REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Codrin Ștefănescu, scenariu TERIFIANT pentru PNL: 'Urmează un război cu multe dezvăluiri și delațiuni'

Codrin Ștefănescu, scenariu TERIFIANT pentru PNL: 'Urmează un război cu multe dezvăluiri și delațiuni'

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:16 437

Codrin Ștefănescu, fostului secretar general al PSD, este de părere Alianța 2020 USR-PLUS și Partidul Național Liberal se vor duela foarte puternic în perioada următoare, scrie stiripesurse.ro

„Reteaua soroșistā din Romania a decis zilele astea ca Ciolos să devină iarăsi premier. Ăștia de la penele nici n-au aflat încă. Si nici ce rāzboi de presá urmeazā in scurt timp. Cu multe dezvāluiri si multe delațiuni. Asta votati, asta meritati”, a precizat fostului secretar general al PSD pe pagina sa de Facebook.

Dan Barna candidează din partea Alianței 2020 USR-PLUS pentru funcția de președinte, în timp ce Dacian Cioloș este propus pentru funcția de premier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Codrine esti tampit si de aia ai chelit. Crezi ca ai multa cultura dar de fapt ai mintea-n luna. Patriot mare tu esti precum sfecla sa traiesti. Politica ta e dura pentru ca-ti merge mintea din ... nou . Sa traiesti DOMN mare ... As mai scrie eu mai multe dar in partid la voi sunt ... multe . La toti eu le doresc sa pape de pe tron ,,regesc,,. Hai noroc si la mai mare , sa ma pupi unde nu-i soare.
1
0
Cap de P--a s-a trezit si guita. De asa un escroc si Vadim s-a fost saturat , ia tras un dut in fund si afara cu el din PMR , a aterizar prin alte partide pupind in curpe altii. Un jeg uman acest derbedeu.
1
0
Mai Codrine tu sa te faci actor pentru ca ai fata de personaj malefic care omoara fara sa aiba vreo remuscare sau sa ii tremure vreun muschi,lasa-te de politica pt.ca i-ai chinuit destul pe romani e adevarat cu ajutorul P.S.Deului
4
1
Nu cunosc niciun HOT corupt si condamnat penal la USR, stiu doar ca daca USR nu facea o opozitie clara si vizibila la actuala putere, PSD ne-ncaleca de ne lua drakul pe toti. Asa ca nu voi vota niciodata HOTII si penali din actuala coaliteie penala PSD- ALDE! Voi vota pe mai departe cu tot sufletul USR, pentru Romania pentru romanii cinstiti. Clar.
4
1
hastagistii astia de la USR nu au aratat nimic in afara de faptul ca injura de 3 ani prin parlament
1
4
mai este in parlament
3
0
Se baga in seama si cap de mot.
7
3
Mai are tupeu sa apara cioara asta vopsita ...traseist politic de serviciu...cand cu vadim, cand cu diaconescu, cand cu nastase, cand cu ponta sau Dragnea nici el nu mai stie cate buci a pupat...a supt de la toti!!!!
7
4
ciolos a mai fost premier. Barna a fost secretar de stat, nu au facut nimic. Hai cu ei inca odata
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272