REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cele cinci cereri pe care le are Austria pentru deblocarea scandalului Schengen

Cele cinci cereri pe care le are Austria pentru deblocarea scandalului Schengen

A.F. 13 decembrie 2022 | 17:45 2864

Problema azilului va juca pentru Austria un rol vital la viitorul summit al UE de la Bruxelles. Acest lucru a fost convenit de cancelarul austriac Karl Nehammer cu președintele Consiliului European, Charles Michel. Austria are cinci cerreri pe care solicită UE să le pună rapid în aplicare, relatează presa din Austria.

Karl Nehammer

1. Comisia UE ar trebui să plătească pentru operațiunile polițienești din străinătate pentru a combate migrația ilegală. În plus, se intenționează să ofere mai mult sprijin țărilor de frontieră externă în ceea ce privește protecția frontierelor, în special cu resurse financiare pentru viitoarele proiecte de infrastructură (de exemplu, construcția de garduri la granița dintre Bulgaria și Turcia).

2. Comisia UE ar trebui - ca urmare a Directivei privind persoanele strămutate (statut de protecție mai rapid sau acces la piața muncii) - să elaboreze o "Directivă privind returnarea".

3. Procedurile de azil în țările terțe sigure trebuie să fie posibile - un model pe care Danemarca și Marea Britanie, de exemplu, îl urmăresc.

