat la Registrul Comertului daca chiar asa e inainte sa publice acest articol.Nu vedeti ca se agata de fel si fel de argumente pt a arata ca e curat ca lacrima,ba ca clientii aveau acces in bucatarie,ba ca bucataria a fost la vedere si nu la dos, acel mesaj e prosteala,va insulta inteligenta pt a-si putea continua afacerea
8
2
Tatar, sa-mi bag pula-n ma-ta !!
3
4
Tatra ! Voi,romanii ,sinteti imputiti,timpitule!!! Mincati porci ,care se hranesc cu balega lor si mortaciuni . Mirositi a cocina ,nespalatilor !!!
3
28
Ce analfabet este fostul patron.
12
2
Va cred dar turci sunt imputiti si mananca animale putrezite trase prin cenusa
6
14
turcu-i tot make hingher
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218