REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Claudiu Palaz, plângere la poliție împotriva consilierilor județeni ALDE și PNL

Claudiu Palaz, plângere la poliție împotriva consilierilor județeni ALDE și PNL

Replica API 30 martie 2019 | 03:01 435

Se îngroașă gluma! Proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare constituit în favoarea Muzelui de Istorie Națională și Arheologie Constanța asupra unui imobil (teren), proprietate publică a județului Constanța, situat în orașul Murfatlar, propus de vicepreședintele Claudiu Palaz, a fost respins vioneri, 29 martie, în ședință, de grupul PNL, în timp ce consilierii de la ALDE s-au abținut.

Consilierii liberali au luat cuvântul, acuzând vicepreședintele CJC că încearcă să inducă în eroare consilierii, inițiând un proiect de hotărâre fără a se consulta cu reprezentanții muzeului care administrează ansamblul rupestru. Asta, după ce directorul Muzeului de Istorie a anunțat că zona a fost igienizată de către un angajat al muzeului.

Claudiu Palaz s-a deplasat, după ședință la Murfatlar, împreună cu Sorin Colesniuc, unde a constatat că, de fapt, igienizarea nu a fost făcută. Lucru confirmat și de Coleșniuc.

Așa că le-a făcut plângere la poliție. Inclusiv lui Sorin Colesniuc. ”Vă rog să dispuneți verificarea și audierea persoanelor care s-au opus acestui demers”, a scris Palaz în plângere.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/circ-in-sedinta-cjc-pe-seama-bisericilor-de-creta-de-la-murfatlar-video-386584/

https://www.replicaonline.ro/palaz-in-inspectie-la-murfatlar-gunoiul-ascuns-sub-moluz-colesniuc-recunoaste-ca-nu-i-curatenie-video-386595/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai panseaza Replica la tantalaii psd-ului! La prostu de titi brailoiu, stroe felix sau piticul radu cristian primar PNL dar cu sufletul mare de PSD-ist , ca doar nicusor constantinescu si mazare l-au uns primar! Mu1e papagalului de titi brailoiu, stroe si cameleonul cu inima de PSAD-ist radu cristian! Multa...multa mu1e!
6
0
Asta are in fisa postului la CJC? Asta a promis in campanie? PMP faceti voi curat in curtea voastra si aruncati-l pe Profesionistul ridicolului si prietenul PSD la gunoi
6
0
Poti sa-i dai lu asta toate pastilele de pe lume, nu are cum sa se mai faca bine. PNL si ALDE puneti mana de la mana si luati si voi o bona pentru dementul asta altfel riscati sa si planga in direct. In rest, deh, obisnuita plangere la militie, la parchet, cum e el obisnuit
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272