REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ce spune Poliția Constanța despre bărbatul PUS LA PĂMÂNT și ÎNCĂTUȘAT!

Ce spune Poliția Constanța despre bărbatul PUS LA PĂMÂNT și ÎNCĂTUȘAT!

Replica API 6 mai 2019 | 01:10 258

Un clip postat pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor a provocat scandal în mediul online! Pe lângă faptul că au existat şi cei care au declarat că nu sunt de acord cu modul în care au acţionat poliţiştii, cel care administrează pagina ar fi fost presat să şteargă filmuleţul.

Referitor la respectivul caz, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au precizat:„ În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video privind procedura de încătușare a unei persoane, facem următoarele precizări: În data de 7 iulie 2018, în jurul orei 7.30, polițiștii Secției 1, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe strada Pescarilor, un bărbat care stătea întins pe asfalt, pe mijlocul străzii. Polițiștii au încercat legitimarea persoanei în cauză, care a devenit recalcitrantă și care a refuzat să colaboreze cu organele abilitate. De asemenea, bărbatul a refuzat să se ridice de pe asfalt.

După discuții în care a fost rugat insistent să părăsească partea carosabilă si sa se legitimeze, acesta s-a ridicat, însă a început să se manifeste zgomotos, agresiv, fizic și verbal, devenind agitat, astfel că polițiștii au procedat la imobilizarea, încătușarea bărbatului și conducerea lui la secția de Poliție, conform procedurilor.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.500 de lei”.

Reamintim că este bărbatul în cauză este un bucureștean de 28 de ani, V.I.P., venit la mare împreună cu o fată.

