rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Cei doi navigatori români aflați pe o navă „blocată” într-un port din Libia vor veni acasă în cel mai scurt timp!

Cei doi navigatori români, aflați pe Nivin, nava „blocată” într-un port din Libia sunt bine, sănătoși și bine dispuși, după cum se poate observa dintr-o filmare care a fost transmisă reprezentanților agenției de crewing din Constanța, Marina Crewing. În prezent se așteaptă decizia autorităților cu privire la cei 90 de imigranți aflați pe navă, dar cei doi ofițeri români urmează să revină acasă în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, la bordul navei a venit ambasadorul României în Liban, care a vorbit cu marinarii și a văzut că nu sunt probleme.

Familiile a doi navigatori români – doi tineri ofițer 3, unul la punte, iar celălalt la sala motoare – s-au alarmat după ce au aflat că cei doi, împreună cu echipajul navei Nivin, pavilion Panama, sunt într-un port din Libia și nu pot pleca până nu se decide ce se întâmplă cu 90 de imigranți, pe care echipajul îi salvase cu câteva zile înainte. În vreme ce familiile și Sindicatul Liber al Navigatorilor au cerut Ministerului Afacerilor de Externe să facă toate demersurile pentru aducerea acasă a celor doi navigatori, reprezentanții agenției de crewing cu care au plecat cei doi în voiaj, Marina Crewing, au țint în permanență legătura cu marinarii și echipajul. De la aceștia au primit un filmuleț în care se poate vedea că atât cei doi români, Ștefan și Alex, ofițeri 3 la punte și sala motoare, sunt sănătoși și bine dispuși și nu sunt motive de îngrijorare. „E un echipaj bun, o navă bună”, spune Ștefan, unul dintre marinari, pe filmulețul trimis acasă.

De asemenea, la bordul navei a venit ambasadorul României în Liban, care a vorbit cu navigatorii și a aflat că nu sunt motive de îngrijorare. Cu toate acestea, în urma discuțiilor cu familiile, conducerea echipajului a dat asigurări că cei doi români se vor întoarce acasă în cel mai scurt timp posibil. „Totul este bine, nu știu de unde această inflamare, dacă ar fi fost ceva în neregulă, aș fi fost primul care ar fi transmis acest lucru. Cei doi sunt bine, vor veni acasă amândoi”, a transmis reprezentantul echipajului.

În urmă cu șase zile, nava Nivin, pavilion Panama, se afla în marș către portul Misurata din Libia, venind din Italia. „Nava a primit un apel/o solicitare de la centrul de căutare și salvare din Italia, să se apropie de o ambarcațiune, probabi suspectă, din zona lor de navigație. Era o ambarcațiune care încerca să ajungă în Italia cu 90 de emigranți. Aceștia au urcat pe nava Nivin, care se îndrepta către Libia. Când și-au dat seama că sunt în Libia, nu în Italia, imigranții au început să devină agresivi”, au arătat reprezentanții Sindicatului Liber al Navigatorilor.

„În port la Misurata, se pare că autoritățile nu au lăsat imigranții să coboare de pe navă. Acum situația este complicată, nava nu are unde să plece, este cu echipaj la bord și cu încă 90 de persoane salvate de pe mare, dar neacceptate pentru a fi preluate în Libia”, au mai descris situația sindicaliștii.

Din echipaj fac parte și doi navigatori români, plecați în voiaj prin firma Marina Crewing din Constanța. „Cei doi sunt blocați practic la bord. Familiile, dar și noi cu toții suntem îngrijorați de soarta celor doi ofițeri români. Am apelat la Ministerul Afacerilor Externe care prin autoritatea pe care o are, să încerce să îi repatrieze pe cei doi navigatori români din Libia. Credem că responsabil cu plata repatrierii, pe lângă armator, este și agentul de crewing. Cei doi navigatori au ajuns, practic fără voia lor, într-o situație aproape fără ieșire”, au mai precizat reprezentanții Sindicatului Liber al Navigatorilor. Cei doi ofițeri români nu sunt membri ai sindicatului.

„Sindicatul Liber al Navigatorilor atrage încă o dată atenția asupra pericolelor în care pot fi implicați navigatorii români, trimiși la muncă de unele agenții de crewing autorizate de ANR, pe nave care nu respectă anumite criterii privind condițiile de muncă și viață, care nu sunt acoperite de contracte colective de muncă standard (naționale sau ITF). SLN oferă informații gratuite și sfaturi profesionale tuturor navigatorilor în privința condițiilor de muncă de la navele unde urmează să fie angajați, în speranța că astfel de situații să fie evitate.

