REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cine este șoferul de 80 de ani, care ar fi vinovat de producerea accidentului din Mamaia

Cine este șoferul de 80 de ani, care ar fi vinovat de producerea accidentului din Mamaia

A.F. 9 octombrie 2022 | 00:00 36598

Vineri, 7 octombrie a.c., un accident teribil s-a petrecut în Mamaia, între un autoturism, condus de un șofer de 80 de ani, și o motocicletă, în care un tânăr în vârstă de 28 de ani a decedat la fața locului, în ciuda manevrelor medicilor de a-l ține în viață.

Un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în Mamaia. Pasionat de motoare, victima nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a fost luată din plin de un autoturism condus de un octogenar.

Martorii spun că șoferul de 80 de ani ar fi întors pe linia dublă continuă. Însă, dacă a fost așa, vor stabili polițiștii.

Motociclistul decedat în accident era căsătorit și avea doi copii.

El este șoferul de 80 de ani

Rudele și cunoștințele sunt șocate de cumplita tragedie și au postat mesaje de susținere pentru familie: „Nu am cuvinte...“

„În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să-ți găseşti cuvintele. Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, naşul nostru drag. Ai plecat în lumea celor drepți şi buni, suflet frumos şi bun ce ai fost. Nu te vom uita niciodată, drum lin către îngeri!“

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!“

„Doamne, nu pot sa cred! Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere să treacă peste!!!“

„Of , Doamne, câtă durere... Condoleanțe întregii familii, și multă putere să treacă peste această durere imensă! Dumnezeu să-l ierte!“

„Mare păcat. Avea toată viața înainte. Mare durere pentru părinți, să-ți pierzi copilul. Mare durere pentru soție și copii. Un copil tânăr, respectos, cu bun simt, a lăsat un urma lui mare durere. Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul lângă îngeri! Părinților și familiei sa le dea Dumnezeu putere să suporte un asemenea șoc!“

„Fără cuvinte! Grea încercare pentru familie! Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Drum lin, Dani!“


