REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciprian Ciucu, despre certificatul COVID: 'Șoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus'

Ciprian Ciucu, despre certificatul COVID: 'Șoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus'

Replica API 30 decembrie 2021 | 23:20 1571

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, afirmă că "tărăgănarea" adoptării certificatului verde COVID în Parlament demonstrează "o profundă criză de leadership, în care o mega coaliţie nu poate impune o măsură simplă şi de bun simţ, din calcule electorale".

Ciprian Ciucu

"Liderii adevăraţi îşi asumă inclusiv decizii nepopulare, dar corecte, pentru că nu sunt lideri pentru a-şi conserva încrederea populaţiei, ci pentru a lua deciziile bune pentru societate. Într-o ţară cu o rată de vaccinare ca a noastră nici nu trebuie să mai stăm la discuţii. Iar şoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus pentru subminarea sănătăţii publice. Altfel, am putea conduce ţara pe bază de sondaje de opinie şi bruma asta de democraţie să denatureze în forma ei platoniană corespunzătoare, anarhia. Şi aşa nu suntem foarte departe de anarhie, iar autoritatea publică doar autoritate nu mai este", a scris Ciucu, marţi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, declara, pe 22 decembrie, că s-a convenit adoptarea proiectului privind certificatul COVID până la finalul anului. "Este convenit să avem certificatul COVID până la finalul anului", spunea Ciolacu, la Parlament, adăugând că există timpul necesar.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirma, la rândul său, că liberalii susţin orice proiect de lege privind introducerea obligativităţii certificatului COVID la locul de muncă care să crească rata vaccinării şi doresc ca acesta să fie dezbătut şi votat în Parlament. El sublinia că actuala coaliţie guvernamentală are o majoritate de 70% în Legislativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropo, ati observat ce engleza de balta vorbeste Sosoaca? Ce limba straina vorbeste ea? Doar rusa? Pariu ca stie rusa? Tradatoare
7
0
Alice Florescu-Bleotu pe youtube. Asa mama, asa fiica. Spiritista, pasionata de mistere si lumea de dincolo... Va povesteste de piramide si extraterestrii... De acolo vine comportamentul de spitalul 9 al Dianei Sosoaca.
6
0
Pustiule, pune burta pe carte si lasa politica pentru oameni cu capul pe umeri. Cat de fraier poti fi sa o pui pe scroafa de Sosoaca langa Vadim? Se zvarcoleste in mormant saracul. Nu m-ar mira ca Sosoaca sa fi avut steagul URSS pe perete si de-aia a facut atat circ, sa stearga imaginile jurnalistii italieni.
10
0
Sosoaca si Simion primesc bani de la Moscova. Dugin a creat AUR si misiunea lor e ROEXIT. Ai impresia ca roexit e o solutie si ca Rusia ne-ar lua sub aripa ei daca iesim din NATO? De Novorusia 2014 ati auzit? Rusia are de gand sa anexeze Gagauzia si Transnistria in perioada imediat urmatore. Si unii inca mai cred in unirea cu Moldova si povestile Sosoacai cu dacii liberi.
11
0
De cand este interzis sa ai alte pareri decat alti ,asta se leaga de Sosoaca de Vadim carora nu le ajunge nici pana la degetul mic!
5
11
Voi sunteti clar pluseristi. Atat stiti. Sa faceti sesizari. Dobitoci
4
11
Voi psdistilor nu stiti decat sa pociti numele adversarilor. Pai cum se face, boss, ca il voiati presedintele tarii pe Dragnea si acum nici macar nu mai e in partid? Voi votati pe cine decide partidul, nu candidatul in sine. Nu e asta o atitudine de grup infractional? Oricum nu toti membrii psd sunt de acord cu decizile, dar sunt obligati sa voteze un anumit candidat. Lucru grotesc.
12
1
ciuca ciucu cucu mucu mai sunt multi dastia a fatat scroafa
4
7
REPLICA, va rog anuntati autoritatile privind comentariul de la ora 00:45 29 decembrie 2021
6
2
Fapta de a indemna publicul, verbal, in scris sau prin orice alte mijloace, sa savarseasca infractiuni se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat. Asta de la 29 dec 00:45 trebuie identificat si amendat. O astfel de remarca este inadmisibla pe un site de stiri citit de un public larg. E categoric instigare publica in scris. Categoric a fost amenintare, este un sustinator al sosocilor, despre care era stirea.
11
1
Va rog sa verificati IP-ul si informati de urgenta autoritatile. Asta de jos instiga la crima?
11
1
Ciucu poate ii ia smecherii gatu si se linisteste
3
12
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212