REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru”

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru”

Andreea CONDURACHE 23 aprilie 2024 | 15:40 486

Fostul premier al României Florin Cîțu a transmis, marți, după ce PNL și PSD au rupt Alianța la București, că „este un pas în direcția corectă”. El a mai explicat că PNL trebuie să facă urgent o analiză obiectivă referitor la șansele pe care le are pentru PMB și că, după acest episod, o să fie greu, dacă nu imposibil, ca Burduja să recâștige terenul pierdut. Cîțu a mai adăugat că „e nevoie de un candidat de calibru, iar „de la PNL nu poate să fie decât președintele partidului, Nicolae Ciucă”.

Citu, dupa ruperea Aliantei PSD-PNL la Bucuresti: „E nevoie de un candidat de calibru”Florin Cîțu

„Totul e bine când se termină cu bine. Aș fi preferat această coaliție toxică să se rupă prin decizia PNL în forurile de conducere. Oricum, abia acum putem spune că vedem un pas în direcția corectă”, a scris fostul premier.

Florin Cîțu a mai adăugat că „PNL trebuie să facă urgent o analiză obiectivă referitor la șansele pe care le are pentru PMB și mai ales cum vrea să se poziționeze după alegeri”, explicând că „o să fie greu, după tot acest episod, ca Burduja să recâștige terenul pierdut”.

„Să fim sinceri, imposibil. Este nevoie de un candidat de calibru, iar de la PNL nu poate să fie decât președintele partidului, Nicolae Ciucă. Mai ales că a venit cu propunerea în PNL pentru un candidat unic care a fost un eșec total. Sau Nicușor Dan și atunci este sigur că PNL câștigă la București”, a mai scris Cîțu.

De asemenea, mai spune el, „pentru cei care încă mai speră la un viitor al coaliției toxice pentru români PSD-PNL, este GAME OVER”.

„Lebăda neagră a lovit. Efectele o să fie ingrozitoare și de durata dacă nu știm să le gestionăm. Dacă gestionăm bine efectele acestui șoc, putem să ieșim câștigători la paralmentare. Dacă nu, o să fie din ce în ce mai rău”, a conchis Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai p***t Prim-ministru.
2
1
Nu ai de ales,, c***a firea, Celalalt, tot Nicușor Dan va câștiga
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272