REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

Replica API 23 martie 2019 | 11:10 936

Un teribil accident, soldat cu patru răniți, dintre care o femeie de 44 de ani - judecătoare la Curtea de Apel Constanța - a ajuns în comă la spital, a avut loc, sâmbătă după-amiază, în zona centrală a municipiului Constanța. Un constănțean ajuns în zonă la doar câteva clipe după ce a avut loc accidentul, care a sărit în ajutorul victimelor, a relatat pentru „Replica de Constanța” ce s-a întâmplat.

„Când am ajuns la fața locului, mopedul fumega, ulterior luând foc. Am intervenit cu extinctorul pe care îl aveam în mașină. Nefiind suficient pentru stingerea focului, am cerut și celorlalte persoane care opriseră (pentru a se holba!) să mai aducă extinctoare. În timp ce stingeam focul, am încercat să port un dialog cu șoferul mopedului, pentru a rămâne conștient. Femeia, care era pasagera mopedului, era inconștientă, iar bărbatu încerca să o trezească, strigând-o: „Alina, Alina, nu face așa!”. Aceasta scotea niște zgomote de sufocare, probabil, fiind despicată abdominal în urma impactului.

După ce am reușit să sting incendiul, am vorbit cu șoferul taxiului, care mi-a spus că venea de pe strada Nicolae Brătescu, unde avea indicatorul STOP și că celelalte vehicule nu au oprit, coliziunea fiind iminentă, intrând în plin în moped, aruncându-i pe cei doi de pe el, apoi ricoșând în cealaltă mașină.

Primii la fața locului au fost pompierii, apoi primul echipaj SMURD. M-am dus la aceștia, spunându-le de femeia inconștientă. Apoi au sosit alte două echipaje SMURD și mai multe mașini de poliție”, a afirmat martorul accidentului.

Reamintim că în urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme și un triciclu, au fost rănite patru persoane.

Femeia a fost cel mai grav rănită. Aceasta avea 44 de ani, iar în momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Potrivit unor surse, victima este Mihaela Iuliana Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, iar bărbatul care conducea triciclul este polițist. Este vorba despre Marian Cotlenco, agent de poliție în cadrul IPJ Constanța.

Totodată, un bărbat de 43 de ani a suferit un traumatism la un braț, fiind conștient, un bărbat de 47 de ani a suferit un traumatism lombar și o rană la un picior; a patra victimă, un bărbat de 32 de ani, a suferit un traumatism cranian și unul de membru inferior.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Citește și:

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! Pasagera unui triciclu, în COMĂ! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272