REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cercetările în dosarul fiului Ramonei Mănescu au ajns la final: urmează pronunțarea

Cercetările în dosarul fiului Ramonei Mănescu au ajns la final: urmează pronunțarea

Replica API 6 august 2022 | 22:15 2937

După doi ani de la scandalul în care a fost implicat fiul Ramonei Mănescu, pe litoral, dosarul a ajuns la final. Magistrații Judecătoriei Constanța se vor pronunța, pe 23 august, în dosarul în care Vlad Mănescu este parte civilă. Totul a pornit de la o parcare.

Anghel Gabriel și Alexe Daniel, presupușii agresori ai lui Mănescu, au fost trimiși în judecată, în octombrie 2020, pentru loviri sau alte violențe. Pe 4 iulie a avut loc ultimul termen în dosar, judecătorii amânând cauza, având nevoie de timp pentru a delibera, și au stabilit termen pentru deliberare şi pronunţare la data de 23 august 2022.

Reamintim că, în 2020,fiul Ramonei Mănescu a fost implicat într-un scandal grandios, care a ajuns și în atenția polițiștilor, dar și a judecătorilor. Totul a pornit de la un loc de parcare… privat și pe care Mănescu l-ar fi ocupat.

Cum s-au petrecut lucrurile

Pe 11 august 2020 a parcat o mașină pe un loc privat, într-o parcare. Nu era prima oară, paznicul fusese anunţat să-i aducă la cunoştinţă că ocupă un loc privat. Ba chiar i-a fost lăsat şi bilet prin intermediul căruia era anunțat că „aici nu se parchează. Reţine!”.

După ce i-a fost atrasă atenția, de către o femeie, că trebuie să își mute autoturismul din locul respectiv, i-ar fi răspuns: “Parchez unde vrea p... mea”, după care a plecat. Câteva ore mai târziu, s-a întâlnit în aceeași parcare cu soțul femeii și, în momentul în care i-a fost atrasă atenția, din nou, să mute autoturismul, le-ar fi adresat injurii celor prezenți, iar de aici și până la conflict fizic nu a mai fost decât un pas.

Potrivit acelorași surse, cei doi suspecți de agresiune asupra fiului fostului Ministru de Externe al României ar fi fost scoși afară din poliție pentru a fi audiate diverse persoane. Audierile ar fi avut loc în timp record, timp în care fiul fostului Ministru a fost dus la spital unde ar fi fost așteptat de către medicul legist mai bine de o oră pentru a stabili că necesită o îngrijire medicală, deoarece prezenta leziuni produse prin lovire sau zgâriere.

”Agresorii”, ridicați de acasă și duși în arest

În numai 3 ore după audierea doar a uneia dintre părți, respectiv fiului fostului ministru și oamenii acestuia, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore privind pe Anghel Gabriel, patronul restaurantului Asado, din Constanța, și Alexe Daniel, fiind acuzați că au săvârșit infracțiuni prevăzute de art1.93, alin.2 C.Pen și tulburarea ordinii și liniștii publice prevăzută de art. 371 C.pen. Pe 12 august, cei doi au fost ridicați de acasă și duși în arestul IPJ Constanța. Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar.

Rareș Mănescu, urmărit penal pentru distrugere

Între timp, tatăl lui Vlad, Rareș Mănescu, fost primar al Sectorului 6 București, își pregătește apărarea într-un dosar de distrugere. Deși, în primă fază, dosarul a fost clasat, Gabriel Răzvan a formulat plângere împotriva ordonanței de clasare, la Judecătoria Constanța.

Pe 8 aprilie a.c., magistrații au desființat soluţia de clasare dispusă prin ordonanţa din data de 01.11.2021, emisă în dosarul nr. 7797/P/2020 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, menţinută prin ordonanţa nr. 557/II/2/2021 din data de 28.01.2022 și au trimis cauza procurorului în vederea completării urmăririi penale.

Inițial, plângerea a fost clasată, însă am formulat plângere împotriva clasării și a fost admisă, pe 8 aprilie, anularea ordonanței de clasare, magistrații dispunând retrimiterea cauzei la procuror pentru completarea urmării penale”, a declarat, pentru Replica, avocata lui Gabriel Anghel, Luminița Popescu.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A inchis basoalda fripturista comentariile cu plaja. Bulimia salveaza Romania...Grasa si-a facut un obicei sa bata trocul pe la carciumi, hoteluri si plaji, ti se face greata.
0
0
a luat scroafa aia cateva platouri de mezel sa zica la lume ce misto e pe plaja hahahhaahh
0
0
V M un natarau
1
0
M****a Pascal, cat ai luat pentru reclama la acea plaja? Masa a fost din partea casei, asa-i?!!! Ma miram de ce se refera astia la tine, atat de des.
1
0
fals ! Totul a pornit de la faptul ca beizadeaua mwista are tupeu la fel ca ma-sa . Aia care ministru al transporturilor fiind avea numere de bulgaria. Suptul e o indeletnicire de famiglie.
1
0
Ramono,vorbeste cu judecatori sa ii dea maximum de pedeapsa lui fiitu,poate dupa gratii isi baga mintile in cap altfel cine stie poate o face pe schmecherul in fata unui interlop adevarat si aia nu prea stiu de glume si nici de politie nu le pasa.
0
0
Convietuire placuta!
0
0
Asta merita sa fie pus in scaun cu rotile!Data viitoare cand mai parca pe un loc de handicapat macar avea motiv
0
0
beizadea care face ce vrea, cum vrea, un mucos alintat
0
0
Plin de pubele in oras
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108