REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cernavodă, SUB APE! Centrul oraşului a fost INUNDAT GRAV, iar mai multe familii au fost evacuate

Cernavodă, SUB APE! Centrul oraşului a fost INUNDAT GRAV, iar mai multe familii au fost evacuate

Replica API 29 iulie 2017 | 14:17 625

Natura s-a dezlănţuit la malul mării! Cel mai grav afectată a fost localitatea Cernavodă, unde vineri de dimineaţă mașinile au fost acoperite de apă; la fel și centrul localității.

În centrul localității au intervenit militarii din cadrul ISU. Aceștia au avut și alte solicitări în Cernavodă, fiind vorba despre case și străzi inundate (12 gospodării - 8 case și 4 beciuri). În total, în Cernavodă intervin peste 30 de pompieri cu motopompe. Tododată, în Costinești a fost o solicitare, la fel și în Faclia și Agigea, pe când la Tuzla - 4.

Mai mult, 10 familii au fost evacuate în Cernavodă din cauza ploii! Mai precis, 40 de persoane au fost cazate în internatul şcolii. Prefectul Ioan Albu a mers în Cernavodă, unde a declarat că este cea mai gravă situaţie. Asta după ce a convocat Comandamentul pentru Situații de Urgență în cursul zilei de vineri, 28 iulie a.c. 40 de gospodării au fost grav afectate, autoritățile au intervenit pentru ca aceștia să primească apă, hrană, cazare și medicamente, dacă le sunt necesare. De precizat că primarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă, a declarat că luna viitoare problema inundării centrului localităţii va fi rezolvată. Conform acestuia, în zona cu risc de inundaţii a început deja o lucrare de montare a unor pompe (detalii în video!)

Precizăm și faptul că, vineri, 28 iulie, până la ora 8,30, din cauza ploilor, la dispeceratul RAJA s-au înregistrat 39 reclamații venite din municipiul Constanța, Medgidia, Eforie Nord, Cernavodă, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Ovidiu și Agigea. Cele mai multe sesizări - 15 au venit din municipiul Constanța din zonele: stațiunea Mamaia - zona Butoaie; Cartier Coiciu - străzile Steagului și Răndunelelor; zona Piața Ovidiu - strada Regina Elisabeta; zona Tomis III - Aleea Cameliei; zona Centrală - străzile Ion Vodă, Luntrei, Maramureș și zona Faleza Nord - străzile Ion Murgescu și Vasile Craiu.

Pe parcursul zilei de vineri au fost raportate şi întreruperi de curent, dar şi drumuri acoperite de şuvoaie de apă amestecate cu mâl.

Vezi detalii AICI: PLOAIA A FĂCUT PRĂPĂD! MAȘINI LUATE DE APĂ! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O serie de comentarii sunt sterse.Asa ca ... ne vedem la vot.Timpul rezolva multe!
0
0
Ma doare-n plua ca sunt Adrian Iofcea
1
0
Aude, aude...dar nu prea. E mai grav sa cheme jegurile televiziunea pe motiv ca stau in strada decat internatul liceului, care, la drept vorbind, oricum e plin de carashi si tarancutze prostutze profutabile..se stie..
0
1
Livache mergi pe strada Tudor Vladimirescu sa vezi cum s-a surpat trotuarul facut de tziganii de la Utilitati condusi de Rupesaca si maestrul Maciuca.Bordurile nu au fost incorporate in beton, au fost puse la nivelul asfaltului.Acum alti bani pentru repararea trotuarului care s-a surpat inainte de a fi receptionat.De o luna tziganii necalificati de la gunoaie au facut 30 de metri de trotuar.Pana la toamna poate vor termina trotuarul, daca nu se va surpa de tot pana atunci.
7
1
Cred ca este tiganul ala care face de serviciu la politia Cernavoda un politai care la 40 de ani nu si mai poate misca hoitul.Oare cum ii tine IPJ Constanta ? Cum sa fuga dupa infractor ?.
4
0
Internatul liceului energetic a devenit hotel, motel, casa de oaspeti si altfel de ...casa, refugiu pentru situatii de toate felurile, loc in care persoane mai mult sau mai putin onorabile, posesori de autoturisme de Taxas sau nu pe care le parcheaza in curte in ciuda interdictiei si a faptului ca exista o parcare la poarta scolii, vecuiesc cu forme mai mult sau mai putin legale. Si asta in curtea unui liceu care pentru primarul Negoita nu are nici o importanta. Nu stiu ce s-ar face orasul daca n-ar exista internatul acela. Poate aude cineva...
9
1
cred ca sunt putorile de tzigani,care in viata lor n-au miscat un pai...care traiesc numai ca sa faca umbra pamantului..acesti indivizi erau carati astazi cu masinile politiei locate...alo..dle. comandant STEFLEA ???trebuie urgent sa deratizati aceasta masina a politiei locale...pe scaune au lasat numai jeg si miros...acesti indivizi pe care i-ati carat astazi ,nu s-au spalat de vreo 15-20 de ani...atentie...sa nu contactati boli grave...
8
0
Un umflat de la politia Oras Cernavoda a chemat pompierii acasa ptr 10 galeti de apa din beci...
9
1
ce pusca mea ii faceti reclama? si daca a fost ce?nu e normal?nu intra in atributiile lui sau ce? sau prefectul e pus doar de bibelou. imi.e scarba de voi.Replica faceti jocurile psd si pmp
7
0
Daca ploua cu 10 l mai mult il demiteau si pe cinstitul si competentul de Albu. M-am saturat sa votez, a fost ptr ultima oara, mi-e scarba de clasa politica. Niste nimeni care sunt baietii lui tata , cocotati pe diverse functii, cu mapa plina de diplome, atotstiutori fara nicio meserie. Romania ...tara tuturor posibilitatilor...
11
2
Prefectul s a deplasat la fata locului sa nu cumva sa rateze sansa de a fi exclus din gluga cocenilor incompetenti. Nu va preocupati, faceti parte de iure, oricum.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218