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Totul tine de conduita. Insa, observati conducatorii de harley davidson (chopper) cat de feriti sunt de accidentele mortale, rata este extrem de mica de mortalitate. Daca motociclistul implicat ar fi avut o viteza decenta, nu s-ar fi intamplat tragedia. Este normal sa gresesti. Vinovatii sa fie pedepsiti. Condoleante.
2
1
Sunt mulți idioți cu mașini pe 4 roti ce întorc pe linia dubla continua... dar nici cei de merg pe 2 roti nu mie rușine sa zic ca aleargă cu peste 100 km /h prin mamaia de parca toată strada e a lor .... condoleanțe sincer! Moșul la pușcărie
1
2
Așa a fost sa fie! Soarta! Pe 2 roți ,nu este ca pe 4 roți!
0
0
Mosul o fi întors pe dubla continua , o fi văzut motociclistul în depărtare dar sigur nu s-a gândit că vine cu o viteza excesiva , totuși e Mamaia nu ești în mijlocul pustiului . Clar este vinovat mosul , dar repet daca motociclistul avea viteza aproximativ legală nici măcar nu se loveau.
20
9
Problema la multi e că își iau motociclete doar ca să iasă în evidență sau sa dea bine la fete tinere care sunt topite după smecherasi pe motor. Nu este cazul mai sus fiind familist , dar ca familist ai putea sa gândești că cineva te așteaptă acasă și nu vei mai merge cu 150 pe limita de 50 spre exemplu pentru că nimeni nu e pregătit să evite o ghiulea pe care abia ai timp sa o vezi.
16
4
Se mai raresc si ei!La mai multi!
7
16
Nu sunt de partea nimănui , probabil nici bătrânul nu mai avea ce căuta la volan dar motociclistul daca circula cu viteza regulamentară nu murea nici dacă îl bătea mosul cu bastonul după accident . Respect motocicliștilor care circula cu viteza regulamentară , pentru restul nici un pic de compasiune.Vrei viteza ? Du-te noaptea pe autostrada și da'i până nu mai poți dar în localități sau chiar și în afara lor pe DN 'uri sau drumuri europene mergeți civilizat pentru că în primul rând voi suferiți cel mai tare și familiile voastre , nu șoferul în care intrați voi sau care intra în voi . Foarte multe accidente se întâmplă din cauza vitezei motocicliștilor chiar daca legal șoferul mașinii e de vina pentru neacordare de prioritate . Poate șoferul nu apreciază corect viteza motocicletei sau poate nici măcar nu apuca să îl vadă. Nu toată lumea se așteaptă și nici nu este normal sa te gândești ca un motociclist sa circule cu minim dublu vitezei legale cum se întâmplă în majoritatea accidentelor unde șoferul nu acorda prioritate spre exemplu .
18
6
Pana se judeca dosarul moare și asta de 80 de anii. Si motociclistul dacă avea viteza legala, păstra distanta fata de automobilul din fata corespunzătoare, poate era ok acum. Sincer mam saturat câte accidente am evitat cu motocicliștii și cu trotinete, sunteți prea zmei ma prea miezul din p**a va credeți! Iao mai ușor și totul va fi ok! Nu mai rupeți motoarele alea prin mamaia nopțile!
18
7
Va dau la m**e la toti papagali care sunteti tari in gura doar de la tastatura
7
20
Va este teama sa precizati cine este octogenarul? Folositi titluri mincinoase pentru audienta? Daca aveti sange-n coaee, precizati cine e vinovatul? Laturilor!
28
3
Pacat de tinertea lui.dar daca mergea cu 60-70 nu cred ca motocicleta se dezmembra.si el ar fi avut ceva oase rupte.asa….viteza el,mosul a intors aiurea…
18
4
Ar trebui sa se testeze serios psihologig motociclistii merg ca nebunii,merg noaptea pe stradute cu motorele ambalate de potrnesc toate alarmele auto iar cand patesc ce apatit asta incepe familia sa planga ce baiat bun si cuminte era
25
8
Cum cine este? E l este, nu-l vedeti? Mari jagardele de ziaristi mai sunteti. Va zic eu cine este ca-l stiu, dar asta intr-un episod viitor.
13
0
Clar m*****n,trening si adidași. Venit se la oi.
14
5
Vad tot felul de comentarii aiurea , unu cu spaclu altu ca e m******n de parca ar avea relevanta . In primul Condoleanțe familiei. In al doilea rand accidentele pe sosele se intampla dintr doua motiv simple lips legilor si lipsa politiei rutiere in trafic simplu sa stiti ca afara nu de civilizati respecta legile si ca stiu ca sunt fripti rau se ajunge pana la confiscarea masinii. Si inca ceva peste tot in lume civilizatia sa facut cu legi dure "cu biciul" nu cu vorba buna. Si sa nu incepeti cu cacatul ala de discurs ca avem legi dar nu se aplica .
24
3
Ziarul cwurului, cu click-bait-urile voastre, de ce puneti in titlu ca spuneti cine e ?
24
1
Ptr ion vasile bai rsti p***t ?
0
7
Hodorogul de 80 ani sigur e un j***s de m******n cu oi multe. Toti nespalatii de machidoni au merțuri d-astea.
29
19
Mosul a intors pe continua, aia e vina lui. De lovit l-a lovit donatorul, si pariu ca te-ar fi lovit si pe tine la viteza cu care venea. Cand rulezi cu 2x viteza traficului accidentul devine doar o chestiune de timp.
28
6
de ce atata hate pentru motociclisti? nu sunt toti la fel. dovada faptul ca in cazul de fata, mosul care a taiat dubla e de vina.
