REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CINE ne DESPĂGUBEȘTE dacă avem REACȚII adverse la VACCINUL anti-Covid

CINE ne DESPĂGUBEȘTE dacă avem REACȚII adverse la VACCINUL anti-Covid

Replica API 28 decembrie 2020 | 12:03 3589

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost întrebat, duminică, la deschiderea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, dacă Guvernul va da o Ordonanţă de Urgenţă pentru despăgubirea persoanelor care ar putea avea reacţii adverse la vaccinul anti-Covid, menţionând că vor fi informări în momentul când va fi luată o decizie în acest sens, relatează News.ro, scrie stiripesurse.ro

Vlad Voiculescu a fost întrebat duminică, dacă vor fi acordate despăgubiri în cazul în care persoane vaccinate anti-Covid vor prezenta reacţii adverse.

“Mai întâi trebuie spus că în fiecare centru există câte o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se interveni. Există extrem de puţine cazuri, sigur pentru orice produs farmaceutic există această posibilitate teoretică, dar există în fiecare centru tot ceea ce trebuie pentru a se preveni orice agravare a oricărei reacţii adverse. Despre restul aspectelor, precum despăgubiri, cu siguranţă vom face publice aceste informaţii la timpul potrivit”, a transmis ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă se pregăşte o Ordonanţă de Urgenţă pentru aceste despăgubiri, Vlad Voiculescu a răspuns: “Vă vom informa de îndată ce aceste informaţii vor fi cât se poate de clare. Vă vom informa de îndată ce o decizie va fi luată”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta despagubeste cu :Ace,Brice si Carice!
0
0
Pai mai gigi noi am crapa da uite ca nu ne lasa militia medicala condusa de talibanul smurdolog aracacat. Deci carevasazica talibanii epidemiologi nu mai pot de grija pulimii cam ca stalin si poporul sovietorus care cica libertate ne-au adus de au murit milioane prin gulaguri siberiene sau in torturile cumplite ale puscariilor carpato ponticodanubiene. Asadar si prin urmare NU NE MAI SALVATI!
1
0
daca esti drogalau,fatat la 7 luni dintr.o mama betiva,taranoi bugetar,Nu fa vaccinul.Si asa nu ajunge la toti.Mai crapati dreq de mirletzi,ca v.ati inmultit precum carcalacii,si nai respiram si noi putin aer curat!
0
2
cu logica fraierului, exemplul tau este valabil si in cazul celor care se imolvavesc de covid, 1000000 se vindeca si 10 ajung la ATI, atunci de ce facem vaccinul??? deci esti retard dar problema e ca postezi!!!
3
0
Vaccinul este voluntar si neobligatoriu! Despagubire poate da doamna cu coasa, adica moartea! multa sanatate!
4
0
Nimeni. In mod oficial, nimeni nu despagubeste in acest caz. Nici macar in SUA. Mai ales acolo!
5
0
Cine intreaba de despagubiri? Iar jagosii de conspurationisti? Bai jagurilor! Orice bagi in tine pe orice cale ,chiar mancare sau bautura,da reactii adverse! Pt toti nemancatii! Sa va plareasca mama voastea ca v a facut pe lume defecti! Daca 1 000 000 de oameni nu au nimic si 10 au ceva,inseamna ca aia 10 sunt cu defect,adica rebuturi! In antichitate ii aruncau de la inaltime ca sa nu se mai reproduca! Numai in societatea actuala cultivam.toti retarzii!
8
6
Vaccinul este optional, cine se vaccineaza stie riscul daca are antecedente. Nu mai cautati nod in papura. Cine ii despagubeste pe cei care contracteaza infectii intraspitalicesti?
19
1
Daca se inregistreza un deces ca urmare a vaccinarii anticovd 19 tot ce va primi familia mortului este ajutorul de inmormantare si scuze din partea lui Arfat si a ministrului sanatatii. Cine a produs vaccinul sa raspunda, noi doar l-am aplicat ar spune maria sa Iohannis. Sictir cu vaccinurile voastre, Dumnezeu a creat Omul pe Pamant fara a avea nevoie de vaccinurile voastre mortale.
7
11
13:01 ! nu mai bea ca faci urit ! si nici nu intelegi ce-i in jurul tau Voturile se aduna din toata tara Cta este doar o felie Iar dace esti vulgar sa nu crezi ca devii simpatic
5
9
Va rog cenzurati comentariile obscene.. Toti retardati posteaza obscenitati aici.. Este un ziar va rog sa luati masurile legale.. Se poate indentifica IP...
12
8
Nimeni nu o sa despagubeasca pe nimeni niciodata in nici un caz. Asta este politica oricarei mari companii farmaceutice. Deoareca acum ceva timp in urma anumite mari companii au fost la un pas de faliment din cauza ca au fost date in judecata.
18
2
Tu faci parte dintr-un partid care nu a fost votat nici macar de proprii membri. In cta toti usr-istii pulii au votat pnl si cumva, ai ajuns tu ministrul sanatatii. Mai du-te-n gatu ma-ti de avorton. Ai o muie ca doar ma-ta poate sa te placa.
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212