REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Chițac: Până pe 1 iunie, lucrările de pe bdul. Al. Lăpușneanu trebuie să se încheie! Video

Chițac: Până pe 1 iunie, lucrările de pe bdul. Al. Lăpușneanu trebuie să se încheie! Video

V.R., A.L. 24 noiembrie 2022 | 12:00 3994

City managerul ConstanÈ›ei, Felicia Ovanesian, È™i primarul Vergil ChiÈ›ac, dar È™i Daniel Vlăiescu, persoana responsabilă cu proiectele derulate de Primăria ConstanÈ›a, au susÈ›inut joi, 24 noiembrie, o conferință de presă în sala Remus Opreanu.

Daniel Vlăiescu, Vergil Chițac și Felicia Ovanesian

Felicia Ovanesian a anunÈ›at că, începând de azi, atât ea cât È™i primarul Vergil ChiÈ›ac, vor susÈ›ine o conferință de presă o dată la două săptămâni, pentru a È›ine la curent constănÈ›enii cu privire la proiectele administraÈ›iei locale

Felicia Ovanesian

Începând de azi, o data la două săptămâni, la ora 12, vă vom prezenta tot ce este nevoie. În principiu, va fi prezent si domnul primar, dar cum programul i se schimbă de la oră la oră, va face tot posibilul să fie prezent, dar eu, în proporÈ›ie de 99% voi fi prezentă. Răspund doar de DirecÈ›ia de Patrimoniu, DirecÈ›ia Gestionare Servicii Publice È™i Gestionare a Fondurilor Europene”, a declarat Ovanesian

Daniel Vlăiescu

”Am achiziÈ›ionat grătare noi, pentru parcul de la Doraly, din Poarta 6, mese noi. Se înlocuieÈ™te tot mobilierul dedicat activității de picnic. Am achizitionat 3 module de practicare de fitness în Roterdam, Badea Cârtan. IntenÈ›ionăm să dotăm toate parcurile din municipiu cu astfel de module de fitness. Am achiziÈ›ionat cosulete stradale, nu cele londoneze, care sunt mari, vor fi altele, dar de buna calitate. Urmează să achiziÈ›ionam coÈ™uleÈ›e stradale pentru colectarea selectivă, cu 2 fracÈ›ii, umed si uscat”, a precizat city managerul. Totodată, Ovanesian a mai declarat că este în derulare procedura pentru proiectarea a aproximativ 35 de locuri de jocuri de joacă noi.

Se lucrează la proiectul tehnic al parcului de la Casa de Cultură. Ne aÈ™teptăm ca de la anul viitor să refacem tot parcul de, care va beneficia de spaÈ›ii verzi, vom renunÈ›a la betoane, se reface sistemul de iluminat, plus mobilier nou. Vom reabilitata parcurile din punct de vedere peisagistic, nu doar cu dotări noi”, a completat city managerul.

Când va fi reabilitat malul lacului Tăbăcărie!

Ovanesian a precizat că primăria are în vedere È™i reabilitarea malului lacului Tăbăcărie. ”Cererile de eliberare a avizelor pentru reabilitarea malul lacului Tăbăcărie sunt depuse.  Urmează proiectarea si execuÈ›ia, nu pot să estimez cu precizie- dacă avem noroc din primăvara ne apucăm, dacă nu, din vară”. 

Esplanada este o rușine!

Ne-am fi dorit să reamenajăm Esplanada, din păcate, dacă am fi refăcut, în doi, trei ani totul s-ar fi dus la pale. S-a efectuat o expertiză... este necesara consolidare si am înaintat documentaÈ›ia necesara. Arată groaznic, e o ruÈ™ine. Facem tot posibil să găsim surse externe de finanÈ›are”, a spus Ovanesian.

Chițac, despre sistemul de termoficare

În noiembrie 2023, trebuie să se încheie înlocuirea reÈ›elei de transport. AÈ™a sunt contractele semnate... etapa 1 e în derulare, pentru etapa 2 am semnat contractul, iar pentru etapa 3 urmează să-l semnăm săptămâna viitoare. Dacă nu făceam chestiunea asta, din două rele una se întâmpla. PreÈ›ul gigacaloriei era atât de mare, încât subvenÈ›ia creÈ™tea. Al doilea rău...închideam sistemul de termoficare. Când am venit, am găsit un studiu de fezabilitate aprobat în 2019 care ne spunea că sistemul de termie trebuie să fie acelaÈ™i, ca È™i structură, dar toate componentele trebuie schimbate: È™i CET-ul, È™i reÈ›eaua de distribuÈ›ie...”, a spus ChiÈ›ac.