4. Ar trebui să fie mai ușor să se revoce statutul de protecție al infractorilor.

5. Comisia UE urmează să înființeze și să finanțeze un proiect-pilot pentru procedurile rapide de azil la frontiera externă a UE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Consider ca Austria (tara in care s-a nascut Hitler) trebuie sa plateasca DAUNE MORALE si MATERIALE tuturor tarilor pe care le-a distrus AUSTRIACUL Hitler. Cineva trebuie sa traga la raspundere Austria (tara in care s-a nascut imigrantul Hitler). Iar in manualele de istorie din Romania ar trebui specificat mai des ca Hitler s-a nascut in Austria nazista (tara in care s-a nascut imigrantul Hitler). La fel si Ungaria neo-nazista ar trebui sa fie trasa la raspundere pentru crimele Austro-Ungariei naziste si a austriacului nazist Hitler. Nazismul trebuie sa dispara. Iar in prezent asistam la O FORMA DE NAZISM din partea Austriei (tara in care s-a nascut imigrantul Hitler). Deci Hitler a produs epur4ri etn1ce si deportari in masa, iar fix acum "MAMA" lui Hitler, adica Austria (tara in care s-a nascut Hitler) sa se bata in piept ca "o invadeaza imigrantii" ai caror bunici si strabunici i-a alungat nazistul austriac Hitler si cu nazistii sai austro-ungaro-nemti. Rusine, Austria (tara in care s-a nascut imigrantul Hitler)! Afara din UE cu Austria (tara in care s-a nascut Hitler). UE reprezinta "egalitate si libertate pentru toti", iar tara in care s-a nascut Hitler (Austria nazista), nu are ce cauta in UE. Ori iese Austria (tara in care s-a nascut Hitler), ori iesim noi, Romania din UE. Singura solutie sa mai iertam Austria (tara nazista in care s-a nascut imigrantul Hitler) este sa fim acceptati in Schengen acum si aici, sa fie reparata nedreptatea fata de poporul roman. Astfel voi "sta si voi LASA" partidul rusofil AUR sa scoata Romania din UE si din NATO si invadeze Austria (tara in care s-a nascut Hitler), pe care Romania o va anexa cu prima ocazie, caci a devenit unul dintre INTERESELE ROMANIEI, odata cu ATACUL EVIDENT impotriva Romaniei prin acest refuz si automat compararea Romaniei din UE si NATO cu acei banali refugiati "care ii pun probleme" administratiei si politicii din Austria (tara in care s-a nascut imigrantul Hitler).
12
0
"On February 25, 1932, Adolf Hitler became a citizen of Germany. Hitler, who was born in Austria, had immigrated to Germany in 1913, and renounced his Austrian citizenship in 1925.". Au ajuns HOTII sa strige: "HOTII!". AUIE MUSTRIA!!! Hitler care s-a nascut in Austria (tara in care s-a nascut Hitler) era un refugiat, un MIGRANT. Rusine, Austria (tara incare s-a nascut HITLER)! MUlE AUSTRIA (TARA IN CARE S-A NASCUT imigrantul HITLER)!
10
0
PIB-ul Romaniei in 2021 era aproximativ 284.100.000.000 dolari. Romania a anuntat ca in 2023 va aloca 2.5% din PIB pentru APARARE, pentru "inzestrarea armatei romane" cu echipamente militare moderne de nivelul NATO. Deci 2.5% din 284.100.000.000 inseamna cam 7.100.000.000 dolari, adica peste 7 miliarde de dolari, fratilor!!! Iar Austria (tara in care s-a nascut Hitler) se plange ca e "obligata" sa acorde azil unor refugiati veniti pe o ruta in care intra si Romania, dar principalele cauze sunt Serbia si Ungaria. Pai indiferent care ar fi cheltuielile pentru "administrarea" acelor migranti in Austria (tara in care s-a nascut Hitler), tot nu ar fi OBLIGATA sa "iroseasca" 7 miliarde pe an "cheltuieli militare" pentru apararea Austriei (tara in care s-a nascut Hitler), precum "iroseste" Romania pentru ca e "obligata" de alianta NATO din care face parte Romania, iar Austria (tara in care s-a nascut Hitler) nu face parte. E clar totul?
10
0
Adica, cancelarul Austriei (tara in care s-a nascut Hitler) considera O PROBLEMA MAI MARE faptul ca vor intra in Austria (tara in care s-a nascut Hitler) mai multi refugiati, decat FAPTUL CA ROMANIEI si BULGARIEI le sunt incalcate drepturile de a deveni MEMBRI UE cu DREPTURI DEPLINE in urma folosirii acestui "veto". Si, spre deosebire de Austria (tara in care s-a nascut Hitler) care nu este membra NATO, Romania si Bulgaria sunt tari membre NATO care lupta pentru protejarea tarilor din UE si NATO. Iar Austria (tara in care s-a nascut Hitler) este categoric "fiul risipitor" al FAMILIEI EUROPENE UE NATO.
10
0
SOLICIT SANCTIUNI ECONOMICE IMPOTRIVA AUSTRIEI! Trebuie sa constientizeze gravitatea fatelor conducerii Austriei. Practic AUSTRIA a pus un mare EGAL intre acei CATIVA MIGRANTI si DREPTUL ROMANIEI SI BULGARIEI de a fi membru cu drepturi egale in spatiul Schengen. Este o INSULTA adresata Romaniei si Bulgariei de catre Austria (tara in care s-a nascut Hitler). Practic, acest idiot care este cancelar al Austriei si are fata de pr0st, acest Karl Nehammer care este un nazist tipic din Austria (tara in care s-a nascut Hitler) a comparat poporul roman si poporul bulgar cu acel numar de migranti din Austria. Eu nu am realizat asta la inceput. Dar acum inteleg perfect ca fix asta a facut cancelarul Austriei (tara in care s-a nascut Hitler).
