REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CINE este INDIVIDUL DROGAT care a fost OPRIT în TRAFIC, cu FOCURI de ARMĂ, de către POLIȚIȘTI

CINE este INDIVIDUL DROGAT care a fost OPRIT în TRAFIC, cu FOCURI de ARMĂ, de către POLIȚIȘTI

Replica API 8 august 2021 | 13:36 9170

Au avut loc traficul din Constanța, sâmbătă, scene demne de filmele de acțiune. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au efectuat, în jurul orei 07.40, semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa în municipiu. Întrucât acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, refuzând să oprească, polițiștii au plecat în urmărirea sa. Pentru a opri autoturismul, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția anvelopelor, reușind, într-un final, să-l prindă. Dar cine este individul care a jucat rolul principal? O cunoștință mai veche a oamenilor legii. Se numește Apostol Ion Enache, are 37 de ani și locuiește în Murfatlar.

După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora: la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat), acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice.

De precizat faptul că individul nu se află la prima abatere. El se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie a acestui an. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

IMAGINILE cu momentul FOCURILOR de ARMĂ din TRAFICUL din CONSTANȚA le puteți urmări mai jos:

În 2013 a fost arestat, după ce a spart 15 mașini într-o singură noapte

Împreună cu frații săi, Apostol Ion Enache a spart mai multe mașini în 2013, într-o singură noapte, după ce au ieșit de la discotecă. Nu au putut să fure nici un autoturism, dar, cum nu puteau încheia noaptea de "distracţie" atât de repede, cei şase s-au pus pe furat. Au luat tot ce le-a picat în mână, de la CD-uri, casetofoane, termosuri de cafea şi până la sticle, pe care le-au triat după bunul plac, iar ce nu le era de folos, a fost aruncat pe drum, la întâmplare. A doua zi, poliţiştii s-au trezit asaltaţi de sesizări telefonice, prin care locuitori din Murfatlar reclamau că autoturismele le-au fost vandalizate, li s-au spart geamurile, le-au fost forţate portierele şi le-au dispărut bunuri. Cu ajutorul martorilor, dar şi cu imaginile înregistrate de nişte camere de supraveghere din zonă, oamenii legii au reuşit să dea de urma făptaşilor, organizând în dimineaţa de marţi, 26 februarie, o percheziţie domiciliară. Acolo au fost găsiţi hoţomanii, fiind vorba despre Enache Ion Apostol, de 27 de ani, la acea dată, Costel Cercel, de 22 de ani şi concubinele acestora. Ceilalţi doi, un alt bărbat şi concubina, nu au fost găsiţi, rudele declarând că sunt plecaţi din localitate.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În cursul zilei de duminică, 8 august, bărbatul a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Astfel, instanța a decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și:

Ţiganii care au spart 15 maşini în Murfatlar au fost arestaţi

IMAGINI cu momentul FOCURILOR de ARMĂ din TRAFICUL din CONSTANȚA! Video

URMĂRIRI în TRAFIC, la Constanța, cu FOCURI de ARMĂ! Video

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arbeit macht frei!
1
1
Untermensch
1
1
rude cu zburatorul din poza si cu ala cu clatita.
1
1
Astia fac fapte in forma continuata ca isi doresc arest preventiv, le place bulangeala de pe arest.
5
1
Bravo lor , n-au ezitat sa traga cu arma , toata consideratia mea pentu profesionalism ! Din pacate justitiarii spagari le vor da drumul maine , clasica poveste....Nu prezinta pericol public !
20
2
Nu facea bine Ne-a Nicu cand va trimetea la cules porumb pe camp .Acum intrati la puscarie ,cazare si masa asigurata sala de forta ,muncesti doar daca vrei ,te doare la pla
12
2
e un bou care doarme cu ma sa in pat!
7
1
datii 10 ani de puscarie golanul asta e un pericol , s-au asteptati s-a omoare oameni
21
0
ce fatza de om cuminte si de treaba...
15
1
Politicul "mana in mana" cu interlopii,peste tot,GLOBAL
19
1
Sageata clanului bancuta cocos
14
1
Care este legatura intre un drogat si primarul PSD ? Vrei sa iti iei o mwie si nu stii cum sa faci. Ai luat-o deja fraiere coclit
12
8
Maine ii dau drumul.
14
1
Despre Clotilde,de primarul PSD care i-a dat liber unui prieten sa efectueze lucrari in sectorul 3 lucrari in urma carora au murit 2 oameni ai auzit ceva ma?.
13
22
Bai Ioane , ia-l si pe fractu ca ne-am saturat de scandalurile voastre
15
0
Am vazut un video pe YT numit: Floarea din politie. Frumos rau...
6
3
Deci.in 2013 aces 27 ani. In 2021 are 37 ani
11
5
Tu in 25 de ani ai fost controlat de 2 ori. Eu in 27de ani , de cand am permis, am fost controlat o singura data, prin judetul Alba.
14
2
In trafic sunt o multime de masini conduse de catre indivizi fara permis ! Nu mai punem in calcul pe cei care conduc cu permisele suspendate ! In 25 fe ani de cand am permis, am fost controlat de 2 ori ! Niciodata in Constanta.
25
5
De cand stau suedezi in Murf. in Basarabi. Apropos, de ce nu se revine la numele initial?
21
1
Baietel daca aveai spate ca mine nici nu te oprea in trafic...Eu am ciordit voturi si ma pus primar la cel mai bun sector din roumania
17
38

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468