REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciucă, despre Burduja: ,,E opțiunea care dă speranțe”

Ciucă, despre Burduja: ,,E opțiunea care dă speranțe”

Andreea CONDURACHE 23 aprilie 2024 | 11:46 342

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că Sebastian Burduja, ales candidat pentru Primăria București după ce coaliția a renunțat la Cătălin Cîrstoiu, e "opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au decis până acum."

Ciuca, despre Burduja: ,,E optiunea care da sperante”Sebastian Burduja și Nicolae Ciucă

,,Am discutat cu Sebastian Burduja înainte de a lua decizia finală și am decis să mergem cu el. Șansele PNL sunt date de profilul candidatului, vine de pe funcția de ministru, e opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au decis până acum. E un segment de electorat nehotărât și poate să își prezinte programul pentru PMB ca un nou intrat în competiție, a declarat Ciucă.

El l-a caracterizat pe Burduja ca fiind motivat, foarte bine pregătit profesional și cu viziune, a declarat Ciucă.

Sebastian Burduja, noul candidat PNL pentru Primăria Capitalei, spune că nu vrea să existe atacuri de campanie între el și noua candidată a PSD, Gabriela Firea, nici între ceilalți candidați. El a fost desemnat candidat al liberalilor după ce candidatul comun al Coaliției, Cătălin Cîrstoiu, s-a retras din cursă, după o ședință maraton a liderilor PSD și PNL.

„O să vreau să ne concentrăm pe viitor. Orice zi, orice secundă pe care o pierdem în aceste cancanuri – ce a fost, cine a fost – este o zi pierdută pentru bucureșteni și, din respect pentru ei, trebuie să le prezentăm o alternativă și un model liberal de guvernare. Întotdeauna am pus interesul oamenilor mai presus de interesul meu”, a spus Burduja.

Întrebat dacă s-au înțeles pentru o campanie fără atacuri între el și Gabriela Firea, Burduja a răspuns: „Mi-aș dori să văd o campanie fără atacuri între niciunii dintre participanți. Să fie o campanie altfel, pentru democrație adevărată, așa cum trebuie să fie în România după 34 de ani, să vorbim realmente pentru bucureșteni, pe soluții, pe programe, pe investiții, cum ar trebui să arate o adevărată capitală europeană. Asta este miza”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sperante ? nu va e rusine acaparati tot ,! lumea poate alege pe cel mai bun piedone vrem
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272