10
0
Romania trebuie sa negocieze aceasta PROBLEMA urgent! Romania sa declare ca va iesi din UE, daca nu iese AUSTRIA. Nationalizam PETROM si gata, din p**a resurse pentru UE, caci au nevoie DE CE AVEM NOI IN ROMANIA. E atat de simplu. Iar conditia ca si ROMANIA, dar si AUSTRIA sa mai ramana ambele in UE, sa fie ACCEPTAREA ACUM SI AICI A ROMANIEI IN spatiul Schengen. De cine are UE si NATO mai mare nevoie? De Romania tara "SCUT" pe flancul de est al NATO in fata invadatorilor rusi si Romania tara cu cele mai bogate resurse naturale din UE? Ori noi, ori ei? Austria este "fiul risipitor". Austria nu este membru NATO. Romania este membra NATO si UE. De cine are nevoie mai multa UE? De cine are nevoie mai mare Germania? De Austria, tara unde s-a nascut HITLER? Sau de Romania care detine gaze si petrol de care ARE NEVOIE URGENTA Germania? "Frate, frate, dar branza e pe bani"? Alege, Germania! Romania sau Austria "mama nazismului, tara "de suflet" a lui Hitler? O alegere extrem de simpla. Trecut sau viitor? Alege, Germania! Alege! Iar NATO categoric are nevoie de Romania si de pozitia noastra militara in fata "agresorului din Rusia", dar si cel din China. Categoric, MATEMATIC, Romania sta mai bine decat Austria la toate capitolele. Iar Austria trebuie pus la punct AICI SI ACUM. Sunt adeptul 100% al Romaniei in UE si NATO si sunt categoric impotriva AUR, SOS si PSD, dar daca nu rezolvam cu lacheii Rusiei din Austria, atunci consider corect sa iesim din UE, dar sa ramanem in NATO. Apoi TAIEM orice livrarea de resurse romanesti catre Germania si Austria sau Ungaria si sa se descurce singuri. Sa vedem, cum "o incalzeste" Austria pe Germania apoi? Nici macar nu o apara, caci Austria nu e in NATO. Repet! Alege intelept, Germania! Stim prea bine despre trecutul Austro-Ungariei si Germania, sau despre legatura Ungaria-Polonia, dar stim si despre TRECUTUL GERMANIA - POLONIA - RUSIA, astfel cred ca Polonia ar fi indreptatita sa faca ALIANTA cu ROMANIA, UCRAINA si TURCIA in fata oricarui "inamic" milog al Germaniei sau al Rusiei. Iar SUA poate mentine o relatie extrem de benefica pentru toata lumea cu aceasta viitoare ALIANTA ROMANIA-POLONIA-UCRAINA-TURCIA-SUA.
10
0
Do you want me to teach you POLITICS? Reader, look how things are! Austria is not a NATO member country, but only has a "peace partnership" with NATO (the strongest military alliance of all time). So, AUSTRIA is NEUTRAL, which means it is SURROUNDED by NATO MEMBER COUNTRIES. Only SWITZERLAND and AUSTRIA benefit from this "security privilege". Practically, nobody, but absolutely NOBODY can attack Switzerland or Austria at the moment, because NATO has certain rules and nobody inside the alliance can attack neutral countries. Automatically, NATO does not attack neutral and sovereign countries such as Ukraine, Austria, Switzerland, Moldova, Georgia, etc. So, the fact that Austria is SAFE, being surrounded by the entire NATO alliance, makes Austria NO LONGER WASTE MONEY in endowing the Austrian army with VULNERABLE, LATEST GENERATION weaponry, as all NATO member countries are "forced" to do. So far everything is clear? So, IT IS NOT CORRECT for Switzerland and Austria to benefit from such "privileges", so my proposal is as follows, AUSTRIA SHOULD PAY THE EXPENSES to Romania for providing the Romanian army with expensive, last-generation military equipment, because ROMANIA DEFENDS the Austrian people, at the moment. Do you understand now? So, if by an exercise of imagination, AUR would win the 2024 elections and immediately remove Romania from the EU and NATO and then LET Russia enter with Russian soldiers on Romanian territory (as Lukasenhko is doing in Belarus), then the Russian soldiers would ATTACK Austria and Switzerland (neutral and sovereign countries, just like Ukraine), then these two NEUTRAL countries would be SAFE VICTIMS before the Russian invaders. Do you understand now? Everything is so clear. So, AUSTRIA IS NOT capable of "cutting and hanging", it is not capable of "COMMANDING" over the Romanian people, as long as AUSTRIA ONLY EXISTS BECAUSE ROMANIA ALLOWS IT. Romania has important resources, resources that are most needed by the continent of EUROPE, respectively the EU, Germany in particular. So, if Romania would like to m**e "an agreement" with the only and eternal enemy of Romania (which is Russia), then Romania can let Russia arrive "in a few days" right next to Germany, France, Italy, etc., this