REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cîţu: În România, campania de vaccinare merge bine

Cîţu: În România, campania de vaccinare merge bine

Replica API 7 ianuarie 2021 | 23:41 1177

Premierul Florin Cîţu a apreciat, miercuri, că în România campania de vaccinare anti-COVID-19 "merge bine", arătând că se doreşte creşterea ritmului în care vin vaccinurile în ţară, astfel încât să se ajungă la 100.000 de oameni vaccinaţi pe zi.

Florin Cîţu

"Suntem pregătiţi (n.r. - pentru cea de-a doua etapă de vaccinare). Eu zic că în România campania de vaccinare merge bine, iar estimările pe care le avem să mergem către 150.000 de vaccinuri pe zi arată clar că direcţia este una bună. (...) Ţinta de a avea 1.000 de centre este una ambiţioasă. Sunt sigur că va fi atinsă. Trebuie să aducem mai multe vaccinuri, să creştem ritmul în care vin vaccinurile în România. Asta este, de fapt, o provocare. Suntem limitaţi şi de ce se întâmplă în UE, cum sunt vaccinurile aprobate şi să fie după aceea livrate. Eu spun:100.000 de oameni (n.r. - vaccinaţi ) cât mai rapid pe zi", a spus Cîţu, la Palatul Victoria, după şedinţa de Guvern, scrie Agerpres.

Chestionat dacă există posibilitatea extinderii schemei de vaccinare astfel încât familiile medicilor să fie vaccinate în prima etapă, prim-ministrul a precizat că nu a existat o astfel de discuţie.

El a arătat că Guvernul nu ia în calcul un stimulent financiar pentru cei care se vaccinează.

"Eu văd că în România există un interes pentru vaccinare. Nu luăm în calcul, în acest moment, aşa ceva", a spus premierul.

Întrebat dacă Guvernul va prelungi starea de alertă care expiră săptămâna viitoare, Cîţu a răspuns: "Vom lua o decizie în funcţie de situaţia din acel moment".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
balbaitul asta cu 300 de hectare de padure minte cum respira
0
0
Uuuuuuuuuuuuuuuo. !
2
0
Daca mergea bine nu mai dadeai bani la medici,creier de maimuta.Cum dracu te-ai gandit tu ma cocota vopsita cu smoc in frunte sa dai bani medicilor pentru a se vaccina populatia? De unde dai tu bani de la ma-ta din buzunar? De asta v-ati imprumutat iar? Sa risipiti catvia bani in stanga si restul sa-l furati voi? Pentru cati ani ne-ati mai indatorat nemernicilor? Tradator de neam si tara ,ar trebui sa fi impuscat.Dai mita medicilor pe fata cu acte.Sa te ia dracu de mot cineva sa te scuture bine.Bani de salarii,pensii de stat,militare, de urmas nu sunt,dar pentru medici ai?
5
1
Aiurea , merge pe naiba !!!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272