REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mie., 21 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6646
4.7° Constanța Miercuri, 21 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6646
 

Chiar nu se mai ocupă nimeni de cimitirul evreiesc? E plin de buruieni și te latră câinii! Video

Chiar nu se mai ocupă nimeni de cimitirul evreiesc? E plin de buruieni și te latră câinii! Video

Cristina BĂRBUCEANU 6 decembrie 2022 | 00:00 1762

Cimitirul Evreiesc din Constanța, situat pe str. Bărăganului nr. 4, este casă pentru câinii agresivi ai orașului. Cel puțin așa pare la prima vedere. Mai mult decât atât, cine dorește să pătrundă în cimitir, trebuie să aștepte să i se deschidă poarta, deoarece aceasta este ferecată. Pentru cine riscă totuși, și intră în curtea cimitirului, o altă priveliște „minunată” apare: mormintele sunt aproape în totalitate acoperite de buruieni, mizerie, de parcă cimitirul ar fi abandonat.

Nu se poate intra în Cimitirul Evreiesc...de câini

Municipiul Constanța are un cimitir evreiesc pe strada Bărăganului, la numărul 4.

Haita de câini din Cimitirul Evreiesc

Haita de câini din Cimitirul Evreiesc

Din păcate, acest loc este lăsat la voia întâmplării, fiind un loc neîngrijit. Însă, cea mai mare problemă sunt câinii, care nu sunt deloc în număr mic.

Haita de câini din Cimitirul Evreiesc

Sunt foarte mulți câini periculoși și agresivi care își fac veacul în perimetrul cimitirului. Poate din acest motiv, poarta de acces în cimitir este încuiată, iar pe aceasta scrie cu marker-ul „Atenție, câini răi!”.

cimitirul are porțile închise

În plus, cine dorește să pătrundă în cimitir pentru a curăța mormântul, trebuie să sune întâi pentru a i se permite accesul.

Semnul de „atenționare” de pe poartă

Nimeni nu se ocupă de morminte

Interiorul cimitirului arată deplorabil, de parcă acesta ar fi abandonat, iar imaginile sunt, parcă, desprinse dintr-un film horror.

Mormânt plin de buruieni și frunze

Mormintele abia se mai văd, și doar crucile amintesc că acolo se odihnește cineva.

Mormânt plin de buruieni și frunze

Sunt pline de frunze, mizerie, unele fiind aproape în totalitate acoperite de buruieni. Astfel că cine vine să „viziteze” interiorul cimitirului se lovește, pe lângă colți de câine, și de buruieni, citirea pietrelor de mormânt fiind o adevărată provocare.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu se ocupa evreii ca au destui bani? Iarasi cerseli mocaciune?mortii trebuie respectati!
4
1
"Rabinistii" ce fac???!!!
1
1
Sorine nu mai posta sub atatea nume false si macar baga la cap ce ti se spune. Vorba celui de mai jos, mai lasa spritzul si rock-ul si ocupa-te putin si de comunitate daca tot te lauzi ca esti presedinte. Lasa frustrarile ca nu te-a dus nimeni la partidul rosu sluga, te-ai dus singur ca ti-a placut huzurul
5
2
Pai se uita și câinii aia pe cine latră...câinii latră javrele de la replica.mao ales pe umflata aia ca e plina de slana..
4
4
Pai se uita și câinii aia pe cine latră...câinii latră javrele de la replica.mao ales pe umflata aia ca e plina de slana..
5
4
Toata comunitatea suntem in paragina. Pe prietenul lui Stroe, presedintele nostru rosu P S D ist nu-l doare decat de rock si spritz. Atat. Comunitatea noastra este zero imagine in oras din cauza acestui nevolnic. El este lumina neagra intr-o zi senina a comunitatii
7
1
Alt articol de pulitzer marca rep.lica. Asteptsm cu interes anchete despre cum se prepara saworma.
7
4
articol tendentios, i-ati pacalit ca sunteti apartinator? cainii sunt pasnici si castrati. Sunteti niste infecti! ziar de impachetat morcovi
9
6
Adevarul este că nu prea mai sunt evrei in Constanta. Iar mai nou , o caricatura de indivit, ca sa nu spun pervers , manipulant , manglitor si pupincurist a ajuns sa fie pres comunitatii din oras. Este vorba de Ionescu Lucian Sorin care de-a lungul timpului a fost sluga lui Mazare , apoi a lui Constantinescu - care il trata cu siktir mai tot timpul , apoi a lui Dumitrache si Stroe Felix. Omu a batut pe la usa tuturor partidelor, dar i s-a dus vestea de pervers, a cam luat flit de peste tot. Adica nu a prins niciun ciolan de ros. In schimb cere ca autoritatile locale sa plateasca pt renovarea cimiturului si a sinagogei din Cta. Are tupeu , da' du-te frăție si la ambasada Israelului si cere acolo sprijin , cere ajutor de la comunitatea evreiasca din Bucuresti, ca's oameni seriosi acolo. Plus Israel este un stat bogat , cu resurse serioase care se implica in asi ajuta diaspora. Intrebarea-i insa alta, SLIule , ule , ule , te baga cineva pe acolo in seama , au incredere in tine ?
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039