REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cerșetorii din intersecțiile Constanței, în atenția Poliției Locale

Cerșetorii din intersecțiile Constanței, în atenția Poliției Locale

Replica API 27 noiembrie 2018 | 01:05 441

Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Duminică, 25 noiembrie a.c., lucrătorii instituției au depistat cinci persoane care apelau la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, în zona adiacentă unor lăcașe de cult din municipiul Constanța, dar și în perimetrul unor intersectii precum Bdul 1 Mai/ Str.Th Burada sau Bdul Alexandru Lăpușneanu /Str.Soveja.

Echipajele poliției locale au aplicat cinci sancțiuni contravenționale pentru apelarea la mila publicului în valoare totală de 500 lei, dispunându-se și măsura complementară de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie în cazul persoanei ce a fost depistată în intersecția Bdul 1 Mai /Str.Th Burada.

De asemenea, a fost depistată o femeie din comuna Deleni, județul Constanța, care a determinat doi minori să apeleze la mila publicului în vederea obținerii unor foloase materiale de la conducătorii auto din intersecția de la Casa de Cultură, aceștia din urmă riscând în orice moment să fie acroșați de autoturismele aflate în trafic. Femeia îi supraveghea pe cei doi copii ai săi de pe trotuar. Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. Totodată, a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitărilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
0
0
De ce sint amendati ca tot nu platesc ?--mai bine sa-i duca in centre si sa-i intretina statul si asistenta sanitara decit sa strice aspectul orasului
0
1
e asa de complicat sa fie adunati de pe strazi si dusi intr-un centru?
1
1
Cu pirandele din zona garii mai e ceva de lucru si cu copiiii din statia de plecare spre Mangalia .Restul au cam disparut.
3
0
Si in tomis 3 in fata pietei,mai e o femeie care sub pretextul sa iau o paine,apeleaza la mila trecatorilor,in fiecare zi,aceeasi poveste..si mai sunt
3
0
Solutia e simpla - NU MAI DATI BANI CERSETORILOR! Cei care fac astfel de "gesturi caritabile" intretin si incurajeaza cersetoria, furnizandu-le cersetorilor resursele pentru un trai parazitar.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212