REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cine sunt suspecții puși sub urmărire penală, în dosarul lui Papari? Oana Craioveanu și Duhair Marwan, șefii clubului Princess

Cine sunt suspecții puși sub urmărire penală, în dosarul lui Papari? Oana Craioveanu și Duhair Marwan, șefii clubului Princess

Replica API 10 iunie 2016 | 13:41 3463

Oana Craioveanu

Procurorii DNA Constanța au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecții: Daniel George Papari, director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: abuz în serviciu și conflict de interese; Otilia Maria Antonaru, director în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații; Marwan Duhair, administrator al unei societăți comerciale, și Roxana Ioana Craioveanu.

Marwan Duhair și Ioana Craioveanu, cunoscuți în lumea mondenă

Marwan Duhair este administrator societăți comerciale care administrează clubul Princess din București și pe litoral. Princess Summer Club SRL, căci despre această firmă este vorba, a fost înfiinţată în anul 2010 și are ca asociați pe S. F. Issam Duhair şi Duhair Marwan, ambii din Palestina. Duhair Marwan e acuzat de trafic de influență, deturnare a licitațiilor publice și instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Roxana Ioana Craioveanu, cunoscută în lumea showbizz-ului ca Oana Craioveanu, este managerul acestei societăți. Ea e acuzată de de instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. Oana, până să ajumngă managerul clubului, a fost dansatoare, manechin, fotomodel, responsabil de relatii publice și organizator de evenimente. A pozat in reviste pentru bărbați, și-a pus silicoane și s-a miscat incitant pe cuburi in costumatii sumare. Este cea mai bună prietenă a Lorei.

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/george-papari-pus-sub-urmarire-penala-de-dna-278845/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102