REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CFR Cluj, eliminată în turul trei preliminar de Young Boys Berna - Campioana României va juca în play-off-ul Europa League

CFR Cluj, eliminată în turul trei preliminar de Young Boys Berna - Campioana României va juca în play-off-ul Europa League

Replica API 11 august 2021 | 00:00 1066

CFR Cluj a început foarte bine partida de la Berna, a deschis scorul în minutul 4, dar Young Boys a revenit și a înscris de trei ori până la pauză (3-1). Elvețienii s-au impus cu 4-2 la general și s-au calificat în play-off-ul Champions League (vor întâlni Ferencvaros), în timp ce campioana României se va duela pentru un loc în grupele Europa League cu Steaua Roșie Belgrad.

Omrani ('4) a înscris pentru CFR, dar Siebatcheu ('23, '42) și Ngamaleu ('25) au adus victoria gazdelor.

În minutul 63, Păun a fost eliminat după două cartonaşe galbene: primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului, scrie News.ro.

De știut:

În play-off-ul Europa League, CFR Cluj se va duela cu Steaua Roșie pe 19 august (la Belgrad) şi 26 august (la Cluj-Napoca).

Au evoluat următoarele echipe:

Young Boys: Faivre - Hefti (Maceiras '82), Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht, Martins (Sierro '87), Aebischer (Rieder '67), Ngamaleu - Elia (Mambimbi '82), Siebatcheu (Kanga '88). Antrenor David Wagner;

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Deac, Fofana (Rodriguez '46), Sigurjonsson (Alibec '46), Păun - Omrani (Costache '77). Antrenor Marius Şumudică.

Cele mai importante momente ale partidei dintre Young Boys Berna și CFR Cluj:

'70 Garcia șutează de la marginea careului, Manea deviază și echipa din Elveția primește un corner.

'63 Păun ia al doilea cartonaș galben după ce a șutat în minge spre poarta lui Arlauskis. CFR Cluj va juca în 10 jucători.

'58 Deac pasează pentru Păun, acesta trage de la marginea careului, dar mingea trece puțin peste bara transversală.

'57 Confuzie la Berna: Faivre ia mingea în mână în propriul careu, Cakir dictează lovitură liberă indirectă, dar revine asupra deciziei și acordă lovitură liberă de la marginea careului (pentru un fault care a avut loc cu câteva secunde în urmă).

'47 Elia controlează excelent mingea în afara careului și șutează în bară.

A început repriza a doua.

Pauză la Berna. Young Boys vs CFR Cluj 3-1.

'43 Gol Young Boys! Elia pasează în fața porții pentru Siebatcheu, acesta pleacă de la limita ofsaidului și înscrie.

'37 Asediu la poarta CFR-ului. Elia avansează până în careul clujenilor, pasează, dar Arlauskis respinge în lateral șutul lui

'31 Elia pasează bine în careu pentru Fassnacht, acesta trage lângă bară, dar Manea se afla pe linia porții și a respins în corner.

'30 Young Boys combină superb, Fassnacht ajunge într-o poziție foarte bună, dar preferă să dea o pasă și ratează execuția.

INFO Sheriff Tiraspol a reușit surpriza și s-a calificat în play-off-ul UCL după ce a trecut de Steaua Roșie Belgrad. Pentru un loc în grupele Europa League, echipa din Serbia se va confrunta cu învinsa dintre Young Boys Berna și CFR Cluj.

INFO Slavia Praga a câștigat returul cu Ferencvaros, scor 1-0, dar echipa din Ungaria s-a calificat în play-off-ul Champions League (2-1 la general) și se va duela pentru un loc în grupele Champions League cu învingătoarea dintre Young Boys Berna și CFR Cluj.

'25 Gol Young Boys! Ngamaleu șutează foarte puternic de la marginea careului și plonjonul lui Arlauskis este inutil.

'23 Gol Young Boys! Ngamaleu centrează, Siebatcheu scapă din marcaj și înscrie cu o lovitură de cap la colțul scurt.

'18 Sigurjonsson trage din afara careului, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

'9 Susic ajunge într-o poziție foarte bună în careu, trage la colțul scurt, dar Faivre are o intervenție bună și respinge în corner.

'4 Goool CFR Cluj! Deac îi fură mingea lui Fassnacht, pasează pentru Omrani, iar acesta înscrie cu un șut pe jos.

Meciul a început. CFR a avut lovitura de start.

CFR Cluj și Young Boys Berna se duelează marți seară pentru un loc în play-off-ul Champions League. Meciul din Elveția va începe de la ora 21:30, va fi transmis în direct pe Digisport 1 și Prima TV și LiveBLOG pe HotNews.ro.

În turul de la Cluj (1-1), CFR a deschis repede scorul prin Manea ('4). Echipa lui Marius Șumudică a fost egalată dramatic de Young Boys Berna în minutul 90+3.

Echipele de start:

Young Boys: Faivre – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Martins, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu. Antrenor: David Wagner

Rezerve: Zbinden, Laidani, Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Rieder

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Bouhenna, Cestor, Manea – Sigurjonsson, Gussouma, Susic – Păun, Omrani, Deac. Antrenor: Marius Șumudică

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, Itu

De știut:

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ul Champions League cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia). În tur, maghiarii s-au impus cu 2-0.

Dacă nu trece de Young Boys, campioana României va evolua în play-off-ul Europa League, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Sherif Tiraspol (Moldova). În prima manșă, cele două echipe au remizat, scor 1-1, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sumi o are mica. De aceea peste maxim o luna va fi dat afara. Ura.
2
0
in 79-80 steaua ii batea pe astia de la young boys cu 6 la 0, acum e vai de noi!!!
1
0
Vai de fotbalul nostru!!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212