REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cei ce l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, ŞOCAŢI de moartea lui! Ce spune Maticiuc

Cei ce l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, ŞOCAŢI de moartea lui! Ce spune Maticiuc

Replica API 30 aprilie 2019 | 01:54 909

Cunoscutul creator de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident rutier petrecut în dimineaţa de luni, 29 aprilie, la Constanţa. Acesta a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit mai mulţi copaci cu maşina. Nu purta centură de siguranţă şi a fost proiectat pe carosabil. Se pare că era foarte obosit, aflându-se pe drumuri de câteva zile. Urmează să se stabilească ce viteză avea şi dacă se afla sub influenţa băuturillor alcoolice.

Prietenii şi cunoştinţele au rămas înmărmuriţi la aflarea veştii şi mesajele de condoleanţe au început să curgă pe reţelele de socializare.

"Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu Faci sau Taci dar nu am apucat s[ vorbim. Acum când am aflat ca a murit l-am căutat pe Instagram și m-am simțit prost ca am văzut că el mă urmărea și eu nu. Nu am fost apropiați dar l-am respectat și mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simț și care făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare. Odihnește-te în pace, Răzvan", a scris Codin Maticiuc.

"Să te odihneşti în pace printre stele, om frumos!!!", a scris Simona.

"Drum lin printre îngeri om bun! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris Nicoleta.

"Nu pot să cred! Drum lin printre stele și îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris Gabriele.

"Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! O MARE pierdere pentru lumea modei din România. Condoleanţe familiei şi prietenilor"

DETALII AICI:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, MORT într-un ACCIDENT RUTIER, în Constanţa! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
notre dame, razvan ciobanu, poponet are opinii... vine sfarsitul luimii
1
0
Bai matinciuc, sa-ti fie rusine, ca iti promovezi asa zisul film, pe spatele lui Razvan. Nimicule!
0
1
replica, asa e cand nu se intampla nimic in satele astea de pe litoral. Nimic nu se intampla la noi. Nici polistitilor nu le-o mai ridici.
2
0
un homo mai putin,,un sugator de morcovi ne-spalati.
2
2
"un cacat tatuat in minus" ... tatuajul este problema?! ..bai oamenilor sunteti bolnavi..
1
2
Ia cerut cineva parerea lui matinciuc? Sau s-a bagat in seama ca tanga intre bucii!
3
2
Ce tot atata valva cu moartea homosexualului asta..zici ca a murit regele lumii. Da-l dracu de gay ordinar, ca daca nu bea , nu se droga, nu se f..tea in cur, traia si acum. Au murit regi si imparati si numai sa facut atata valva in presa si televiziune. A murit un gay. nu l-am omorat noi. Asa a vrut dumnezeu sa-l ia pe lumea cealalta, dar lasati-ne odata cu homosexualul asta ca ne-ati intoxicat .
5
2
A stricat faima suv-ului range rover in ceea ce priveste siguranta pasiva. Priviti in ce hal e deformat plafonul din dreptul lunetei. Dar ce sa mai discutam ...dati-le romanilor masini scumpe ca au ei grija sa le turteasca prin boscheti. Crash-testul de 5 stele e apa de ploaie pe langa ce testare a facut croitorul cu range roverul in tufe.
13
1
Lasati-l in pace. Daca nu v-a facut rau, nu-l huliti. A murit prea tanar. Nu suport ideea de homosexualitate la barbati. Pe cea de la femei o accept, chiar cu placere! Dar nu inseamna ca il injur aiurea. In alta ordine de idei, Codin Maciuca-Stiuc scrie? Stie sa scrie? Wow! Am auzit ca are o carte proprie? Wow! Cine i-o cumpara? Cine i-o citeste? Si de ce?
11
5
Ciudat accidentul ciudata si moartea!
11
5
E jale pe sosele...prin mamaia toti ruptii in cur au bagat si ei benzina de 30 de lei si se sparg in figuri cu bemeveurile lor de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din jermania
32
2
Sa ma cac pe el si drogatii lui.
20
17
Un homo in minus
18
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108