REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, MORT într-un ACCIDENT RUTIER, în Constanţa! VIDEO

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, MORT într-un ACCIDENT RUTIER, în Constanţa! VIDEO

Replica API 29 aprilie 2019 | 00:25 1944

Un accident rutier teribil a avut loc în dimineaţa de luni, 29 aprilie, la ieşire din Săcele spre Năvodari. Este vorba despre un conducător auto care a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă cu maşina. Este vorba despre cunoscutul creator de modă, Răzvan Ciobanu, care se afla singur în maşină. Acesta a fost declarat decedat.

Trupul acestuia a fost găsit în afara autoturismului. În urma impactului, se pare că a fost proiectat pe carosabil. Nu purta centura de siguranţă.

Update:

Nefericitul eveniment s-a petrecut pe DJ 226, fiind vorba de autoaccidentare. Pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Update 2: În data de 29.04.2019, în jurul orei 07.15, polițiștii constănțeni au fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto.

Potrivit informațiilor noastre, Răzvan Ciobanu era foarte obosit, el aflându-se pe drumuri de câteva zile! Urmează să se stabilească dacă avea viteză şi dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa face următoarele precizări:

"Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

L.C.

Citeşte şi:Cei ce l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, ŞOCAŢI de moartea lui! Ce spune Maticiuc

