REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Poliţia Locală despre Mustangul parcat pe locuri rezervate persoanelor cu handicap. Nu vă aşteptaţi la asta!

Ce spune Poliţia Locală despre Mustangul parcat pe locuri rezervate persoanelor cu handicap. Nu vă aşteptaţi la asta!

Replica API 6 octombrie 2017 | 00:00 776

Un constănţean: „Aşa parchează mereu la Intim”; alt constănţean: „Măcar ăsta are maşină, nu ca ăia care merg cu autobuzul”...

Un constănţean: „Aşa parchează mereu la Intim”; alt constănţean: „Măcar ăsta are maşină, nu ca ăia care merg cu autobuzul”...

sursa foto facebook

Parcarea de la Dedeman a fost animată, joi, de un client special, care şi-a lăsat bolidul de lux (un Mustang) pe locul destinat persoanelor cu handicap. Totul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 5 octombrie. Șoferul are o plăcere pentru viața luxoasă. Asta reiese și din imaginile postate pe contul de Facebook, unde apare în diverse ipostaze la petreceri alături de diverse personalități. Însă, ceea ce atrage atenția este că, pe lângă pasiunea pentru autoturismul pe care îl deține, are și o înclinație înspre... arme! Mai multe fotografii cu un pistol, surprinse în mașină sau la domiciliu au fost postate pe rețeaua de socializare de către șofer.

Cotidianul „Replica” de Constanța a fost contactat de către șoferul în cauză, după ce imaginile cu parcarea sa au devenit publice. Bărbatul a dorit să clarifice câteva aspecte. Acesta recunoaște că a parcat pe un loc care nu i se cuvenea, dar se scuză prin faptul că erau multe mașini și nu ar fi avut de ales. „Mă numesc Stoica Petru și îmi asum parcarea, dar neg acuzațiile care sunt aduse că aș avea afaceri ilegale”, a precizat bărbatul. Precizăm că acuzațiile nu au fost asumate de către redacție, ci au fost menționate în comentariile aferente materialului.

Tot de la capitolul comentarii suscitate de parcarea respectivului, aflăm că există şi persoane care nu îl critică, ba dimpotrivă: „Numai aveti ce stiri sa dati ! Daca avea vreun Lamborghini ce mai ziceati atunci? Si voi astia anonimati ce inteligenti sunteti voi capuri patrate! Cine nu il inghite sa il suga!”; „Macar asta are masina nu ca sclaveti mei kre merg cu autobuzul le fac abonamente luna de luna la fraeri abia se kinuie sa isi kumpere si ei o masina cu bani pe kre ii mai skap si lor printre degete sa nu moara de foame (…)”.

Sunt şi constănţeni care au comentat că şoferul în cauză nu este la prima „ispravă” de acest gen şi s-au întrebat de ce Poliţia nu ia măsuri: „Seara ocupa o banda din bulevardul Bratianu pe la Intim. Banda a doua, ca sa ne intelegem. acolo parcheaza el. Toata vara au fost masini parcate pe banda a doua in fata la acea pizzerie, nimeni nu le-a spus nimic, cu toate ca prin zona aia trec cel putin 10 echipaje de politie pe zi. De ceva timp observ si pe tomis, de la Capitol spre Piata Ovidiu, masini parcate pe doua benzi. Se circula numai pe o banda si in curand si pe pista pentru biciclete. Amezi grele, altfel nu ne facem bine (…)”, a opinat un cetăţean.

Referitor la acest aspect, reprezentanţii Poliţiei Locale constanţa au menţionat că, potrivit unei decizii a instanţei, ei nu mai pot aplica amenzi dacă şoferul nu este la maşină! Cu alte cuvinte, cel care a parcat neregulamentar trebuie aşteptat lângă maşină, pentru a putea fi sancţionat, asta în cazul în care nu este surprins „în fapt”. „Chiar azi (joi, 5 octombrie – n.r.) colegii s-au întors de la o speţă de acest gen: au stat 4 ore lângă o maşină, pentru a-l putea sancţiona pe şoferul care a parcat neregulamentar. Referitor la cazul de faţă, ca urmare a sesizărilor cetăţenilor, am transmis colegilor de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanţa să preia speţa”, au spus reprezentanţii Poliţiei Locale.

