REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CERCETĂRILE în cazul MORȚII judecătoarei Șerban, aproape de FINAL! Cotlenco, citat ca INCULPAT

CERCETĂRILE în cazul MORȚII judecătoarei Șerban, aproape de FINAL! Cotlenco, citat ca INCULPAT

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:00 7135

Procurorii sunt pe punctul de a finaliza cercetările în dosarul legat de moartea judecătoarei Iuliana Mihaela Șerban. Potrivit informațiilor noastre, săptămâna aceasta dosarul va ajunge pe masa judecătorilor. Totodată, Marian Cotlenco a fost deja citat în calitate de inculpat.

Amintim că Iuliana Mihaela Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, s-a stins din viață, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă, 23 martie 2019, în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, dar și un triciclu.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

Potrivit oamenilor legii, triciclul venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis, și, ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taximetrul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Mai mult, la fața locului a fost solicitată și prezența pompierilor, căci după impact, triciclul a fost cuprins de flăcări, pentru stingerea focului intervenind inclusiv martorii la accident.

Video:

Amintim că Marian Cotlenco a ajuns în atenția opiniei publice și înainte de această tragedie.

Vezi detalii AICI: POLIŢIST din Constanţa, CERCETAT de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA!

Poliţistul care a provocat accidentul rutier, în urma căruia a murit o judecătoare, se afla sub influenţa drogurilor

Surpriză! Iată cine este motociclistul implicat în accidentul din centrul Constanței!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat tupeu aveai cand puneai poze pe Facebook cu barbati insurati Marean, domnul Doctor. Atunci nu mai aveai mila..
0
0
RUSINE, MIHAELA !
0
0
Daca era beat sau drogat, il ridicau direct. Nu o fi vrut s-o omoare Pacat ca multi plang dupa faimoasa judecatoare, care pana sa o pateasca nu era cunoscuta de prea multa lume. A, decat de baietii din oras, pasionati de motoare, cu care umbla pt senzatii tari. Ups! Va e dor de banii ei?Fiecare plateste pt ceea ce face. N-o fi fost ea chiar Sfanta de a murit asa? Nu e nimic intamplator. De ce n-a murit pe loc fara traumatism deschis, cu evisceratie? Miha, fanii, prietenele te-au cam uitat. Cine ne apara pana acum? Ce exemplu ai fost..
1
0
Au trecut aproape doi ani de la accident si colegii doamnei si ai domnului nu au reusit sa termine un proces asa usor...Ce sa te mai astepti de la oamenii astia corupti...la nimic! O sa ia doi sau trei ani cu suspendare pentru ucidere din culpa si aia e...dar sa astepti doi ani sa se termine un proces? Javre!
12
3
Isi bate sotia in continuare ?
10
2
Asa s a terminat frumoasa poveste de dragoste dintre politistul drogat si bataus si cinstita judecatoare.Ea moarta, el la puscarie.Vai de steaua noastra.
19
3
Dzeu sa o ierte! ...unde ajunge omul pt o bucata de carne tanara
23
1
Va place sa mancati cacat asa cu ambele maini. Daca era drogat era in puscarie de multa vreme.
8
28
Lasa, nimic nu este intamplator! Merge el inainte cu procesul. Macar atat sa traga si asta!
16
0
Acum sa inceapa comentariile alea care mai de care; spuse numai de creiere neaerisite din cauza Covid. Si vreau sa vad si greselile gramaticale !
6
25
In urma necropsiei i-au iesit si ei droguri in sange ... cum i s-au gasit politistului Cotlenco ? Ditamai judecatoarea la 44 ani calare pe o capra de triciclu cu tatzele lipite de spatele unui armasar drogat mai tanar cu 12 ani ? Deci , una ca asta hotaraste soarta oamenilor in procese ? DUMNEZEU sa o ierte ! Justitia divina ... bat-o vina !
48
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272