REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cea mai mare ŢEAPĂ de la malul mării: A FUGIT cu banii de bilete pentru un eveniment de amploare!

Cea mai mare ŢEAPĂ de la malul mării: A FUGIT cu banii de bilete pentru un eveniment de amploare!

Replica API 3 august 2017 | 00:00 916

sursa foto: Pinterest

Au crezut că vor participa la cea mai tare petrecere de la malul mării, dar au fost lăsați cu ochii în soare. Este vorba de cea mai mare petrecere de pe iacht de pe litoralul românesc - Big Boat Party. Oamenii au plătit aproximativ 400 de lei pe un bilet, evenimentul urmând să se desfășoare pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu câteva zile înainte de startul petrecerii, organizatorul a anunțat că s-a anulat evenimentul și că se vor primi banii înapoi.

Însă, lumea revoltată a încercat să dea de organizator… fără succes. Daniel Chirica este organizatorul, acesta fiind conoscut dintr-un scandal anterior de escrocherie de evenimente. Anul trecut a fugit cu banii de bilete pentru concertul J Balvin care ar fi trebuit să se țină la Iași. De asemenea, la adresa pe care o furnizau cei care răspundeau la numărul afișat pe site se află un service auto. Lumea a început să facă sesizări la Poliție, mai ales că este vorba de aproximativ 1.000 de bilete vândute.

“Eu am reușit astăzi sa vorbesc cu cineva la numărul de telefon de pe site si mi-au spus ca au adresa în Cluj mai exact Mehedinți nr 82 dar acolo se afla altceva după cum se vede în poza. Ma voi duce si eu săptămâna acesta la politie sa depun plângere”, a spus un păgubit.

Reprezentantul unei firme partenere cu organizatorul a ieșit public în fața celor păgubiți și se consideră, de asemenea, parte vătămată.

“Salutare tuturor,

Mă numesc Cătalin Neacșu și sunt reprezentantul Constantin Nautics, în calitate de Marketing Manager. Ca sa nu fie nicio îndoială, nu ne putem constitui parte organizatoare a acestuia, ci doar un partner care a suferit ca și voi, din anumite puncte de vedere. Țin să precizez faptul că nu a fost prima tentativă de acest gen, un alt eveniment, organizat de către alte persoane, la care puteam fi parteneri a fost anulat, dar măcar acel eveniment a fost anulat până să înceapă cineva să vândă bilete și să-l mediatizeze semnificativ.

Pe scurt, în urmă cu vreo 2 luni am fost contactați pe mail de către reprezentantul celor de la Big Boat Party în care ni s-a prezentat proiectul și ni s-a trimis o scurtă prezentare despre eveniment cu propunerea de a colabora în sistem barter, noi ofeream produse de-ale noastre, iar ei oferindu-ne câteva invitații pe care să le oferim clienților nostri. Considerând că este o colaborare win win, am decis să ne alaturăm acestui proiect și am agreat telefonic și pe mail că putem promova acest eveniment venind în sprijinul lor, iar participanții la eveniment să se bucure de soare, mare și brățările noastre.

Începand de vineri, 28 Iulie și până ieri, persoana respectivă nu ne-a mai răspuns la niciun telefon, email sau sms, urmând ca ieri să primim pe mail o înștiințare că evenimentul nu va mai avea loc”, au transmis partenerii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati constanteni - aveti ceea ce votati. Asa ca nu mai comentati. Va meritati soarta. Urmeaza criza imobiliara, in cativa ani toate apartamentele nou construite vor valora exact cat merita. Cine si-a facut credite pentru apartamente la pretul de azi, este printre perdanti. Cine e mai destept, mai sta in chirie un an, doi si vede apoi evolutia pietei imobiliare. Este lege economica, iar Romania nu a invatat nimic din greseala Spaniei: cand oferta creste si cererea scade, automat pretul scade. Cu o evolutie demografica in picaj, cererea va scadea vizibil. Veti vedea cum se vor da moca!
2
0
bulamet bagames pule in cure la mate si tie de fatalau cu coe mici care simgura gaura pe care a vazute a fost a lu mate cand te ai mascute
1
1
Cea mai mare teapa de la malul marii a fost alegerea ca primar a lui Mazarus, asta da tzeapa. Ce se mai aude despre condamnarea mascariciului Sida-t ?
3
0
Este vorba despre George Chirica ,nu Daniel
2
0
unde sunt prosti care se-nghesuie sunt si smecheri.stati linistiti ca fraierii sunt vanati in toata lumea,nu detinem noi monopolul sau locurile fruntase.sa vedeti ce tzepe se trag in tarile civilizate chipurile.Lazlo nu e ungur,e unul care face caterinca de prosti.
4
1
Zice ti voi ce vreti dar ungurii sunt cu multi pasi inaintea noastra..noi oricum suntem o natie de oameni care nu suntem capabili sa facem nimic ,doar sa furam unu de la altu. Bravo voua ungurilor mergeti pe drumul cel bun
4
0
Sa vedeti teapa la Restaurant Sailors! Mancare de 2 lei si preturi exagerate. Rusine ba. Restaurant Sailors e in eforie nord.
8
0
Daca ar face puscarie toti teparii nu ne am mai confrunta cu situatii de genul. Dar sunt mana in mana toti.
9
0
Pe vremuri cumparai bilete de la casa de bilete, vacante de la agentie, mobila de la magazin si fructe din piata. Acum faci comada online, alergi dupa reduceri de 90% si primesti "NIMIC".
8
1
Lazlo must be very frustrating to live in a country that you hate, to have its citizenship and to speak its hateful language, whereas the country that you love don't give a shit on you. Am scris in engleza ca sa intelegi mai bine
3
2
Nu va fac cinste astfel de cuvinte nici voua "romanurile" nici voua "maghiarirule"!
4
3
Atila mai bine scrie-n ungureste, ca bagam noi pe google translate...ca romana ta e de balta.
2
4
Meeey,de ce folositi asa cuvinte in comentarii?Ce e aici? Dialoguri inte militieni!Fiti respectuosi!
6
4
Si aia de la Madame margo au facut acum 1 an si la fel ! teapa!!! huaa
4
4
Lazlo sa sugi pula tuturor romanilor impreuna cu ma-ta! Futu-va-n gura de bozgori imputiti si silosi.Da-v-as la muie!
9
3
Atila !! Sa-mi bag pula-n Doamna Ma-ta si in morti ma-tii de bozgor imputit !!
13
2
Zero sapte trei trei sasutesase opt opt opt
2
1
Romanurile astia proste si cu multe banii merite sa ia tepe
7
13
Lazlo, romanii sunt destepti mei, nu imputiti ca voi! A fost doar un alt exemplu, nu ca ar mai fi fost necesar, cum le-o,ti-o trag romanii bozgorilor!
19
5
Cea mai penala natie romanii astia.
17
24
Ambii parteneri de evenimente ar trebui sa se bucure de bratarile statului !
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108