REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cîţu: Suntem pe o pantă descrescătoare a valului trei al pandemiei de COVID-19

Cîţu: Suntem pe o pantă descrescătoare a valului trei al pandemiei de COVID-19

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:00 969

România se află, în prezent, pe o pantă descrescătoare a valului trei al pandemiei de COVID-19, a declarat, marţi, premierul Florin Cîţu, care a subliniat importanţa respectării regulilor sanitare - mască de protecţie, distanţare socială.

Florin Cîţu

Cîţu a avut o videoconferinţă, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, cu prefecţii şi şefii structurilor teritoriale ale MAI.

"Aş vrea să vă mulţumesc pentru modul în care aţi administrat de la ultima întâlnire această perioadă în care am avut noi restricţii. La ultima întâlnire am spus că trebuie să ne implicăm cu toţii pentru a trece cu bine peste acest val trei şi atât prefecţii, subprefecţii, reprezentanţii MAI s-au implicat şi au făcut ca această perioadă să treacă fără incidente şi pentru asta vă mulţumesc. Acum suntem, în ceea ce priveşte pandemia, pe o pantă descrescătoare a acestui val trei şi trebuie să consolidăm această perioadă şi, de aceea, în continuare trebuie să fim vigilenţi, încă nu a trecut acest val trei, dar este clar că ceea ce a fost mai greu a trecut şi a contat foarte mult şi modul în care dumneavoastră aţi dus la respectarea regulilor", a transmis prim-ministrul, scrie Agerpres.

El a spus că în weekend lucrurile sunt simple, fiind necesară respectarea regulilor.

"Avem în faţă un weekend important, în care sărbătorim Paştele, dar şi tradiţionalul 1, 2 Mai, în care cetăţenii sunt liberi şi se duc într-o minivacanţă. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt simple: nu se va schimba nimic - mască, distanţare socială, dezinfectant, toate activităţile trebuie să ţină cont de regulile în vigoare. Sunt sigur că, aşa cum aţi reuşit să administraţi perioada de până acum, veţi face o treabă foarte bună şi în acest weekend", a adăugat premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui pus pe scaunul electric baiatul asta impreuna cu Iohales!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272