REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

POLIŢIST din Constanţa, CERCETAT de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA!

POLIŢIST din Constanţa, CERCETAT de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA!

Replica API 6 februarie 2019 | 13:23 1796

Un polițist proaspăt ajuns la Constanța este cercetat de către Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean întrucât soția sa a solicitat ordin de protecție pe numele lui, pe care l-a și obținut de altfel, susținând că a fost agresată. Totodată, menționăm că ancheta a fost preluată de procurori.

click pe imagine!

Polițiștii Secției 1, în data de 31 ianuarie, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că la domiciliu său are loc un scandal în familie. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict verbal, femeia ar fi fost agresată fizic de soțul său.

Polițiștii Secției 1 au emis de îndată un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, bărbatul părăsind domiciliul. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență un familie, ancheta fiind preluată de către procurori. Ulterior, cererea de emitere a unui ordin de protecție a ajuns în instanță, fiind înregistrată la Judecătoria Constanța pe 1 februarie.

Pe 4 februarie, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - dispune evacuarea pârâtului din locuinţa imobil situat în .... - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul reclamantei; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”, potrivit minutei judecătorești.

Totodată, reclamanta a cerut ca soțul ei să fie obligat să predea Poliției armele deținute, cerere ce i-a fost respinsă. Menționăm că bărbatul este agent de Poliție, proaspăt ajuns la Constanța, de la Tulcea. Conducerea IPJ Constanța a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, urmând a lua măsurile legale ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai GIGI, cu aere sau fara aere, un flacau ca asta atingea ce tu nu o sa saluti in viata ta de bacterie... Sa lasam invidia deoparte si justitia sa decida!!!
0
1
DUMNEZEU FACE DREPTATE!
4
4
Va dati seama ce aere de agent FBI isi dadea asta pe la munca cu amanta judecatoare la curtea de apel?
16
1
Daca nu erau celebrii stalpisori ai dl primar,cu siguranta nu ar fi murit. Ar trebui sa fie un semnal de alarma,sunt un pericol mortal ptr eventualii pietoni accidentati, adevarate tepuse!
1
2
Avea dreptate Carlig dar pacat de judecatoare Dumnezeu so ierte
4
3
Intre timp, cotlenco si-a omorat amanta! Amanta care nu avea ce sa caute in poalele lui cotlenco!
11
1
Conform bibliei nu ai voie sa minti!!! Acum totul este o minciuna, nu este nimic adevarat! Asa ceva?! Este lumea f rea
2
6
conform bibliei ai voie sa iti bati nevasta. Nu vad vreo problema. Am votat pentru CpF si barbatul nu merita sa faca puscarie pt asa ceva. In Rusia s a dezincriminat asa ceva si noi am ajuns sa copiem prostiile americanesti despre feminism si rahaturi. Religia conteaza.
2
16
Pt Ivan.. Sotia lui nu e lipoveanca. Cine va da dreptul sa va faceti dreptate singuri?
2
6
Bai fratilor, cine pe cine a inselat? Mai informati-va ca domnul politist traieste o poveste de dragoste cu judecatoarea Serban Mihaela. Despre asta de ce nu scrie nimeni? Masina cu care se plimba domnul politist a cui e? De ce nu o mai foloseste exact in plin scandal? Pacat ca nu ati aflat esentialul ca ar fi fost un subiect frumos. Masina familiei cotlenco pe ce nume e?
10
4
De judecatoarea cu care umbla domnul politist nu vorbeste nimeni? Doamna judecator de la Curtea de Apel.Acest agent s-a crezut mai smecher decat era. Serban Mihaela unde esti sa il aperi?
12
5
