REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ciolacu, la începutul anului şcolar: Toaletele din fundul curţii sunt o ruşine şi trebuie să dispară definitiv

Ciolacu, la începutul anului şcolar: Toaletele din fundul curţii sunt o ruşine şi trebuie să dispară definitiv

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 738

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar că "toaletele din fundul curţii sunt o ruşine" şi trebuie să dispară definitiv într-o ţară europeană.

Marcel Ciolacu

"Şcoli şi grădiniţe deschise! Fără restricţii! Aceasta este normalitatea unui început de an şcolar, cu părinţi şi bunici care sunt alături de copiii şi nepoţii lor în prima zi de şcoală! Cu multă emoţie şi speranţă, cu şoapte de încurajare la ureche şi fără separare la gardurile şcolii. Este primul pas pentru a face uitaţi aceşti doi ani grei şi lungi, cu o pandemie extrem de prost gestionată care a lăsat urme adânci asupra copiilor. Lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere, dar nu este suficient. Trebuie să înţelegem că #RomâniaEducată trebuie să funcţioneze pentru toţi, nu doar pentru elitele privilegiate. Toţi copiii, inclusiv cei din familii cu venituri mici, trebuie să aibă acces la educaţie de calitate", a scris Ciolacu, luni, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că investiţiile în infrastructura şcolară sunt esenţiale şi ele trebuie să continue.

"Toaletele din fundul curţii sunt o ruşine şi ele trebuie să dispară definitiv într-o ţară europeană. Dar trebuie să ne asigurăm că toţi copiii vor beneficia de sistemul de educaţie. De aceea, PSD va fi o voce puternică la dezbaterile din Parlament pe tema noilor legi ale educaţiei pentru a corecta orice discriminări şi inechităţi! Succes tuturor în noul an şcolar", a adăugat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mecla e problema ci veceul ciolacu.
1
0
sunt un pensionar de 74 ani...si eu am studiat la unele scoli care aveau ...PRIVATA in curtea scolii..si nu s-a intamplat nimic...iarna vazia vantul prin privata.....si nicodata nu m-am plans..am urmat si studii superioare,poate in aceleasi conditii...dar scoala...ERA SCOALA..era un respest sfant fata de profesori...era multa educatie,multa teama de note,deoarece acsa te asteptau parintii...daca profesorul spunea...SA VII MAINE CU PARINTII..nu-ti mai trebuia...nimic...acum totul este o gluma...elevii n-au respect...sunt nesimtiti...needucati..
1
0
Mecla lu ciolacu arata ca un wc. Plm
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212