Organizațiile internaționale trebuie să acționeze pentru rezolvarea problemelor care apar atunci când navele sunt direcționate și obligate de centrele de căutare și salvare maritimă să salveze vieți pe mare, aceste operațiuni ducând însă la punerea echipajelor în pericol, prin faptul că cei salvați nu sunt acceptați să fie debarcați în porturile de escală a navelor”, au mai precizat reprezentanții Sindicatului Liber al Navigatorilor.

F.B.

Citește și: Navigatorii vor condiții mai bune pe nave: este nevoie de MEDIC, INTERNET și mai puțină birocrație!

miercuri, 14 noiembrie 20182944
Comentarii

00jojo(12 ian 16:55)
Februarie 2013.Debarcare la sfarsit de contract,6 romani de pe nava pav.Italia cu restante salariale.Caz simplu nerezolvat de atotputernicul SLN.Sau ,rezolvat dar banii s-au oprit in alta parte.Nava SIDER TINO.
01...SI UN NAVIGATOR(14 noi 09:06)
DRAGII MEI COLEGI NEMEMBRII DE SINDICAT CARE POSTATI NUMAI AIURELI ...SA VA AJUTE DUMNEZEU SA NUPATITI CEVA PE PERIOADA VOIAJULUI SI ARMATORUL SA VA DEA FLIT TOTAL ...SA VEDETI CUM VETI MERGE LA SLN CU COADA INTRE PICIOARE ...ASA CUM AU MAI FACUT SI ALTI NAVIGATORI CARE S-AU CREZUT ZMEII ZMEILOR ...IN REST NUMAI DE BINE !
02Constantin C(13 noi 23:37)
Lup de mare si Onaca. Ce legatura are articolul de mai sus cu epitetele fara acoperire ale voastre? Nimic. Aceleasi injurii in spatele anonimatului, de parca ar mai puta fi cineva inselat. Eu sunt unul care a trecut printr-un accident teribil. Compania imi dadea 7000 de dolari. Am mers la sindicat si in urma actiunii lor si a avocatilor lor, dupa doi ani, am obtinut suma de 150000 usd. Eu nu pot dacat sa le multumesc pentru un ajutor concret, fara spagi date fara comisioane. Citesc si ma crucesc de minciunile turnate despre sindicat si oamenii de acolo. Asa sa va ajute Dumnezeu.
03Fara noi marinarii a-ti fi mor(13 noi 21:39)
morti, noi aducem benzina dieselul , toate marfurile din containere etc etc... Economia se invare datorita noua
24Lup de Mare(13 noi 19:28)
Mihalcioiu&Comp. borfasi de succes pe spatele fraierilor cotizanti...
23Onaca(13 noi 18:19)
Doru, Dan, Marian: mai raspanditi baieti, mai raspanditi... SLN si Mihalcioiu v-au ajutat? Macar o cafea v-au servit, o bere, un mic ceva? Ca cu altceva, n-au ce. Sunt niste papagali care-si fac reclama si traiesc pe spinarea fraierilor....
05CV09(13 noi 16:02)
Va rog sa verificati veridicitatea informatiilor inainte de a publica un articol.Filmuletul si imaginile sunt mai vechi.Aceasta firma de crewing si comandantul navei urmaresc musamalizarea incidentelor.
03AR16(13 noi 15:57)
Video-ul este vechi de cel putin doua saptamani. Iar asta o spunem din surse mai mult ca sigure. Nu este video din zilele astea
03CBC(13 noi 15:55)
Pot doar spune din surse sigure ca acea filmare este veche de doua saptamani.. verificati sursele si apoi postati
28Raszvan(13 noi 14:48)
Categoria asta sociala aduce anual miliarde in tara , statul castiga doar din tva-ul pe care il platesc peste 20.000 euro anual . Tu , care te bagi ca ata-n cur nu platesti mai mult de 2000 pe an .
102asa si(13 noi 14:26)
de cand a devenit categoria asta sociala un subiect de presa?platesc taxe? vin si se arunca in arogante pe aici. Stiau bine ce ii asteapta cand au ales aceasta meserie. Marea lor problema ca n au vrut sa isi plateasca beletul de avion. ai dreq chitrosi.
04Vasile(13 noi 14:05)
De fapt problema celor doi marinari este cine le plateste biletul de avion. Nu cred ca atunci cand viata iti este in pericol stai sa te rogi pe la diverse institutii sa iti plateasca biletul deavion.
27Nu ca zic, dar spun.(13 noi 12:57)
Eu am avut doua probleme la care am solicitat ajutorul sindicatului si pe care l-am primit. Dar nu cu sln-ul de aici, ci cu itf-ul din Anglia. Probleme rezolvate din fata calculatorului, de acasa. NU am fost membru ITF NICIODATA. Aici daca nu ai cotizatia la zi nu te ajuta nimeni. Trebuie sa fuga nevasta-ta repede cu lovelele si dupa aceea se implica si domnul comandant de vase mici, oale cratiti si ibrici, care nu mai naviga de mult si se multumeste cu putinii bani pe care ii ia aici in tara..Apropo, pentru marinarii de aici, din port, cand faceti ceva? Sau nu sunt membrii ITF? Rusine!!
62Doru marinaru(13 noi 12:33)
Se stie de SLN, de ITF. Au demonstrat ca sunt implicati in toate cazurile cu navigatori la nevoie si le si rezolva. Adevarat, intotdeauna pentru membrii lor asa cum e si normal. Istoria a arata deja rezultatele, enorme realizari. Prezentul il vedem cu sln-ul implicat, singurul la o asa anvergura. Sunt deja aproape 30 de ani de existenta si nu usoara. Bravo dle mihalcioiu si echipei.
45...(13 noi 12:30)
De cand lumea si pamantu , orice grup format cu legaturi politice , indiferent ca se numeste sindicatul marinarilor , psd , pnl , unicef , fifa , uefa , biserica , isis e condus de oameni cu interese personale . Asa e omu facut la baza lui sa fie lacom !
101Dan M Embrusln(13 noi 11:50)
Sunteti niste carcotasi invidiosi pe succesul dar si pe implicarea celor de la sln si itf. Cazul acesta este inca un caz real . Poate ca nu ar strica domnilor de la sindicat sa publicati si rezolvarile cazurilor ca sa se vada clar cine se implica si rezolva problemele marinarilor. Eu stiu ce faceti, am primit ajutor extraordinar din partea dvs si raman un sindicalist de buna credinta. Succes
83Marian C(13 noi 11:32)
Ce sa mai spunem. Viata de navigator este grea si ei sunt inconstienti de riscurile generate de anumite nave si zone de navigatie. Bravo sindicatului ca se implica mereu si ia atitudine impotriva unor astfel de situatii. Daca nu stia nimeni nimic de aceasta situatie nu era bine deloc. Libia este o tara in razboi si trebuie avut grija. Restul sunt comentarii rautacioase de la invidiosi care nu au nicio treaba cu marinaria. Nu le luati in seama.
213Petrica Munteanu(13 noi 10:23)
Acest sindicat este o gasca de trantori care se aleg intre ei , culmea pe aceleasi functii , mai nou fiind angajat si odrasla sefului... Traiesc bine din cotizatii, pregatindu-se sa dea niste pachete de Craciun , actiune la care cheama toata presa... Hai sictir !
49Saracii de ei(13 noi 10:10)
Situatia e naspa. Dar nu mai spuneti ca se implica Sindicatul ca nu e adevarat. Sta la birou si da un mail doua. Cu asta se implica, atata. Daca iese bine isi aroga merite, daca nu a facut tot ce se poate. Bascalie pe bani multi
mai mult...Local
23 mai 01:36LocalRADET Constanța caută director economic!

