REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Club Km 0 din Tuzla se transformă în Carrefour?!

Club Km 0 din Tuzla se transformă în Carrefour?!

Cristina BĂRBUCEANU 22 ianuarie 2023 | 00:00 9182

Datele problemei s-au schimbat în ceea ce privește Clubul Km 0 din Tuzla, pe care patronii încă îl au la vânzare, pentru un preț negociabil de 300.000 de euro. Astfel că, pentru a-și amortiza investiția, Popa Olga și Popa Ioan, proprietarii fostului local, s-au gândit că o variantă potrivită ar fi și închirierea spațiului, făcând demersuri în acest sens. Și e posibil să bată palma cu cei de la Carrefour. Amintim că închiderea Clubului Km 0 a survenit din pricina locuitorilor din Tuzla, așa cum chiar Popa Olga a declarat.

Club Km 0 din Tuzla se transforma in Carrefour?!

„Oamenii din Tuzla au avut grijă să ne îngroape, dar noi ne-am ridicat”

Atunci când o persoană decide să își deschidă o afacere, nu întotdeauna treburile merg ca pe roate. Așa s-a întâmplat și în Tuzla, unde a funcționat, pentru o scurtă perioadă, Club Km 0. De ceva timp încoace, patronii Popa Olga și Popa Ioan au decis să vândă afacerea, la prețul de 300.000 de euro negociabil, sau să o ofere spre închiriere și s-au pus serios pe treabă în acest sens. Popa Olga a declarat pentru Replica: „În prezent, activitatea este închisă. Ne axăm pe hotelul pe care l-am cumpărat în Costinești. Clubul se va vinde sau va fi dat spre închiriere. Avem discuții ori să îl vindem, ori să îl închiriem unui mare supermarket. Vor veni în Tuzla ori Carrefour ori Mega Image, ceva foarte mare. Deci, clubul s-ar transforma într-un supermarket mare. Discuțiile pe care le avem sunt cu Carrefour.”

Club Km 0 din Tuzla se transforma in Carrefour?!Clubul din exterior

Cel mai probabil, patronii vor opta pentru varianta închirierii spațiului; în plus, ca să își mai scoată o parte din investiție, deținătorii spațiului au început să vândă lucrurile aflate în interiorul clubului:  „Toate produsele care se află în club se vor vinde, pentru că nu-și au rostul. Am băgat mulți bani, foarte mulți. Am vândut mare parte din produsele aflate în club, inclusiv canapele, mesele. Nu mai avem foarte multe produse.”, a adăugat Popa Olga.

Club Km 0 din Tuzla se transforma in Carrefour?!Așa arăta mobilierul din interior, care deja s-a vândut

Mai mult decât atât, cei doi oameni de afaceri vor să închidă capitolul „Tuzla” și să se mute definitv din localitate: „Vindem și casa de vizavi de club. Aici este terenul nostru de 1500mp, cu tot cu casă. O vindem ca să ne mutăm liniștiți la hotelul din Costinești, să trăim acolo, pentru că acolo este o altfel de viață. Oamenii din Tuzla au fost destul de răi cu noi, au avut grijă să ne îngroape, dar noi ne-am ridicat.”, a conchis femeia de afaceri.

Locuitorii din Tuzla au stat la baza deciziei de a închide afacerea

Reamintim că, decizia patronilor de a închide Club Km 0 a survenit din pricina locuitorilor din Tuzla, după cum Popa Olga a declarat în urmă cu câteva luni: „Am vrut să facem ceva special, dar nu merită. Vom închide și vom face afaceri acolo unde merită. Se închide din cauza clienților care au fost întotdeauna nemulțumiți cu orice, că ei nu știu să mănânce risotto cu fructe de mare, ei știu să mănânce mici și ceafă la grătar.”.

Club Km 0 din Tuzla se transforma in Carrefour?!Felul în care arăta spațiul când era restaurant

Și, pentru că nu a răsărit niciun cumpărător, proprietarii  imobilului... care a fost, inițial spălătorie, apoi restaurant, după club, au decis să schimbe datele problemei pentru a-și amortiza investiția. Cel mai probabil, pe locul clubului se va face magazin, dacă se vor înțelege cu cei care controlează retailerul Carrefour. Societatea care deține clubul din Tuzla este Restaurant kilometru 0 SRL, înființată în 16.01.2020. Acționarii sunt soții Popa Olga și Popa Ioan, fiecare având câte 50% din afacere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Facem Taverna Racilor la Tuzla
1
0
Putem inchiria noi spatiu. Vrei nu vrei tot la noi ajungi! Cu respect Casa albastra (servicii funerare non stop)
2
0
Nici sa ne dea ei bani nu venim!
1
0
O sa venim la tuzla in 2045
2
0
Odata am fost sa mănânc acolo , chiar risotto , țin sa Menționez ca am mai mâncat risotto dar ce eu gătit ei era mai mult un orez cu 3 creveți numărați :)
8
0
Pai cine sa va ingroape? cand voi nu va plateati angajati :)). Darile la stat le plateati? Ce sa mai zicem cum functiona spalatoria pardon asa zisul ,,restaurant"?
9
1
O magherniță cu pretenții de Lido...
11
0
Cel mai tare club de fițe din Tuzla în care au crescut mulți de-ăștia de au fițe acum este și va rămâne la ,,2 BANI " .
11
0
Clădirea asta nu este făcută din țevi metalice și osb ? Adică baracă, magazie, coteț !
15
3
Dupa ce ca n-au scoala in ei mai si jignesc locuitorii ca nu pun botul la serviciile lor de 2 lei.
18
0
Daca era amenajat un loc de joaca in interior + cafenea pt parinti, eu zic ca mergea mai bine decat un Club. Arunci pisica in curtea altuia degeaba. Nu plateai angajatii, mereu se plangeau ca nu i sa stea nimeni ca angajat. Nu este vina nimanui ca nu ai stiut sa iti tii personalul. Oare si la Costinesti tot asa schimbi personalul?
18
0
Nelule , Nelule , degeaba ai stat prin altar !!!
7
0
Atitudine de mahala. Dai vina pe altul cand esti p***t.
15
0
Hotel?din scandura.?lemn putrezit.si cum te ai inteles cu p o p in 3ani bani?daca vinzi si casa aia mare osa vina Ikeia sau mall banseasa.
11
3
Firați ai dracului de tuzleni țăranoi, am venit eu sa va fac rizoto și spaghete...și voi nu apreciați...tot mici și bere
22
5
Faci club de lux la tzaranii aia din Tuzla...
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212