means that Russia can attack, rob, torture, rape and kill the entire population of Austria and Switzerland, invoking a "pseudo-genocide against the Russian minority" and "false flags typical of Russia". Do you understand, Romanian brothers? So this "green bitch" from Austria should be BROUGHT DOWN ON THE GROUND, and Austria should be OBLIGED to pay Romania's military expenses. Austria needs to be fixed, just like here. This episode with Romania's refusal is a VIOLATION OF THE RED LINE OF GOOD SENSE towards Romania and the NATO alliance or the EU's European values. Austria and Hungary represent a shame and a vulnerability for the EUROPEAN FAMILY in the EU and NATO and they must be listened to urgently, otherwise they will turn into the "problem child" and the "criminal of tomorrow". Correct? This is the reason why I PRAY for Ukraine to win this war started by the satanists in Russia. Because if Ukraine enters NATO, but also Serbia (...), only then will Romania BENEFIT FROM THE PRIVILEGE of "neutrality" like Switzerland and Austria currently, meaning that Romania will be surrounded by NATO member countries, and Romania can leave NATO and to unite with Moldova as a GREAT NEUTRAL AND SOVEREIGN ROMANIA, would be a REPAIR of the injustice caused to Romania by Stalin and Hitler in the Second World War when they stole Bessarabia from us the first time (USSR), then Transylvania (the Nazis, but from luckily I recovered it shortly). And Ukraine owns (LEGALLY) territories from BASSARABIA that belonged to Romania, but we would agree to accept this new reality and to be a neutral and sovereign GREAT ROMANIA again with ROMANIA SURROUNDED BY NATO MEMBER COUNTRIES, thus Romania will have at its disposal 10-20 -30 years in which "we will defend ourselves with our own army" from an "invisible enemy" who will have to defeat NATO (the strongest military alliance in history) and only then come to GREAT ROMANIA to invade us. Do you understand? So all these years with neutral and sovereign GREAT ROMANIA (surrounded by NATO member countries, forgive me for repeating, but we need to clarify this important detail), would m**e Romania invest all the money that is currently "WASTERED" on military equipment MODERN and incredibly EXPENSIVE and NECESSARY for Romania's security in the face of the threat posed by the only and eternal enemy of Romania, RUSSIA, but also its diabolical allies such as China, Iran, North Korea and the rest. Is it clear so far? I am aware of the fact that it is possible to have missed typos, but I hope that my MESSAGE is understood, even so. In the end, just this: Shame on the Austrian people! Because their politicians represent them. So: Shame on you, Austria! We will not forget, we will not forgive! Romania can "finish" Austria in a maximum of 3 days, if it wanted to do this even if it were possible in a fictional scenario. And Austria is close to the level of Moldova, from a military point of view. I recommend the Austrians to "respect their neighbors more" because you never know what and how. Bye, Austria! Bye!
10
0
Vreti sa va invat eu POLITICA? Cititorule, uite cum sta treaba! Austria nu este tara membra NATO, ci are doar un "parteneriat de pace" cu NATO (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile). Deci, AUSTRIA este NEUTRA, adica este INCERCUITA DE TARI MEMBRE NATO. Doar ELVETIA si AUSTRIA beneficiaza de acest "privilegiu de securitate". Practic, nimeni, dar absolut NIMENI nu poate ataca Elvetia sau Austria in momentul de fata, caci NATO are anumite reguli si nimeni din interiorul aliantei nu poate ataca tari neutre. Automat, NATO nu ataca tari neutre si suverane precum Ucraina, Austrai, Elvetia, Moldova, Georgia etc. Deci, faptul ca Austria este IN SIGURANTA fiind inconjurata de intreaga alianta NATO, face astfel in cat Austria sa NU MAI IROSEASCA BANI in inzestrarea armatei austriece cu armamente SCUPE, DE ULTIMA GENERATIE precum sunt "silite" toate tarile membre NATO sa o faca. Pana aici e totul limpede? Deci, NU ESTE CORECT ca Elvetia si Austria sa beneficieze de astfel de "privilegii", astfel propunerea mea este in felul urmator, AUSTRIA SA PLATEASCA Romaniei CHELTUIELI pentru inzestrarea armatei romane cu echipamente militare scupe, de ultima generatie, deoarece ROMANIA APARA poporul austriac, in momentul de fata. Intelegeti acum? Deci, daca printr-un exercitiu de imaginatie, AUR ar castiga la alegerile din 2024 si scoate imediat Romania din UE si NATO si ar LASA apoi Rusia sa intre cu soldati rusi pe teritoriul romanesc (precum face Lukasenhko in Belarus), apoi soldatii rusi ar ATACA Austria si Elvetia (tari neutre si suverane, fix la fel ca Ucraina), atunci aceste doua tari NEUTRE ar