Consiliul de Administraţie al RADET Constanța a demarat procedura de recrutare şi selecţie pentru postul de director...311

23 mai 01:33LocalCum a fost sărbătorită Ziua Poliției Locale la Constanța358
23 mai 01:33LocalContinuă procesul de dezinstituționalizare la nivelul Protecției Copilului Constanța344
23 mai 01:00LocalPoliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru depistarea unei femei

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, în data de 20 mai a.c., a plecat de la o...326

23 mai 01:32LocalDefilare multinațională de Ziua Constanței! 21 de tineri din 7 țări au participat la paradă!235
23 mai 00:57LocalPronunțare amânată în dosarul Beirut. Mama uneia dintre victime: Suntem terminate1090
23 mai 01:31LocalMai multe străzi din Constanţa, reabilitate!

După ce au fost finalizate lucrările de amenajare a trotuarelor și de asfaltare a carosabilului pe strada Nouă,...470

23 mai 01:35LocalȘoferi PRINȘI BEȚI la VOLAN și cu PERMISELE ANULATE!271
23 mai 01:04LocalUn vârstnic din Constanța a coborât de la volan, iar mașina a luat-o la vale și a dat peste o femeie!2726
23 mai 00:55LocalINCENDIU VIOLENT la o brutărie din Tuzla! O autoutilitară s-a făcut SCRUM! VIDEO!

