REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce note au luat la Bac şi evaluare naţională baiatul Ozanei Barabancea şi fata lui Liviu Vârciu

Ce note au luat la Bac şi evaluare naţională baiatul Ozanei Barabancea şi fata lui Liviu Vârciu

Replica API 10 iulie 2019 | 00:00 767

Carmina şi Liviu Vârciu

Ozana Barabancea şi Daniel Iordăchioaie au trecut prin mari emoţii ieri, înainte să se anunţe rezultatele la Bacalaureat şi au răsuflat uşuraţi după aceea. Fiul Ozanei, Andrew, dar şi Darius, băiatul cântăreţului, au promovat examenul maturităţii cu note bunicele.

Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11, iar Darius, băiatul lui Iordăchioaie, a reuşit cu media 7,68.

„Am luat şi Bacul! Am luat şi Capacitatea! Doamne, mulţumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotaşi, vă amintesc că presiunea părinţilor sau a presei nu ajută nimănui. Sunt sigură că toţi copiii au învăţat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresaţi. Mulţumim tuturor profesorilor pregătitori! Am avut un an greu. Numai eu ştiu cum a fost acest an. Vă binecuvântez pe toţi!”, a scris Barabancea.

Şi Daniel Iordăchioaie este mulţumit că fiul lui, Darius, a luat o notă mai mare la Limba Română, adică 8,2, iar la Economie a luat 7,95. Darius a fost elev la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală.

Darius

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat greş la examenul de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Ea a făcut doar subiectul I şi primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciornă, astfel că a reuşit să obţină doar 4,5 la Matematică. „Am dat faţă-n faţă cu Evaluarea Naţională, până atunci a fost lapte şi miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la Română mi-a fost anulată de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematică…am dat-o în bară rău”, a susţinut Carmina.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are nici o vina fata lui Varciu. Dintr-un tata cretin nu avea cum sa iasa ceva mai bun.
1
0
Felicitari: fata de sistemul romanesc de invatamant unde se invata mult si prost, s-au descurcat bine.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212