fi VICTIME SIGURE in fata invadatorilor rusi. Intelegeti acum? Totul este atat de clar. Deci, NU ESTE AUSTRIA in masura sa "taie si spanzure", nu este ea in masura sa "COMANDE" asupra poporului roman, atata timp cat AUSTRIA EXISTA DOAR PENTRU CA ROMANIA II PERMITE ASTA. Romania detine resurse importante, resurse de care are nevoie mai tot continentul EUROPA, respectic UE, Germania in mod special. Deci, daca Romania ar dori sa faca "o intelegere" cu unicul si vesnicul inamic al Romaniei (care este Rusia), atunci Romania poate lasa Rusia sa ajunga "in cateva zile" tocmai langa Germania, Franta, Italia etc, asta insemnd ca Rusia poate ataca, talhari, tortura, viola si ucide intreaga populatie a Austriei si Elvetia, invocand un "pseudo-genocid impotriva minoritatii rusesti" si "steaguri false tipice Rusiei". Intelegeti, fratilor romani? Deci "puta verde" asta din Austria, ar trebuie ADUS CU PICIOARELE PE PAMANT, iar Austria trebuie OBLIGATA sa plateasca Romaniei cheltuieli militare. Austria trebuie pusa la punct,a cum si aici. Episodul acesta cu refuzul Romania este INCALCAREA LINII ROSII A BUNULUI SIMT fata de Romania si alianta NATO sau valorile europene ale UE. Austria si Ungaria reprezinta o rusine si o vulnerabilitate pentru FAMILIA EUROPEANA din UE si NATO si trebuiesc urecheati de urgenta, altfel se vor transforma in "copilul problema" si "criminalul de maine". Corect? Acesta este motivul pentru care eu MA ROG pentru ca Ucraina sa castige acest razboi pornit de catre satanistii din Rusia. Caci daca Ucraina intra in NATO, dar si Serbia(...), abia atunci Romania va BENEFICIA DE PRIVILEGIUL "neutralitati" precum Elvetia si Austria in prezent, asta insemnand ca Romania va fi inconjurata de tari membre NATO, iar Romania poate iesi din NATO si sa se uneasca cu Moldova ca ROMANIA MARE NEUTRA SI SUVERANA, ar fi o REPARARE a nedreptatii provocate Romaniei de Stalin si Hitler in Al Doilea Razboi Mondial cand ne-au furat Basarabia prima data (URSS), apoi Transilvania (nazistii, dar din fericire am recuperat-o la scurt timp). Iar Ucraina detine (LEGAL) teritorii din BASARABIA care a apartinut Romania, dar am fi de acord sa acceptam aceasta noua realitate si sa fim iar ROMANIA MARE neutra si suverana cu ROMANIA INCONJURATA DE TARI MEMBRE NATO, astfel Romania va avea la dispozitie 10-20-30 de ani in care "ne vom apara cu armata proprie" de catre un "inamic invizibil" care va trebui sa infranga NATO (cea mai puternica alianta militara din istorie) ca abia apoi sa vina in ROMANIA MARE sa ne invadeze. Intelegeti? Deci toti anii astia cu ROMANIA MARE neutra si suverana (inconjurata de tari membre NATO, iertati-ma ca repet, dar trebuie sa lamurim acest detaliu important), ar face ca Romania sa investeaza toti banii care in prezent sunt "IROSITI" pe echipamente militare MODERN si incredibil de SCUMPE si NECESARE securitatii Romaniei in fata amenintarii pe care o reprezinta unicul si vesnicul inamic al Romaniei RUSIA, dar si aliatii ei diabolici precum China, Iran, Coreea de Nord si restul. E limpede pana aici? Sunt constient de faptul ca este posibil sa mai fi scapat si greseli de tipar, dar sper ca MESAJUL meu este inteles, chiar si asa. Pe final, doar atat: Rusine, poporului austriac! Caci politicienii lor ii reprezinta. Deci: Rusine, Austria! Nu vom uitat, nu vom ierta! Romania poate "termina" Austria in maxim 3 zile, daca ar dori asta si daca ar fi posibil intr-un scenariu fictiv. Iar Austria este aproape de nivelul Moldovei, din punct de vedere militar. Le recomand austriecilor "sa-si respecte mai mult vecinii" ca nu se stie niciodata ce si cum. Pa-pa, Austria! Pa!
11
0
ba nehamemr,ba fraierilor,puneti tiganimea muslima la munca,fara ajutoare moca,si sa.i vedeti cum zboara instant.le dati bani,vin la voi,ce.i asa greu de priceput?nu sintem noi de vina ca voi sinteti prostani!
3
0
Care fura Romania, scârbele dau și din craci, ne au furat de zeci de ani, acum tot ei dau din craci.Jigodii lacome și ordinare
1
1
Mu1e austria !!!
4
0
Sa ne sugă p**a curvele din Ro.Cei care au sânge în p**a o sa ne de-a mooie
8
0
si ce legatura au toate astea cu romania in conditiile in care este clar ca migrantii trec pe sud de noi prin fosta iugoslavie; un mare mincinos iar idiotul de michel ii canta in struna
12
1
Românilor.. Sa îți dăm o m**e ție și hoților din Austria .m**e Austria jeguri și hoti
11
4
Sa iti luam nevasta 1 ,2 copiii si 3 mormintele la strabuni incluzand si eroii vostri nationali... cu Adolf Hitler (Austriacul) in frunte
12
2
Și nu în cele din urmă ciulacul acest tzitziano tzitziganush pesedit lepros sa se spele Dreacu pe față! Mwewwe pesedeu peneleu securiști cu vata in nas
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272