Claudia CORBU, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ai fa traseisto de ce nume celebre de folosim bill gates, leo de la strehaia? mars in g ma tii cu anonimii tai borfasi
0
2
Nu va mai credeti baieti asa celebri ca sunteti niste sclavi care va folositi de identitatea altora pt ca numele vostru nu inseamna nimic!!!
1
1
Petrica proxenet de meserie racoleaza minore si le violeaza
1
2
Un handicapat care a primit mostenire de la matusa Tamara?
1
2
de la o posta ca i tzigan borat
3
1
petrica travestitu care racoleaza minore de pe la baneasa si comana pacalici
2
1
Ofticatilor! Creca cati banii ati lasat voi acolo la masaj si taticii vostri !!! Ati vrea si voi sa aveti asa afaceri legale !!!
1
7
Bai analfabetule. Invata in gatii ma tii sa scrii de cioara spurcata ce esti....sa ne bagam pula si n tine si in toate ciorile fomiste si imputite.
9
1
Idiotilor care va treziti vorbind , habar nu aveti cine e omul si cine e nevasta lui ! Deaia nici nu va baga in seama la ce aberatii spuneti voi aici ca fata in fata nu ati avea tupeu ! Si atat de prosti sunteti ca astia de la ziar vor sa isi faca audienta si vizualizari ! Cum altfel decat voi ii puteti ajuta sclavilor ! Asta da stire cu parcarea si cui nu ii plac banii fratilor si cine nu ar vrea sa poata avea bodyguarzi cu arme ??!!! Dar sunteti prea prostii ca sa recunoasteti deaia nici nu veti avea vreodata !!!
2
15
Cretinule aici nu este vorba de invidie ci de bunul simt care lipseste cu desavarsire unor specimene ca acesta si ca tine!Chiar nu mai puteti merge 30-40 de metri pe jos? Chiar trebuie sa parchezi ca boul in usa magazinului sa vada toata lumea ce cocalar esti? Cuvintele decenta, bun simt, educatie iti spun ceva ratatule sau nu?
12
2
DUPA FATA DE HANDICAPAT PE CARE O ARE,POTI SA AFIRMI CA A PARCAT ....UNDE TREBUIE.
9
1
Are salon de masaj erotic pe Mamaia
2
1
interlopii cu militia sunt cei mai buni prieteni. restul platim amenzi indeosebi inainte de paste si craciun sa sa aibe bani bugetul local pentru salarii si prime.
7
1
Alta scursura a societatii care isi vine nevasata pt 3 lei
12
0
Avea voie sa parcheze acolo. Priviti-i fata si trageti concluzii. Ala e locul lui.
13
0
ditamai fraieru cu legitimatie
8
0
De ce sa munceasca, precum oamenii de rand, iar la sfarsit de luna sa ia 1300 lei, cand poate sa-i castige mult mai usor?! Lasati omul sa se simta si el shmeker cu bani si masina, daca cu altceva, de exemplu: creier, nu are... vai de tara noastra. Astia o sa ajunga sa ne dea in cap cat de curand. Hai pa
7
0
pe locurile voastre de handicapat, nu mai au loc oamenii normali care va platesc pensia de handicap de voi.
1
8
Daca are poze cu pistoale si nebunii e un cocalar notoriu este clar. Sunt curios ce se intampla cand se intalnesc 2 ca el ?
6
0
Daca are banii nu inseamna ca e peste ! Daca e brunet nu inseamna ca e tigan ! Se vede cat de invidioasa este lumea , cand in voi rod matele de foame si va imbracati de la Second hand si vedeti ca altul are viata de lux normal ca va gasiti sa il comentati de la o simpla parcare banala care la urma urmei o face totii !!! Multaaa muiee in gat la sugatiiveee !!!
2
17
Ce inseamna ca isi asuma? Ajuta copii cu dizabilitati? Sapa santuri pt binele comunitatii sau da cu matura pt curatenia orasului.
6
2
Acum chiar orice pirogravat cu figura de vanzator de pepeni este catalogat ca interlop? Hai sa fim seriosi.
16
1
Bai ce tzigan original... Cate furturi are in Germania ?
13
2
Ii faceti reclama gratuita...
10
1
Cioara cacata !!!
23
1
O ciora infecta, ce ne tot miram!
31
1
Nici pizda nu l-as lasa sa mi-o linga ! Ptiu , boratura de cioara !
18
1
Un peste batran !
18
1
acum stau la panda cei de la politia locala ,s-au mai bine zis de paza pana vine soferul
11
1
A facut imprumut la CAR pentru masina si pistol.Un INFECT !
19
2
DE HOHAHA...
4
1
O cioara infecta
34
1
Ete mare cacat ca a parcat pe un loc de handicap... iar masina ais numai de lux nu e...
10
19
Asta da stire . De tiganii ce ne fac de ras in toata lumea nu vb, ii numiti Romani si in felul asta ne murdariti mai tare ca ei. O campanie mediatica, chiar agresiva , in care mapamondul sa inteleaga ca TINANII NU SUNT ROMANI cand barfitorilor ?
19
2
Frate ce stire fenomen parca ar fi facut vreo crima
3
24
Doamne fereste, astia strica imaginea Romaniei
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108