IPOTEZE ŞOCANTE în CAZUL MORŢII lui RĂZVAN CIOBANU!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia vedeti ca acest razvan,apare in ultimile zile cu ntr filmare alaturi de v.blochina si stila sarafu interlop ieftin de cta,stila este un diaboloc si se ocupa cu droguri si crime organizate,nu cumva din cauza lui blochina la omorat p razvan.atentieee politia
0
0
A fost un om sufletist si cu mult bun simt. De ce vorbiti atat de urat atata timp cat nu va suparat cu nimic.
0
0
Sa ma cac pe partarul vostru !si pe asta care a scris sub mine pentru constanteanul frustrat.gay obosit
0
0
De la alt constantean normal..nu iti place nu te uita, esti obligat sa citest?i..frustrarea asta naste monstrii ..ai jicnit te simti mai bine? om de nimic...
2
3
Ce tot atata valva cu moartea homosexualului asta..zici ca a murit regele lumii. Da-l dracu de gay ordinar, ca daca nu bea , nu se droga, nu se f..tea in cur, traia si acum. Au murit regi si imparati si numai sa facut atata valva in presa si televiziune. A murit un gay. nu l-am omorat noi. Asa a vrut dumnezeu sa-l ia pe lumea cealalta, dar lasati-ne odata cu homosexualul asta ca ne-ati intoxicat .
6
6
Primarul si consilierii sunt vinovati caci de 20 ani nu vor sa puna camere video nici macar in zonele problema. Ia sa primeasca fiecare acasa cate 3-4-5 amenzi pe zi ca a fost filmat cu n km pe ora in Mamaia, credeti ca ar mai merge vreunul cu viteza si ar mai calca banda dubla continua? Dar in Cta organele de militie stau in birouri, barfesc, pe net, nu ies pe strazi, mama lor de bugetari trantori
9
3
Chiar esti prost de puti , inalt ca o prajina si prost ca o basina
1
3
Cei ce injura si jicnesc sunteti cineva. Mare le este prostia Doamne! Gay - atat este ceea ce retineti. La cat de urat vorbiti..pare ca sunteti frustrati, de furat nu s-a putut v-au luat-o altii inainte tot consateni de ai vostrii, de drogat e mai greu, judecati este gratis.
5
6
Cat de sigure sun rangeurile. Un cacat de masina. Poate invatati ceva. S-a rasuturnat ca un cacat de masina ce e.
5
2
Ba, Mazare a ridicat Constanta din jeg si saracie, sa fie clar. Dar voi, rectangiii, sunteti prea ocupati sa stati cu nasul in curul altuia si nu stiti cum era Chiustende prin anii 90, inainte de Mazare. Macar mai spalati-va in dos, ca altfel vomita amantii pe voi de prea multa putoare.
5
13
...dar e pacat de Range Rover. Costa vreo 80000 si nici nu era al lui.
5
4
Lasati-l in pace. Daca nu v-a facut rau, nu-l huliti. A murit prea tanar. Nu suport ideea de homosexualitate la barbati. Pe cea de la femei o accept, chiar cu placere! Dar nu inseamna ca il injur aiurea. In alta ordine de idei, Codin Maciuca-Stiuc scrie? Stie sa scrie? Wow! Am auzit ca are o carte proprie? Wow! Cine i-o cumpara? Cine i-o citeste? Si de ce?
7
6
D-zeu sa-l ierte! O lectie pt cei care nu poarta centura.
21
4
Degeaba il injurati atat.A murit in a 2-a zi de Paste.Se spune ca in zilele de Paste,portile Raiului sunt larg deschise si oricine moare in aceste zile se duve direct Sus
18
13
Daca si-a pus curul la bataia si-a pus curul lui nenorocitilor, in schimb nu a fost membru de partid si nici angajat la stat sa fure din avutia tarii, adica si-a facut banii pe acel cur de care va legati, pentru ca avea talent, nu ca voi labe triste care va luati, care va luati, un X6 cu un milion de kilometri si puneti motorina de 50 de lei! Daca crapa Mazare, care a facut praf orasul asta, l-ati fi plans ca de, mare barbat!
21
17
Inseamna can slabuta masina asta Range Roverul curului...daca s-a facut Dauna totala de la niste copaci mici
21
2
Cunosteti un numar de telefon al familiei, poate doresc sa dezmembreze masina?
15
4
Nascut lovit cu pula in cap...un drogat mai putin in Romania.Sa ma cac cu bolta pe fata lui si pd cei care il pupa in cur mort
13
12
E plin de drogati si betivi in perioada asta pe soselele din constanta.. pacat de orasul asta ca toti ciobanii care se cred zmei in trafic au inceput sa apara pe litoral.. acum 2 zile am trecut prin mamaia si era teroare depasiri pe dubla continua intoarceri pe dubla continua sper sa se intoarca cat mai repede de unde au venit toti ciobanii astia..
24
6
Nu ma bucur ca a murit un om dat poponarii astia au facut numai rau in Romania
19
9
Cata viteza poti sa ai sa rulezi 500m pe camp, sa lovesti MAI MULTI copaci si sa faci dintr-un range rover, un tico ?
22
2
Bine ca nu a omorat alti oameni nevinovati. E jale zilele astea pe sosele, au iesit toti betivii si drogatii.
30
3
Dosniac,prafuri,fite de doi bani si un ....pom !
19
6
Avea viteza nemernicul. A cautat-o
10
5
Daca avea centura de siguranta ... traia !
18
5
sunteti de tot rahatul..a murit un om.. ce conteaza cum era, cum credeti voi ca era..aveti atata rautate in voi, bine ca mergeti in biserici si sa il pupati pe ipse, crestinilor!
17
22
E jale in perioada asta in constanta si mai ales in mamaia toti taranii veniti la mare nu respecta nicio regula de circulatie conduc cum ii taie capul nu va romand sa iesiti in perioada asta cu masina prin mamaia daca nu vreti sa aveti vreun eveniment nefericit.. din pacate asta e minusul sa locuiesti intrun oras turistic trebuie sa suporti toti meltenii
58
8
Si eu care ma gandeam ca o sa fiu primul ce spune ca era drogat... mi ati luat o inainte cacaciosilor. Cred ca in proportie de nouasnoua la suta vor gasi substante interzise in el. Dar ce este curios este ca de la sosea pana in stufarisul ala e cale lunga. Ce viteza sa ai cat de tare sa conduci sa ajungi acolo. Cat de drogat sa fi sa nu mai sti de viata ta. Acum intrebare Dumnezeu il iarta ca era poponar? Il ia in Rai sau il asteapta cumatru Drac Nea Razvan Ciobanu sa te ierte Dumnezeu. Altceva ce pot sa spun... vorba celor de mai jos, o sa t3 jeleasca baietii
17
11
felicitari croitorului ca n-a omorat nevinovati in imbecilitatea lui.
22
14
sa terminat distractia...or sa planga baietii dupa el..
16
11
Un bulangiu
20
15
Niste zdrente care se cred Dumnezei...bine ca a fost singur
20
12
Asta a gasit pe mal pachet adus de valuri si l-a deschis. Doar el si fluturica de la antena3 si-au belit viata in masini range rover. Ca sa stie ,,englejii,, ca pt romani trebuie sa bage fier mai mult in suv-uri.
19
17
Un bulangiu libidinos, infatuat, imbibat de droguri
30
19
Drogurile ucid cu viteza
34
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367