REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, neexistând o testare în masă

Ciolacu: Oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, neexistând o testare în masă

Replica API 29 aprilie 2020 | 00:00 1024

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că oamenii nu au încredere să iasă din casă să meargă la lucru, după ridicarea stării de urgenţă, pentru că nu există o testare în masă care să arate "realitatea" cu privire la infecţia cu coronavirus.

"Nu am informaţiile medicale necesare de a mă exprima dacă este necesară prelungirea unei stări de urgenţă sau unei stări de alertă. Ce ştiu cu certitudine este că oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, neexistând o testare în masă să vedem realitatea", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, întrebat ce părere are despre faptul că va fi instituită stare de alertă pe teritoriul ţării noastre după 15 mai.

El a adăugat că "a fost o decizie bună ca lumea să stea în izolare în această perioadă", dar această măsură trebuia completată cu o testare în masă, "astfel încât oamenii să prindă curaj şi să vedem realitatea".

"Mă bucură că, după ce acum două luni PSD a anunţat că nu este cazul ca elevii să mai revină în şcoli, după ce ministrul Învăţământul a ieşit şi a spus - copiii mici vor merge cu măşti şi cu mănuşi ..., până la urmă preşedintele României a ţinut cont de sugestia noastră şi a amânat revenirea la şcoli", a afirmat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga ma in Parlament legea de anulare a pensiilor nesimtite.
0
0
si daca te testezi CE? iesi negativ azi si peste 3 zile poti fi pozitiv... in afara de faptul ca se toaca bani, in rest ce avantaje sunt ?
1
0
PSD a facut un mare rahat in aceasta tara! Iar acum se face de rahat. A pierdut capitalul electoral, oamenii nu ii mai suporta si jegurile astea comuniste se leaga de orice idee, pentru a iesi in fata! Sunteti penibili si distrusi politic! Lucrurile se vor schimba dramatic pentru voi, nenorocitilor! Nici pensionarii nu va mai voteaza! Singura usa deschisa pentru voi: cea care duce la ghena istoriei! Si Iliescu este in frunte!
3
0
Ciolacu ia incearca tu sa testezi anularea tuturor pensiilor speciale !
4
0
Mare bou Ciolacu.
4
0
Da, acum orban, citu si werner, du-te ma draq de pnlist, nu vezi ca astia is prosti nu stiu pe unde merg. Ce masuri au luat pt economie ? stai sa vezi ca abia acum incepe circul..
3
2
Ne-au testat destul nervii Viorica, Olguta, Carmen!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212