29
9
eliana,vezi sa ai in trusa medicla un spaclu sa va adunam putinii creieri de pe asfalt fa!motorul nu.l mai ambala,ca ne bagam ula in g ura ta!
10
12
ce fatza de retard nascut la 6 luni are.prea fraier!
5
21
inca un retard pe motor sa dus....a mers bine anu asta
10
25
Saracia te face sa ai astfel de comentarii .. sotto sotto esti un sarac distrus
10
12
De vina a fost motociclistul, purta poseta? Fatalau, sa crape in pwla mea de m***t ordinar. Bravo mosule.
8
36
barbosul drogat tatuat se grabea,pierdea avionul,pierdea roaba din cimitir cu care culegea iarba.ba fraierilor,iti trebuie ceva minte in gindire ca sa treci prin viata.cind esti nesi si fraier,te racoresti,si asa sint prea multi inteligenti iar tiGanimea fatA pe banda.
7
18
Asta inseamna ? Hmm ..esti p***t doar la replica in comenturi sau intotdeauna? Daca eu vin de pe contrasens si tu intorci pe continua cum mortii tai sa nu fie lovit in dreapta ? Anchetatorul pul i mele
18
2
Daca va uitati bine vedem ca masina mosului este lovita pe partea dreapta. Deci daca intorcea trebuia sa fie lovit pe partea stanga....
10
25
Ce se mai poate face acum este sa se cerceteze unde si-a facut batranul vizita medicala pt. a-si prelungi permisul! Vad ca de abia sta in picioare intr-un baston, cred ca nu mai trebuia sa conduca mai mult! Il "albesc" si p-asta, aia nu e masina de octogenar/pensionar! Cine stie al cui octogenar e sau ce-o fi fost la viata lui!
25
1
Ce îți mai dai tu cu părerea Eliana?.Chiar le știi pe toate.Sa îți eium pe la spate daca le cunoști pe toate.Sa îți ei acasă un zdruncinat din laba care zboară pe două roti pe sosele să ajungă mai repede la bolta albastra de pe Theodor Burada.
5
16
Mosul mai bine stătea acasa....se grăbea sa devină criminal la bătrânețe..se gtăbea pensionarul ..a intors pe linia continuă ....Va dati seama dacă moșu la 80 de ani se grăbea vă dati seama unii inconștienți tineri mai multe doamne nebune cum se grabrsc si cum trec cu viteza luminii pe strădute fără să le intereseze ,de copii ...ce sa mai zic de pisici care zboară zilnic precum avioanele .Motociclistul a murit cu zile din cauza unui octogenar si ca sa nu se mai intample asemenea tragedii n-ar trebui sa se introducă testul psihologic obligatoriu cu comisie de la politie in fircare an sau cel mult la doi ani?Cu siguranță mulți soferi ar deveni pietoni.
24
8
Avem nevoie urgenta de organe umane.Cand mai ambalați voi giugulaniilor sa vă dați reptile pe sosele să ajungeți de urgenta la BELLU !...succesuri la cca 2 metri acoperiti de pământ.
13
18
Toti astia barbosi sa ii de-a la m**e lui mata ca daca o f*t i sa ai un frate la fel de dobitoc ca tine
8
15
ciucametii astia care tot injurati bosorogii,nj va mai cacati pe voi ,ca o sa ajungeti si voi acolo,daca o sa ajungeti...de la atita redbull si iarba...problema e ca si hodorogu' si ciucametrle su incalcat regulile.....cit despre vizita medicala,nu mincati cacat aiurea,ca daca se inaspresc treburile si nu va da medicalul,va vacati pe aici ca ce ai dracului sint astis df la clinica....hai sictir!Dzeu sa-l ierte!
19
16
Nu știu cum a fost în acest caz dar, motocicliștii sunt o problema pentru trafic.
33
16
Condoleanțe!
14
2
Regulile de circulatie sunt incalcate de oameni,indiferent de varstele lor. Mai mult,daca e sa fim sinceri,teribilistii nu sunt cei de peste patruzeci de ani. A merge cu viteza pentru a impresiona in scopul validarii calitatilor personale,tine mai mult de cei tineri si zurlii,necopti si poate chiar inculti. Respectati regulile,nu va dati mari la volan sau pe motoare si va fi OK.
33
4
Asta de sub mine .. esti prea idiot ca sa stai pe net. Pls scuteste-ne de un dobitoc.
14
16
Si el o ardea pe doua roti ?
21
12
Mi-am reinoit permisul anu trecut si am vazut pe pielea mea ce inseamna de fapt examen medical. Te plimbi frumos de la un cabinet la altu in institutia respectiva, nici naiba nu te controleaza de nimic, sa te ia la puricat. Se pune stampila si semnatura, la fiecare in parte si gata controlul. Si asta fara sa dau vreun ban. Imaginativa cati oameni cu afectiuni trec bine merci inapoi la volan. O durere in pl mai mare la ca clinica acolo, rar mi-a fost dat sa vad. Per total mosu ar fi putut sa conduca linistit pana ii canta popa.
23
10
Se pare ca da.
18
3
Acel mos trepanat nu avea ce cauta la volan. In viata lui nu trecea testele medicale ... dar asa e cand dai 100 lei ptr o vizita medicala. Copiii lui subt vinovati moral pentru ca nu i-au zis "lasa in plm masina ca abea mai vezi pe unde mergi" .
34
12
Ce fraier barbos.daca intelegea ca un motor pe doua roti nu.l opresti in 2m daca.ti taie un berbec,o pisica,ceva calea cind mergi cu 200 la ora,traia.Asa selectia naturala lucreaza.
29
31
Dar ce mai cauta la volan la 80 ani.. ? Doamne ferește..
34
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272