REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Conducerea interimară a Organizaţiei de Femei a PSD, preluată de Doina Federovici

Ciolacu: Conducerea interimară a Organizaţiei de Femei a PSD, preluată de Doina Federovici

Replica API 6 octombrie 2020 | 00:00 1232

Conducerea interimară a Organizaţiei de Femei a PSD a fost preluată de Doina Federovici, a anunţat, luni, preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, care a precizat că el va coordona filiala Vrancea a partidului.

Marcel Ciolacu

"A fost o primă analiză după alegerile locale. Am decis anumite schimbări în structura partidului. Începând de astăzi, preşedintele interimar al OFSD este doamna Doina Federovici, prima femeie preşedinte de Consiliu judeţean şi din interiorul PSD. (...) La Organizaţia Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras şi a fost preluată interimar de domnul Mina. La Organizaţia Vrancea am preluat eu interimar conducerea. La Liga Aleşilor Locali, Decebal Făgădău, deoarece nu a câştigat alegerile la Constanţa, a fost înlocuit de Cristian Gentea, de la Piteşti, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei conducerii PSD.

Despre Doina Federovici, Ciolacu a spus că "a făcut performanţă la Botoşani, câştigând Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, fiind un exemplu în PSD".

Referindu-se la înlocuirea lui Marian Oprişan de la conducerea filialei Vrancea, Ciolacu a menţionat că a fost "un vot în cadrul Consiliului Politic Naţional".

El a precizat că "este posibil să mai vină şi alte schimbări (n.r. în conducerea organizaţiilor) în cadrul următoarei şedinţe a Consiliului Politic Naţional", după întâlnirile pe care le va avea cu organizaţiile în umătoarele trei zile.

"În următoarele trei zile voi mai avea întâlniri cu secretarul general şi cu cine mai doreşte din conducerea partidului cu fiecare organizaţie, cu toţi preşedinţii de organizaţie, în care se vor face analize comparative ale voturilor obţinute", a adăugat Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine sinucidere !!! Nici o pierdere. Doar parere de rau ca nu mai am pe cine mui !!!
2
0
Si madam Firea a pierdut alegerile. Sa plece, da, va tradat, nu a candidat cu sigla psd. Nu! Ea s-a aliat cu dana budeanu, doua parasute, doua tate. Rusine! Faceti-va curatenie in partid, curatenie GENERALA. Se impune, da! Fii CORECT d-le lider. Nu incurajati TRADARILE, falsitatea, ipocrizia si LASITATEA. Asa ati pierdut mult, foarte mult, ca partid. Nu mai repetati aceleasi GRESELI: pentru unii muma, pentru altii ciuma. Fiti corecti, fiti demni, fiti DREPTI !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212