Ca pe timpul lui Ceao familia nu mai reprezinta celula de baza a societatii si fiecare partener vrea cat mai multa libertate deci nimic nu e sigur,batut in cuie,pana cand moartea va v,a desparti.Ca sa nu te dea zdreanta afara din casa ta, ca ordinul de restrictie e limitat in timp ,contractul prenuptial e sfant ca si dragostea cica tine in jur de 7 ani spun specialistii.Mortii se acopera cu pamant iar vii cu documente!
11
3
Stii tu sigur ca l-a inselat? Toata lumea stie ce poama era el. De ea nu a zis lumea nimic. Daca esti in cunostinta de cauza klug. Nu exista asa ceva
9
3
Nu sunt de acord cu violenta dar nici nu cred in inocenta pura a femeii. Daca omul a ajuns sa o loveasca, cred ca a fost destul de tulburat sa actioneze in consecinta, a avut motive. Te-a inselat, paraseste-o, nu ierta. Iertarea atrage alt pacat. Esti in stare sa ierti permanent?!
5
7
Colegu lu marian, probabil tu crezi ca el era la munca cand tu erai cu Alexandra, dar la tine acasa cine era?
8
2
Taci ma Oltenesi asa sunt nervos ca mi a furat radu femeia poate pun bronecu pe tine
2
0
E plin sistemul de Nitoi, astia distrug Tara.
7
3
Ori pensie ori angajat la stat?
3
3
Cercetarile vor scoate la iveala motivul real!
10
2
Nu il judec dar nu sunt de acord cu bataia in familie
8
7
Esti un incult . Ai crescut cumva in familie gay?
17
2
ce aveti feministilor? asta e coalitia pentru familie si ortodoxia pe care ati votat-o. Luati cu lamaie!
4
14
Indiferent de ce s-a intamplat, ipj ar trebui sa se impuna sa ceara expertiza psihiatrica. Un om care are astfel de apucaturi, va face rau si altor persoane, nu numai familiei
14
14
toti boii isi dau cu parerea... este problema lor familiala
22
5
Control psihiatric imediat.Asa se intampla nenorocirile.Animalul nu are ce cauta in politie.Cum sa aplice un astfel de om legea?
19
16
CUM SA NO BAT DA-CA ESTE REA DE GURA.
17
14
bateti nevasta fara motiv . stie ea dece
12
9
Domnilor reporteri vedeti cumva ca pe portal.just sa fie mentionat faptul ca invinuitul sa aiba mentiunea ca este politist? Prin astfel de stiri nu faceti altceva decat sa distrugeti si sa puneti intr-o lumina proasta imaginea Politiei aducand grave prejudicii autoritatii statului! In orice domeniu exista si persoane de acest gen fiind binenteles cazuri izolate insa vinovatia o stabileste justitia! Si ne mai miram de ce politistii sunt agresati fizic,verbal etc. Chiar sunt curios daca politistul se afla in timpul serviciului cand s-a intamplat fapta! A fi politist este doar o profesie!
36
9
La Tulcea numai cipani nespalati. Am primit amenda de la respectivul politist si mirosea a oaie... A zer de oaie
23
16
De mai multe ori.Afara din POLITIE!
14
14
Asta si cu sugaciu Ababei de la navodari ce mai fac pe smecheri.
7
8
INTERESANT ! Oare cum o fi ajuns informatia despre acest politist la presa ? De la putorile alea de la CONTROL INTERN ? Aia care nu au mai iesit din birou de ani de zile si care nu au prins un infractor niciodata ?!?
48
5
Ce futaiuri trageam cu Alexandra cand era fraierul la munca , apropo vezi ca ti-am invatat o sa suga maciuca mai bine toata treaba e sa o prinzi de par cand ti-o suge.
14
20
Bai Cotlenco din delta....voi sunteti mai multi lipoveni in structurile MAI, care mirositi de la cativa metri a peste imputit si rachiu de pere "adio mama"...totii lipovenii ar trebuii sa stea la Ghindaresti si sa inhaleze miros de testicole de porc aflat in calduri
18
12
Niste betivi inculti
8
9
Cate arme are politistul asta si trebuie sa le predea? Detine arme ilegal? Sau sotia a fost amenintata si se teme si a cerut ca sotul sa predea armele.Unde se duc cei care au ordin de evacuare din locuinta ca pentru 6 luni trebuie sa pleci de acasa cu vreo 6 geamantane.
18
2
Lipovencele trebuie batute preventiv, altfel se dedau la pwli straine!
17
11
Lipovean.Credea ca e tot in Tulcea!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108