REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Celebrul interlop Fane Căpățână, reținut din nou pentru metoda 'Maradona'! Video

Celebrul interlop Fane Căpățână, reținut din nou pentru metoda 'Maradona'! Video

Virgil STOIAN 14 decembrie 2022 | 10:51 3837

Marți, 13 decembrie, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 4, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și înselăciune.

Potrivit Poliției Capitalei, la data de 13 noiembrie, Secția 26 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, cetățean străin, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla în fața unui magazin, din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este polițist, i-ar fi efectuat un control corporal, moment în care i-ar fi sustras din portofel 2.500 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Fane Căpățână (liberat în vară, condamnat pentru același gen de fapte), care, prin metoda "Maradona", s-a dat drept polițist de la antidrog, a abordat un cetățean din Sri Lanka (muncitor necalificat la Negro), i-a prezentat o legitimație falsă și i-a spus că trebuie sa ii facă un control corporal. Banii pe care i-a găsit asupra bărbatului i-a „confiscat”.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 4, iar din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

În urma percheziției au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. De asemenea, a fost efectuată o percheziție a autovehiculului care ar fi fost utilizat la comiterea infracțiunii, fiind identificat și ridicat un dispozitiv tip girofar.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și înșelăciune.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El de mic a vrut sa fie politist dar atunci erau niste standarde nu s-a îcadrat acum se incadra se iau tatuati, bacu cu nota 5 , in curand fara bac , acum sa va explic de ce stima si respect pai asta un politist desavarsit chiar daca este fals inca munceste la 55 ani pe cand politistii adevarati sunt pensionati de mult la varsta asta , chiar este de apreciat si poate chiar bagat in sistem ca sigur nu se vede diferenta la ce este pe acolo .
5
0
Ce cretin
7
0
Nu este deloc celebru, are numai putina notorietate, nu este decat gainarul de serviciu al politiei si presei din ultimii ani; politia si justitia nu se ating de cei care fac cu adevarat afaceri ilegale de mare anvergura pentru ca au acoperire de la nivel politic inalt si nu sunt deloc celebrii pentru ca traim intr-o societate falsa si ipocrita, guvernata de reguli mafiote din care omerta este cea mai importanta
12
0
Daca faci asemenea gainarii,nu prea se potriveste denumirea de ,,interlop celebru".A mai ramas sa fure bani din ,,cutia milei" de la vreo biserica!
11
0
Un adevarat geniu.Ii face de rusine pe aia care au capul mare
7
0
Celebrul, ce dracu de celebru, mai bine zis găinarul cum lo chema, eliberat în primăvara și arestat după câteva luni pentru un mărunțiș, ăștia au mai multe zile în pușcărie decât în libertate.
16
0
Daca e Fane Capatana, Fane Spoitoru, etc,etc, sunt interlopi ? Sunt infractori de mare pericol social si trebuie condamnati la inchisoare pe viata, pastrand numele lor de scena in penitenciar.
16
0
E interlop mort de foame dacă a ajuns sa ia câțiva bani de la amarat..e ca orice hot de buzunare.care nu se poate kaka de foame
23
0
Cum nu se poate.Astia sunt sefi justitiei,militiei si politicienilor nostri Romaniei.E de necrezut nu mai are sutinere.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367