Legat de lucrările de pe bdul Al. LăpuÈ™neanu, ChiÈ›ac a declarat că până pe 15 mai, cel târziu 1 iunie, acestea trebuie finalizate.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr Popescu de mai jos. Ia-l acasa si ingropati-va amandoi la 2 metri javrele dracului
3
0
ESTE BINE CA SE LUCREAZA, SE FACE CEVA.....DAR FARA CAP..........CUM SA DESFACI CANALUL TERMIC PE STINGA PE LAPUSNEANU SI PE DREAPTA SA DEZAFECTEZI TROTUARELE? SI SA RAMII PE BDUL .LAPUSNEANU NU CITE O SINGURA BANDA PE SENS????
5
0
Primarul acesta chiar face treaba, bravo lui. Constanta asteapta de ani de zile un astfel de om care sa se implice in tot ce tine de oras. Sigur, nu stim sa apreciem, asa ne-am invatat de la Fagadau, sa nu se faca nimic. SUCCES CHITAC SI ECHIPEI.
0
9
Panaramelor
5
0
De Stefan cel Mare , tarlaua orasului, spune mos teaca ca se pierd banii europeni. De ce nu spune si ce a facut sa termine la timp lucrarile ? Pentru ca in afara sa vorbeasca aiurea, nu face nimic in Primarie !!!
10
0
Eu zic sa nu mai asteptam pana la alegeri asta este opinia mea. Sedintele de consiliu se tin tot onlone sa te dea afara si sa nu poti sa participi J E G U R I astia sun P.N.L + P.S.D au distrus orasul au distrus afaceri ,cine nu cotizeaza la partid sunt inchisi. Controale peste controale. Justitia in Constanta nu exista nici politie nu avem.
8
0
Nici Chiț nu crede,spune trebuie sa se termine lucrarile nu ca se vor incheia sigur.Dupa ce au vandalizat toate bulevardele urmează IC Brătianu.Scopul acestui tiran este sa desființeze toate locurile de parcare de pe bulevarde sa creeze nebunie în oraș în trafic oamenii pierd zeci de minute .În Herson oamenii se aduna in centrul orasului pentru semnal la mobil.Dupa noua luni de bombardamente sălbatice ale rușilor Hersonul arata mult mai bine decât Constanța.
11
0
Decopertarea strazilor si bulevardelor ,a trotuarelor orasului au fost facute in cel mai bun caz printr-un mare abuz in serviciu ,daca nu prin coruptie extinsa ! Organili platite sa ne apere se ocupa de gainarii ,ard oameni nevinovati in spitale ,niciun vinovat ,aducerea orasului in stare deplorabila ,niciun vinovat....Mai vor si pensii speciale ,procurori ,judecatori ,militieni nu trec zilnic prin acest oras ,sau sunt bine platiti sa se faca ca nu vad ?
9
0
2 boarfe puse la uscat pe scaunul galben al PNL. Dragi conducatori de partide, v-ati lins pe bot de majoritatea voturilor orasului Constanta. Doar daca din lista voastra fac parte oameni de valoare mai pupați voturi. In rest o sa ne pupati putza umeda si o sa luati M U I E
11
0
1 iunie in ce an? tolomac analfabet, ai facut genocid in orasul asta, esti primarul impotriva Constantei, ai transformat orasul in ruina ciuruita
16
0
Conferinta la 2 saptamani? Sa spui ce bai pocnitoare ovanesian, sa spui ca de luni de zile nu lucreaza nimeni la trotuarele devenite transee sau la asfaltul decopertat? Javre ordinare dati va demisia.
17
0
Constanta a avut de la revolutie incoace parte de primari p****i si corupti, dar sa aiba parte de un edil care sa dea dovada de rea credinta ca tine nu credeam ca e posibil. Esti o mizerie de individ iar asta se vede si din asocierea ta cu Ovanesian. Gunoiule de primar chiar nu vezi ca ai adus orasul asta la un stadiu apocaliptic. Orice cretin ar fi observat ca lucrarile tale sunt de cea mai s***a calitate, dar tu nu, tu spus ca betonul, sau dalele sunt denivelate pentru ca bate vantul, dar cand se linisteste nu vor mai fi valuri.
17
0
Ne-a zis noua Omocea ca nu o sa fie gata de 1 iunie...
9
0
Băi primare, ați decopertat foarte multe străzi și bulevarde la care nu lucrează nimeni de luni de zile, ați săpat zeci de kilometri de șanțuri care stau belite de luni de zile, cad în ele oameni, taxiuri și salvări. Ce că*at de contracte în derulare? Voi sunteți sănătoși la cap? De la intrarea în oraș și până dincolo de podul de la Doraly ați distrus și șoseaua și trotuarele, circulă lumea pe carosabil, nenorociților! Ați cumpărat grătare de picnic? În Noiembrie? Tâmpiților! Plm
24
0
Mangia bene Caca forte Non paura de la morte Sictir gunoaielor!!
10
0
Sa dea domnul sa nu prinzi 2023 viu, jigodie ordinara ce esti
27
1
Bai hoțule cu comanescu tot un pui de securist plătiți a oameni hotilor
29
1
Bai Chitac, nu am votat de 20 ani dar acum o sa merg la vot chiar daca voi vota o musca, sunt convins ca va conduce mai bine decat tine.
35
1
Demisia incompetentilor
36
0
Ati distrus orasul , vati lins pe bot la alegeri si voi si PSD sunteti mana in mana impreuna ati distrus orasul. Str. Stefan Cel Mare mai are putin si face 3 ani de cand este distrusa si afaceri ingropate.
29
4
sistemul de termoficare e mort si ingropat. Faceti-va un bine si puneti-va centrala ca sa aveti apa calda si caldura, nu mai stati la mana lui Puopa si Chitzac ca astia doi sunt mincinosi patologici.
28
1
deabia asteptam alegerile sa va dam jos, ati transformat orasul in ruina
39
0
Sictir chitcane ! Sictir feliciu !
34
0
The walking dead of Consiliul Judetean.
19
0
Inlocuirea retelei de transport o sa fie terminata atunci cand o sa intre primaria in faliment!!
23
0
Nu va lasati prostiti
33
0
Cand se reface parcul din Tomis Nord,de pe strada Cismelei?Ati taiat toate leaganele ,balansoarele ,toboganele si ati spus ca veti aduce altele,dar nu ati facut nimic,doar niste banci de unica folosinta la pret de extra calitate.ASTEPTAM SA REFACETI PARCUL PT.COPII!!
25
0
Curțac și Protanesian, două p******e hoațe. Acum vor manca căcat la două săptămâni. Realizări 0.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108