REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre procesul cu Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre procesul cu Antena 1

A.F. 14 martie 2024 | 00:00 433

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dat în judecată Antena 1 pentru că nu le-ar fi plătit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”. „Vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții”, a răbufnit Scărlătescu într-un interviu pentru Cancan.

Chef Catalin Scarlatescu, primele declaratii despre procesul cu Antena 1Cătălin Scărlătescu

În toamna anului trecut, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze pentru un nou sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, difuzat la Antena 1. Au dat de înțeles atunci că oboseala e principala cauză.

Antena Group, compania care deține Antena 1, a reacționat și i-a dat în judecată pentru refuzul lor de a mai filma, au cerut în instanță ca aceștia să își respecte contractul. Acum, Cancan a dezvăluit că și cei trei bucătari au dat în judecată postul de televiziune, la Tribunalul București au înregistrat dosarul pe 6 martie.

Pentru aceeași sursă, Cătălin Scărlătescu a făcut primele declarații despre procesul cu Antena 1. „Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12, pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții.

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți. Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte.

Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta.”, a susținut Cătălin Scărlătescu, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atunci cand nesimtirea ,aroganta, ignoranta si snobismul se intanesc cu trei bucatari modesti in realizari personale sub luminile platoului de filmare rezulta acesti trei ”Sefi... cu cutite!”- Mars la bucatarie !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272