REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verișoarei directorului Vintilă!

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verișoarei directorului Vintilă!

Mirela PASCAL 23 martie 2023 | 00:00 5290

În martie anul trecut, Universitatea Ovidius a scos la concurs un post la Departamentul Fonduri Europene, compartiment condus, la acea vreme, de Dragoș Vintilă, de la Facultatea de Construcții. Iar Replica anunța, recent, că singura candidată a fost verișoara lui Vintilă, care a și luat examenul cu un punctaj puțin peste limită. După ce Vintilă a ajuns director la Direcția Generală Administrativă, a luat-o cu el pe verișoară, aceasta din urmă suflându-i locul unei alte persoane cu mult mai multă experiență pe post, aceasta din urmă fiind retrogradată. Universitatea Ovidius a fost contactată, la acea vreme, pentru un punct de vedere. Răspunsul a venit abia acum, printr-un document semnat de rectorul Marcel Iliescu. Ce spune conducerea universității?Angajarea s-a făcut conform legii, iar delegarea pe o altă funcție a fost făcută… pe competențele profesionale. Care or fi alea?!

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verisoarei directorului Vintila!

Replica anunța, recent, că profesorul Dragoș Vintilă, de la Facultatea de Construcții, a ajuns director la Direcția Generală Administrativă. Dar nu a ajuns singur în direcție, ci împreună cu verișoara care, inițial, a ocupat un alt post, prin concurs, fiind singurul candidat.  Este vorba despre Cornelia Atanasiu, pe care ar fi introdus-o în universitate anul trecut, aceasta din urmă promovând concursul pentru postul de Referent în cadrul Departamentului de Management al Proiectelor din Fonduri Structurale. Pentru ca verișoara să-și facă loc în noul compartiment, alături de Vintilă, o persoană cu vechime în acel departament este trimisă la… bibliotecă.

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verisoarei directorului Vintila!Dragoș Vintilă

Adică a fost retrogradată. Universitatea Ovidius Constanța ne-a transmis, în urma solicitării formulată, pe ce criterii s-au făcut aceste numiri, iar răspunsul nu ne-a luminat prea mult. ”Angajările în cadrul subscrisei sunt efectuate cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în speță hotărârile de Guvern pentru aprobarea Regulamentului cadru pentru ocuparea posturilor vacante din sectorul bugetar, actualmente HG 1336/2022, iar anterior HG 286/2011.

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verisoarei directorului Vintila!

Atribuțiile sau delegările de sarcini ulterioare angajării, inclusiv în cadrul proiectelor implementate de către Universitate, indiferent de sursa de finanțare, au loc prin desemnarea salariaților selectați în funcție de competențele profesionale ale acestora”, ne-a transmis Universitatea Ovidius.

 

Ce spune Marcel Iliescu, de la Universitatea Ovidius, despre angajarea verisoarei directorului Vintila!

Am încercat să aflăm și noi care sunt competențele verișoarei Cornelia Atanasiu, însă CV-ul acesteia nu este public. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut recent un video.pe replica cu spătarul de iepure decât acest pușcăriași și hot spătar nenorocit mai bine iliescu ce tupeu are acest iepure și repluca sa promoveze un fost deținut nu îl vrea nimeni in universitate sa isi ia Gandul acest hot.
0
4
Sa fie retrogradat la biblioteca si autorul acestui material. Si dupa ce oboseste de atata citit, sa faca jurnalism serios.
0
4
Mare descoperire.
8
3
Facultățile sunt pline de membrii de familii; nu incape nimeni de ei. Ești în clan, bine, nu, te așteaptă iadul. Nu mai e nimic de facut! Capul jos și joc de glezne, ca iti pierzi cașcavalul. Nici nu va imaginați unde s-a ajuns! Poate intr-o zi, cineva va vorbi.
27
0
Vreau sa zic sa căutați masterul din pnrr care a fost înființatacum un an toti plozii angajatilor peste 25 de ani si angajatii universitatii sunt înscriși la acest master scrieti fara frica ca vancea gartu si bine sun cei care conduc restul sunt puși de forma le plac la toti ce fac ăștia trei manjitii toții sunt niste jeguri halal conducere unul nu i de DOAMNE ajuta toti sunt plini de bani ni ii mai satură Dumnezeu de hoti ce sunt
19
0
Căutați mult ca aveti ce scrie iliescu este de forma pus în spate sunt bobe gartu și șefa de trupa vancea ăștia sunt periculoși căutați meșterul din pnrr cu bursa la fiecare masterat cu 2500 ron sa vedeti ca sunt numai salariați ai universității ovidius împreună cu sufaru cu cele de la contabilitate fata lui va ce sunt multi căutați pe sufaru ca cumnata lucrează la electorat secretara lui bobe sa nu mai spunem universitatea ovidiu familia ovidius
21
1
Spagile circula pe traseul de la secretariat si spagarii cunoscuti la decani si la prorectori. Sunt trei cartiere in UOC care au stapani prorectori asa cum se stie.
19
0
In toaaaate facultatile sunt angagajate neveste si copii si rude. IN TOATE ! Titulari sau netitulari, sunt platite de UOC. Iliescu o sa faci puscarie pentru prostiile decanilor care te vor baga in kkacaat.
21
0
Mai cautati ca mai gasiti! Toate neamurile lucreaza la ovidius!
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614