REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Surpriză! Iată cine este motociclistul implicat în accidentul din centrul Constanței!

Surpriză! Iată cine este motociclistul implicat în accidentul din centrul Constanței!

Replica API 23 martie 2019 | 11:09 1736

Un teribil accident, soldat cu patru victime, dintre care una în stare gravă a avut loc, sâmbătă după – amiază, 23 martie a.c., în zona centrală a municipiului Constanța. În accident au fost implicate un Volkswagen, un taxi și un triciclu condus de un polițist, pe care era pasageră o femeie de 44 de ani, judecător la Curtea de Apel Constanța. Motociclistul implicat în accident este un agent de poliție din cadrul IPJ Constanța care în trecut s-a aflat în atenția opiniei publice, după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție, solicitat de soție, care îl acuza, la data respectivă, de violență conjugală.

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă după-amiază, un bărbat de 32 de ani a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Motociclistul implicat în accident este, potrivit surselor apropiate anchetei, agentul de poliție Marian Cotlenco. De menționat că în urmă cu puțin timp agentul de poliție a ajuns în atenția opiniei publice, după ce soția l-a acuzat de agresiuni și a cerut emiterea unui ordin de protecție.

Polițiștii Secției 1, în data de 31 ianuarie, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că la domiciliu său are loc un scandal în familie. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict verbal, femeia ar fi fost agresată fizic de soțul său.

Polițiștii Secției 1 au emis de îndată un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, bărbatul părăsind domiciliul. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență un familie, ancheta fiind preluată de către procurori. Ulterior, cererea de emitere a unui ordin de protecție a ajuns în instanță, fiind înregistrată la Judecătoria Constanța pe 1 februarie.

Pe 4 februarie, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - dispune evacuarea pârâtului din locuinţa imobil situat în .... - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul reclamantei; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”, potrivit minutei judecătorești.

De menționat că pasagera de pe triciclu, judecătoare în cadrul Curții de Apel Constanța, se află în stare gravă la Spitalul Județean Constanța, la Terapie Intensivă, după ce a suferit un traumatism abdominal, cu eviscerație.

Citește și: POLIŢIST din Constanţa, CERCETAT de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA!

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

Judecătoarea rănită în accidentul din centrul Constanței, la TERAPIE INTENSIVĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212