REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CIRC în SALA de JUDECATĂ! Americanul care droga tinerii pentru a-i VIOLA, LUAT cu AMBULANŢA!

CIRC în SALA de JUDECATĂ! Americanul care droga tinerii pentru a-i VIOLA, LUAT cu AMBULANŢA!

Replica API 28 iunie 2017 | 00:00 1670

Situaţie incredibilă!

Situaţie incredibilă!

Etan Tzvi Dimant

Americanul care le dădea tinerilor de băut prin cluburi, inclusiv Goblin, după care îi invita la el acasă și le punea prafuri în alcool pentru a-i viola, a făcut circ în sala de judecată! A precizat că nu se simte bine, că i-a scăzut glicemia și și-a dat ochii peste cap, luându-l cu leșin. A fost dus la spital, iar judecătorii au luat o decizie incredibilă: l-au lăsat în libertate!

Etan Tzvi Dimant, în vârstă de 35 de ani, student în anul IV la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius, a fost propus spre arestare, însă magistrații Judecătoriei Constanța au decis să-l lase în libertate, sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Pe timpul măsurii preventive, suspectul trebuie să se prezinte la organul judiciar pe rolul căruia se află cauza ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei/domiciliului, să se prezinte la organul de poliţie din circumscripţia localităţii de domiciliu, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat și să nu depășească limita teritorială a judetului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza.

Procurorii abia așteaptă să vadă care este motivarea instanței, dar, între timp, au și contestat decizia, cu speranța ca Tribunalul să emită mandat de arestare. Însă, înainte ca judecătorii să se pronunțe, Etan a făcut un circ de zile mari în sala de jucată. A spus că-i este rău, că-l ia cu leșin și a cerut asistență medicală. A venit o ambulanță și a fost dus la spital. Acum, momentan, este în libertate. Amintim că individul avea un plan bine pus la punct, în sensul că mergea prin cluburi, între care cel mai des în Goblin, unde dădea de băut tinerilor, după care îi invita acasă la el, el locuind cu chirie pe strada Mircea, pe lângă Colegiul Mircea cel Bătrân. Și aici le prepara ceva de băut, dar și cu prafuri (benzodiazepine) după care îi viola.

Victimele s-au trezit în dormitor, dezbrăcate!

Așa s-a întâmplat a data de 12.06.2017, când doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos, după care ar fi fost agresați sexual de către acesta. Ei merseseră la domiciliul lui Etan, în calitate de amici, după ce se împrieteniseră în club și apoi li s-a rupt firul, știind doar că au băut ceva. Tinerii au declarat că i-a luat amețeala în timp ce stăteau pe canapeaua din sufragerie și că îi vedeau fața americanului.

"Râdea", au spus ei. Apoi s-au trezit în dormitor, dezbrăcați. Și-au dat seama ce s-a întâmplat și au plecat. Pe drum au făcut accident rutier, lovind mai multe mașini din pricina faptului că erau amețiți. Au povestit totul anchetatorilor, iar aceștia au și demarat cercetările și au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale. Benzodiazepinele, potrivit castlecraig.ro, sunt medicamente cu efect tranchilizant mediu sau minor, folosite pentru tratarea psihozei.

Acestea sunt cunoscute şi sub numele de diazepam (Valium, Diazemuls), lorazepam (Ativan), clonazepam (Klonopin, Catapres, Dixarit), alprazolam (Xanax). Folosite în mod excesiv, benzodiazepinele devin droguri, deoarece au acelaşi efect că acestea şi provoacă dependenţă. Acestea încetinesc activitatea sistemului nervos central. Ele scad nivelul de anxietate, au efect sedativ, proprietăţi anticonvulsive (reduc convulsiile) şi relaxează muşchii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-mi-as pula in toata america lui si in natia lui de drogati !
1
0
asta-i american dupa pasaport ca dupa mama nu-i decat un imputit de jidan,ar trebui scopit dupa care ouale indeste pe gat,porc
4
0
O fi fost vreunu din gardieni pe inves si i-a pus prafuri americane in bautura ca sa-l impaneze in celula. Serios vorbind, avem o justitie impartiala si corecta de tot kktul - asta drogheaza si violeaza oamenii iar judecatorii il pun doar sub control judiciar, in loc sa-i dea arest sau macar arest la domiciliu. Daca victimele erau rude cu judecatorii tot aceeasi pedeapsa ii dadeau?
4
0
Slugi americane e normal
6
0
Sper sa nimeresca sa-i f..a-n c.u pe magistrati, sa vezi atunci libertate
9
0
muie evreului american !!!
10
0
Romania, tara fara caini...Poponarii au liber la viol.
14
1
... bine nu ati venit in Romania ...
6
0
era gastrolog,,,le-a facut o endoscopie la colon.
4
4
Ce romantic!ce frumos!pui de daci si-o i-au prin dos! Medicinistu le-a facut o terapie de tinut minte
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218