REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce se întâmplă cu firma care a organizat Revelionul în Piaţa Ovidiu! Ce decizie a luat Primăria Constanţa după pana de curent!

Ce se întâmplă cu firma care a organizat Revelionul în Piaţa Ovidiu! Ce decizie a luat Primăria Constanţa după pana de curent!

Replica API 3 ianuarie 2018 | 17:36 350

Câteva mii de constănțeni au sărbătorit trecerea în noul an în Piața Ovidiu, un eveniment despre care deja s-a comentat de maniera: ba că artiştii care au cântat nu au fost cei mai în vogă, ba că pana de curent de la 12 noaptea a stricat tot farmecul! E drept, organizarea a fost un pic cam pe ultima sută de metri, după ce Primăria Constanţa a constatat că asociaţia declarată câştigătoare în primă fază a “trişat” cu un an în urmă, deci… a descalificat-o! Prin urmare, a fost desemnată drept organizator următorul competitor – Best Events. Sub aceste auspicii, evenimentul Revelion 2018 s-a derulat cât de cât onorabil, pe scena din Piaţa Ovidiu urcând Spitalul de Urgență, Vița de Vie și Mihail.

Atmosfera a fost una de excepție, spun unii participanți la eveniment, în timp ce alţii se declară dezamăgiţi de pana de curent care ar fi durat 40 de minute! Reprezentanţii Primăriei au declarat, pentru “Replica” de Constanţa, că incidentul este unul regretabil, dar că a durat doar 20 de minute, de la 23.50 până la 00.10. “La 12 noaptea a fost un spectacol de artificii superb. Păcat că a fost incidentul cu pana de curent, dar desigur că se vor lua măsurile care se impun în aceste condiţii”, au spus reprezentanţii Primăriei Constanţa, referindu-se la faptul că organizatorul evenimentului va fi “taxat”. “În ciuda speculaţiilor, anunţăm că organizatorul a avut generator de curent, aşa cum este normal în situaţa organizării unui eveniment de aşa amploare. Doar că respectivul generator nu a funcţionat la parametrii scontaţi. A existat o problemă tehnică la conexiunea cu punctele de transformare”, au explicat reprezentanţii Primăriei Constanţa. “Firma organizatoare trebuia să îşi atingă propunerea tehnică din proiect. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, vom tăia o parte din banii pe care îi achităm pentru eveniment. Urmează să decidem cu cât se scade din ultima tranşă de bani”, au conchis reprezentanţii primăriei.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici intervine negocierea si spaga !
1
0
Nu a fost chiar atat de rau si pana de curent a durat maxim 30 de minute , artificile chiar au fost reusite , acel program de lasere chiar a fost ceva frumos , recunosc ca acel mihail nu prea avea ce sa caute acolo ...
0
0
bine macar ca artificiile au fost trase din portul tomis si nu se vedeau din piata Ovidiu de cladiri!
13
0
Indiferent ce spun gurile rele . mie sincer mi-a placut spectacolul de lasere si artificii si chiar si artisti ce au urcat pe scena .
5
3
Normal !!! Pt. asta, in tarile civilizate exista locuri speciale. Iar concertele se tin in arene sau teatre, nu in urechile locatarilor !!! Teatrele de vara din parc si Mamaia sint ruina dar avem galagie in P. Ovidiu. Patinoarul e in ruina dar avem asa ceva in parcare la mall. La fel si cu karting-ul. Si altele ...
10
3
Showul de lasere , artificii , sunet si lumini le putem compara cu spectacolele de la Bucuresti si Cluj .Asa ca sa nu fim rai!
2
2
De evenimente se ocupa vicele Babu Dtru. La cat de prost si de needucat este acest individ pe care il caracterizeaza nesimtirea si aroganta, nu-i de mirare ca au fost probleme. Fagadau ar trebui sa-l scuipe ca pe o masea stricata. Boul asta face de ras Cta, makidonii de buna credinta si tot ce inseamna cta. Babu nu stie decat sa zbiere, sa fie fudul si mocangiu, intrun cuvant..babuin.
19
3
Zgomotele din pta Ovidiu tulbura inistea publica,Primaria ar trebui sa organizeze astfel de evenimente pe STADIO !!!
19
5
Deci ,constanta nu se dezminte,superficialitate,lucru la plezneala,indiferenta si posibil si ceva parandarat.Sa ne traiesti cumetre sularau vajnic urmas al mafiei mistret-mascarici,pe care constantenii in prostia caracteristica,l-au votat cu ambele maini.
24
4
Forma lui fagadau pe ascuns. Pad e jaf lovitura de stat 89
12
4
Data viitoare numarati trecerea in noul an cam de pe la orele 22 ,asa, ca sa fiti siguri ca aveti curent.Ba ai dreaq ,au toti ciobanii la stana pe camp generatoare pe benzina,pe motorina ....si voi nu sunteti in stare sa inchiriati macar unul pt orice eventualitate!! Se putea intampla si o nenorocire acolo!
19
4
2018 are si aceasta ora, 24:10, este la pachet!
17
3
nu exista ora 24.10! probabil vreati sa ziceti 00.10! isetilor.........
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369