Citește și: Bărbat IMOBILIZAT şi pus la PĂMÂNT de poliţişti, la Constanţa! IMAGINILE au stârnit SCANDAL! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai spartule, unde dracu ai auzit tu ca gaborii trebuie sa se impuna psihic, distrusule. Mai lasa drak laba si trasul pe nas ca ti ai ars si ceuronii aia 2 pe care i mai aveai
0
1
apador.org-blog-campanii-cu-ochii-pe-abuzurile-politiei
0
3
si politistii au obligatii .....
1
1
asta spunem si noi ai obligatii dar daca nu le indeplinesti intervin alte drepturi ca de ex sa nu te paralizeze gaboru cand te da cu coloana de pamant intelegi? d-aia exista legi si d'aia forta e last resort si d'aia gaboru intra la parnaie multa vreme daca face din astea ca d'aia e gabor sa se impuna psihic si sa previna nu sa reprime prin tortura sau moarte, pricepi bai laba trista antieuropeana? ca ala nu coopera e logic - de regula aia care incalca legea NU COOPEREAZA ca altfel respectau legea de la bun inceput, pricepi sau e prea greu?
1
1
cati mancatori de cacat cu drepturile omului. pai pe langa drept ai si obligatii... sa te legitimezi...sa ai un comportament civilizat, fara sa urlii ca un maimutoi si sa intrebi ce are lumea cu tine, cand in acest caz, individiul a fost gasit intins pe jos si a devenit recalcitrant cand a fost luat la intrebari. Voi scoateti victima un handicapat pentru ca s-a folosit forta, in cazul in care nebunul nu coopera, si facea circ pe strada.
2
0
bobul de linte e mare pt tine tinere, trebuiau sa se duca 2 din aia 3 politisti sa-l apuce cate unul de o mana sa i le duca la spate iar al treilea sa-i puna catusele nu sa vina boul ala singur si sa-i puna piedica sa se loveasca drogatul de ciment cu coloana si cu boul calare pe el de ziceai ca vrea sa i-o traga CLAR bai panarama? Dar cum gaborii n-au creier au sarit la bataie si s-au si laudat cu asta chit ca seful lor a avut un neuron in plus, s-a prins ca e de rau si le-a zis sa scoata filmarea da' pula daca n-ai cu cine gen prosti ca tine
1
1
Bai panaramelor care tot improscati cu noroi in Politia Romana nu ati citit cu atentie articolul sa creierul vostru cat UN BOB de LINTE deci cat al unei gaini s- a prajit de tot???!!! Oamenii si-au facut datoria ok?? Ce doreati in PELE- ul meu sa faca?? Sa il oa pe ala cu sarut mana konasule eventual sa il serveasca so cu o Lavazza
1
2
Daca superiorii nu il cerceteaza disciplinar pe smardoi vor raspunde la DNA ca au incercat sa asunda filmul! Deci sa vedem niste repercursiuni sau vor cadea capete - ale voastre bai chestorilor! Se aude?
1
5
ca cetatenii au drepturi si ca ei trebuie sa le respecte asta pentru ca nu au fost sanctionati pana acum. Si ptr aia care vor ca in SUA sa stie ca acolo ai dreptul sa porti arma, sa conduci dupa ce ai baut, sa iti alegi seriful, sa nu te legitimezi, sa nu fi abuzat de politie, sa fie arestati politistii abuzivi si sa te revolti cu arma in mana daca iti sunt incalcate drepturile! Ei cum e? Mai vreti ca in SUA? Eu da! Si imi asum riscul impuscarii!
2
2
Politistul care l-a imobilizat a actionat abuziv fara a respecta procedurile prevazute de regulament si a pus in pericol viata si integritatea corporala a persoanei suspecte. Superiorii au obligatia sa-l cerceteze disciplinar iar persoana in cauza are optiunea de a-l actiona in instanta si pe colegii acestuia care nu au intervenit pentru a opri actiunea ilegala! Comentariile cetatenilor solidari cu politistul, din MAI sau nu risca sa genereze un conflict social prin apetenta catre violarea drepturilor si libertatilor cetatenesti! Acestia trebuie identificati si sanctionati chiar de politisti
1
12
trebuia somat sa se puna cu fata in jos daca nu impuscat!
7
3
Muistii, baga-mi-as pula-n gura lor de jeguri, nu sunt de acord cu interventia politistului.
6
23
Au sters cu el pe jos caci era murdar iar el avea fata de carpa. Esti idiot
5
5
Asta e ca si cum incerci sa fti cu pla indoita, se repliaza baietiic are-s de serviciu sa dea comentarii pozitive despre omul legii care actioneaza barbateste LOL, aka Cetatean European, du-te-n pla calului cu procedurile tale care impun respect, se stie ca sunteti niste mui fricoase daca dati nas in nas cu o ceata de tigoine, atunci nu vede nimeni nimic
5
12
in oricare alt stat civilizat persoana in cauza NU ar fi fost saltatA - mama ei de acord - precum un sac de cartofi ci ar fo fost incatusata elegant si eficient fara prize de judoka ratat in cautare de spectacol care sa puna in pericol viata si sanatatea suspectului. NU toti golanii ci DOAR toti adica toi avem drepturi inclusiv tu gunoi comunist cu mentalitate de tortionar de aiud si gherla! SI DREPTURILE VOR FI RESPECTATE cu moarte de om si-sau de politist daca trebuie!
5
31
Au actionat ei ca in alte tari civilizate dar sunt curios daca se mai actiona la fel daca tipul nu avea 50 de kg ud. Intr-o tara unde toata ziua vezi la stiri ca e plin de soferi beti sau drogati si unde clanurile mafiote fac legea, politia romana e mandra ca a facut dreptate cu acest individ.
15
6
Felicitari politistului care a actionat ca un om al legii, barbateste, conform procedurilor care impun respect si siguranta. Imi doresc sa vad actiuni ferme si in cazul cocalarilor si nesimtitilor care incalca legea si au aceesi atitudine de dispret fata de oamenii legii, nu numai in cazul poponarului din situatia prezentata.
40
6
in oricare alt stat civilizat persoana in cauza ar fi fost saltat precum un sac de cartofi, numai la noi toti neicanimeni si toti golanii au drepturi. toti ofuscatii considera ca li s-a incalcat dreptul. felicitari politiei!! acolo unde este necesar regulile trebuiesc impuse cu forta.
39
6
daca taticu lu vasile petru e smecher, politistii au belit pula si pe buna dreptate ca au actionat ca prostii si au sters pe jos cu victima ca ultimii caralii
6
30

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212