Un incendiu violent a izbucnit la primele ore ale dimineții în cadrul unei brutării din localitatea Tuzla. Din...2522

22 mai 00:13LocalSute de mii de bunuri contrafăcute, indisponibilizate de poliţişti418
22 mai 00:15LocalProvocările la nivelul UE în domeniul securității maritime, dezbătute la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”633
Vremea
22.9°17.5° - 23.1° miercuri, 22 mai 2019
cer seninUmiditate: 47%
Vânt: 5.6 m/s din VSV
Presiune: 1012.02 milibari

Loto
6/49111524252643
5/402522253112
joker31419284413
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 mai 00:00SportDinamo şi Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, 0-0

Dinamo şi Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un...115

23 mai 00:00SportDinamo Bucureşti a câştigat un nou titlu de campioană a României după ce a umilit-o pe AHC Dobrogea Sud Constanța

CS Dinamo Bucureşti a cucerit titlul de campioană a României la handbal masculin, miercuri, după ce a surclasat-o pe...134

23 mai 00:00SportSorana Cîrstea s-a calificat în optimile turneului WTA de la Nurnberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în optimile de finală ale turneului WTA de la...115

23 mai 00:00SportRaluca Olaru şi croata Darija Jurak, calificate în sferturile probei de dublu la Strasbourg

Jucătoarele de tenis Raluca Olaru (România) şi Darija Jurak (Croaţia), favorite 4, s-au calificat miercuri în...110

Politică
23 mai 01:37PoliticăKlaus Iohannis, în anul 2009: referendumul mi se pare inutil. Nu am votat

Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar...226

23 mai 01:29PoliticăIohannis a reevaluat-o pe Dăncilă: 'Mă bucură că sunt pesedişti care se trezesc şi îşi dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică'

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la anunţul premierului Viorica Dăncilă că va vota la...225

23 mai 00:00PoliticăDăncilă face campanie pentru Iohannis: Voi vota la referendum

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru...118

23 mai 00:58PoliticăPrimăria Mangalia a demolat încă o clădire insalubră de la marginea orașului

Primăria Mangalia a demolat, în cursul zilei de miercuri, cea de-a treia clădire insalubră, de la marginea...585

23 mai 01:34PoliticăDragnea: Am elaborat Cartea verde a românilor de pretutideni; acces mai uşor pe piaţa muncii din România

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că a elaborat un proiect de lege - "Cartea verde a românilor...274

23 mai 01:00PoliticăMesaj al președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, către Klaus Iohannis: „Și constănțenii au nevoie de servicii medicale!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a transmis, miercuri, 22 mai a.c., cu prilejul...1100

23 mai 01:32PoliticăTăriceanu spune că Dragnea nu-și anunță candidatura: Noi am făcut un plan împreună

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, la DC News Live, că a făcut cu liderul PSD Liviu...224

23 mai 01:38PoliticăPrimăria ne anunţă: Şi pensionarii au sărbătorit Ziua Constanţei!

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a oferit tuturor seniorilor...377

23 mai 01:39PoliticăLOVITURĂ pentru Guvern: Comisia Europeană nu agreează plafonarea preţului gazelor pentru toată populaţia

Piaţa românească de gaze nu era pregătită pentru liberalizare în 2017, motiv pentru care Guvernul a luat decizia...368

23 mai 01:39PoliticăBEC a admis o contestație a PSD, chiar înainte de alegeri: Plângerea vizează PNL

Biroul Electoral Central a admis o contestaţie formulată de PSD Diaspora împotriva unei decizii a Biroului Electoral...558

Monden
23 mai 00:00MondenRaluca Podea l-a dat uitării pe Florin Pastramă. Are un nou iubit

Raluca Podea l-a dat uitării pe fostul ei iubit, Florin Pastramă, cel care în prezent formează un cuplu cu Brigitte...128

23 mai 00:00MondenKira Hagi, fata lui Gică Hagi, s-a angajat. Ce serviciu are tânăra

Fata lui Gică Hagi, Kira (24 de ani), școlită la New York Film Academy și premiată la Los Angeles, a devenit...168

23 mai 00:00MondenS-a aflat cine este în filmuleţele pornografice ale lui Răzvan Ciobanu! Peste 1.500 de clipuri au fost scoase la vânzare

De la moartea lui Răzvan Ciobanu s-a vorbit foarte mult despre nişte înregistrări porno pe care designerul le-ar fi...170

23 mai 00:00MondenDiana Belbiță a fost eliminată de la Fermă, după duelul cu Marius Crăciun

Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 mii...115

23 mai 00:00MondenMarea Finală „Exatlon“ va fi difuzată pe 9 iunie, la Kanal D

Show-ul fenomen „Exatlon” se apropie de deznodământ, iar Finala (la masculin și feminin) se anunță una cu...116

23 mai 00:00MondenBianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au „negociat” împăcarea în stil mare

El, costum bleu mulat pe muşchii uriaşi, cămaşă albă şi pantofi eleganţi, ea - taior ab, fustă mulată neagră...133

23 mai 00:00MondenWill Smith, de la teamă la bucurie, după ce a primit rolul Duhului din noua versiune ''Aladdin''

Will Smith, care şi-a exprimat iniţial temerile în legătură cu rolul Duhului din lampă în noua versiune Disney...120

23 mai 22:06MondenBrad Pitt şi Leonardo DiCaprio, încântaţi că au jucat împreună şi dornici să o facă din nou

Superstarurile hollywoodiene Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, reunite pentru prima dată pe marele ecran de cineastul...112

23 mai 00:00MondenCardi B, nevoită să îşi anuleze concerte din cauza complicaţiilor apărute în urma unor operaţii estetice

Cardi B şi-a anulat două concerte după ce a dezvoltat "complicaţii" în urma unor recente operaţii estetice,...121

23 mai 00:00MondenImplicat într-un proces de paternitate, Julio Iglesias se va supune unui test ADN doar la decizia judecătorului

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias se va supune unui test ADN pentru a i se confirma paternitatea solicitată de...109

Mapamond
23 mai 00:00MapamondRepublica Moldova se îndreaptă spre alegeri anticipate: Preşedintele Igor Dodon solicită unele precizări Curţii Constituţionale

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avertizat miercuri partidele care au intrat în noul parlament rezultat...110

23 mai 00:00MapamondSUA: Preşedintele Trump a scurtat o întâlnire cu liderii democraţi, după ce Nancy Pelosi l-a acuzat de „muşamalizare“

Donald Trump a respins miercuri acuzaţiile preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, care...118

23 mai 00:00MapamondBritanicii, divizaţi de subiectul Brexit, vor vota într-un scrutin la care nu s-ar fi aşteptat să participe

Regatul Unit organizează joi alegeri pentru Parlamentul European, un scrutin care ar urma să ilustreze frustrarea în...113

23 mai 00:00MapamondBulgaria: GERB şi-a redobândit avansul în faţa socialiştilor

Partidul conservator GERB, aflat la guvernare în Bulgaria, a reuşit să-şi redobândească parţial sprijinul...113

23 mai 00:00MapamondPrimarul demis al Istanbulului denunţă ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa în alegeri

Primarul demis al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, a denunţat miercuri ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa...118

23 mai 00:00MapamondPrimarul demis al Istanbulului denunţă ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa în alegeri

Primarul demis al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, a denunţat miercuri ''minciunile'' invocate pentru a anula victoria sa...114

23 mai 00:00MapamondKremlinul condamnă presupusul ultimatum al SUA dat Turciei cu privire la achiziţionarea S-400

Kremlinul a denunţat ca inacceptabil un presupus ultimatum dat Turciei de Statele Unite ale Americii pentru a o forţa...103

23 mai 00:00MapamondEuroparlamentare: A fost creată o aplicaţie pentru a-i ajuta să voteze pe cei indecişi

Alegătorii europeni încă indecişi înainte de scrutinul europarlamentar, ce se va desfăşura în funcţie de ţară...106

23 mai 00:00MapamondCoreea de Nord: Joe Biden, etichetat drept „imbecil“ după ce l-a criticat pe Kim Jong-Un

Agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA l-a atacat dur miercuri pe fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden,...112

23 mai 00:00MapamondUn mort şi 37 de răniţi într-un accident al unui autocar turistic în Italia

O persoană a murit şi 37 au fost rănite, miercuri, într-un accident al unui autocar turistic pe o autostradă din...121

Sănătate
18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...459

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...892

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...477

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...484

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...525

11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat de 30 de ani, adus în stare critică la UPU Constanța, în urma unui accident rutier petrecut în Tulcea, a...3825

10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1885

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu...896

4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia va beneficia de o nouă unitate de laparoscopie. Aceasta a fost achiziționată și donată...1071

3 mai 01:13SănătateMii de pacienţi, prezenţi la Spitalul Judeţean Constanţa în minivacanţă

Mii de pacienți, investigați și tratați la SCJU Constanța, în timpul minivacanței de Paște și 1 Mai. 868...970